Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,שאלה טכנית לגביי חיבור מגבר JBL GX-A604 בחיבור של 2 רמקולים בלבד בצורה של BRIDGED.

בצורה זו ההספק שמוצא המגבר הוא 170RMS הרמקולים שלי 100RMS. שאלתי היא האם יכול להיגרם נזק לרמקולים? תודה למשיבים.

פורסם

כאשר אתה מגביר את הרמקול בהגברת חסר אתה עלול להכנס לתחום העיוות של המגבר ולגרום נזק לאלמנט

כאשר אתה מגביר את האלמנט בהגברת יתר אתה עלול לאתגר את היכולת המכאנית או הטרמית של האלמנט ולגרום לו נזק

בשורה התחתונה הייתי מעדיף הגברת יתר על הגברת חסר ,תדאג שמגבר מכוון ל -2 ערוצים בבורר

שהבאסבוסט על OFF וכמובן שהקרוס אובר על HPF ותוריד את הגיין כמעט למינימום.

פורסם

לאיזה ערך של גיין רצוי לשים? התווך של המגבר הוא 0.2-4V. האם בכלל מומלץ להישאר בחיבור זה (BRIDGED) או כדי יותר בחיבור הרגיל לאופי השימוש שלי (2 רמקולים בלבד)? תודה למשיבים.

פורסם

מלך האודיו נתן הסבר יפה כיצד לכוון. במקרה זה המינימום עבור הגיין הוא 4V.

יחד עם זאת, איני מבין מספר דברים:

1) מדוע לרכוש מגבר 4 ערוצים עבור 2 רמקולים בלבד? האם כבר ביצעת את הרכישה?

2) אם להסתמך על הודעות קודמות שלך מדובר במכשיר קנווד DDX3023, שמתח המוצא שלו הינו 4V. במילים אחרות, מתאים למגבר, אבל עבודה בתצורה של הספק גבוהה יותר לעומת הרמקולים לטעמי (ולדעתי הלא מקצועית) גבולית במקרה זה.

3) עדין בהסתמכות על הודעות קודמות שלך, הרמקולים אותם אתה מתכנן להגביר הינם אינפיניטי 9633I. לפי המפרט שלהם, ההתנגדות שלהם היא 2 אוהם בלבד, ולכן בחיבור רגיל המגבר המדובר יספק 85W RMS. בנוסף, אני מניח שמדובר ברמקולים שמותקנים באחורי הרכב, ולכן על אחת כמה וכמה אני לא רואה צורך ביותר הספק מהמגבר כשגם ככה אתה מושך את הבמה לאחור.

אם הרכיבים המדוברים שונים, נא ציין זאת.

פורסם

למשקיען, ראשית תודה על ההסבר. קניתי מגבר 4 ערוצים כדי שבעתיד תהייה לי האופציה להוסיף דברים. לגביי המכשיר והרמקולים הנתונים מדוייקים. לגביי הרמקולים הייתי בטוח שהם 4 אוהם אבל מסתבר שטעיתי והאמת שהיה עדיף 4 אוהם. בקיצור ביטלתי את החיבור BRIDGED.

פורסם

יותר בכיוון של יותר מדי זמן פנוי...:wink: אבל אין בעד מה. בפעם הבאה לא יזיק לציין את שאר הרכיבים.

עכשיו שביטלת את החיבור (המגבר לא אמור להיות יציב בכלל בגישור ב-2 אוהם...), איזה הבדלים אתה מרגיש?

פורסם

לאחר חיבור המגבר שמתי לב שבכל פעם שאני לוחץ על הברקס יש רעש סטטי רגעי מהרמקולים האחוריים בלבד, אני רוצה לציין שהתופעה קיימת גם כשהמנוע לא עובד. ניתקתי את חיבורי ה- RCA מהמגבר ובדקתי שוב ואין רעש (משמע הבעיה היא לא מכיוון החשמל). כמו כן אני רוצה לציין שהשתמשתי בחוטי RCA איכותיים עם הגנה אנטי סטטית והניתוב נעשה דרך הצד של הרכב (הצד שלא עוברת הרתמה הראשית של הרכב). מבקש ייעוץ\המלצה לפילטר רעשים ל- RCA. ראיתי באיביי משהו שעשוי להתאים אשמח לעזרה, http://www.ebay.com/itm/310807303212?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT תודה.

• תוכן חדש...