Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושש (אמיתית) שבמקרה שלי, לו היו שמחים לעזור, היו עוזרים מזמן... גם באולם שלהם נודע שמעו של השרשור שפתחתי בנושא, ואיש לא פנה אלי. גם לא לאחר מיילים לאיש המכירות. גם לא אחרי שיחה עם מנהל האולם. נחיה ונראה. אני מנסה כמה שאפשר בדרכי "נועם", כי באמת שחבל לי לבזבז זמן על בימ"ש לתביעות קטנות... מבטיח לעדכן ברגע שייפתר, ומקווה שאתה צודק.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

סיפור שנשמע פשוט לא אמיתי...

וזה לא שאני לא מאמין לך

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

כמעט כמו האגדה על הגרמני שסילף את תוצאות הסקר ;-)

עריכה אחרונה על ידי bar72

פורסם

בכל מקרה שרות לקוחות בטלפון *6363 עונים לאחר 5 שניות בערך. הם מפנים אותך למחלקה המתאימה או חוזרים אליך די מהר.

אם לא מתייחסים אליך בכתב באתר או במכתב רשום, מכתב מעורך דין עם התראה לפני ביצוע הליכים, יעזור מאוד. מניסיון.

פורסם (נערך)

פאסאט04, תודה על הטלפון, אכן עונים שם - מופיע להם מידע חלקי: מצויין שפניתי דרך הפורום - אגב לא חזרו אלי, רק רשמו שפניתי ;-), ומופיע שהוצע לי זיכוי ברכישה העתידית של רכב אצלהם (הוצע לי 750 ורשום 500) - אבל בכל מקרה לא מופיע שלא הסכמתי לזה וביקשתי את הכסף :-)

אני לא יודע היכן שם הכשל, אבל ברור שהוא קיים.

כמובטח - אעדכן.

ורק אוסיף, שציינתי בפניה שכבר רכשתי אלפא. אבל באמת אני לא מבין את היחס למי שרכש אצלהם רכבים בקרוב ל- 600 אלף ש"ח, ועוד טיפל במוסכים שלהם 7 שנים, ואפילו המליץ לרוכשים ממנו להמשיך לטפל אצלהם. והרי גם יש סיכוי שארכוש שרכב בעתיד...

עריכה אחרונה על ידי bar72

פורסם
אני חושש (אמיתית) שבמקרה שלי, לו היו שמחים לעזור, היו עוזרים מזמן... גם באולם שלהם נודע שמעו של השרשור שפתחתי בנושא, ואיש לא פנה אלי.

בדיוק, כי אם אני זוכר נכון פתחת שרשור בלי שאפילו פנית אליהם, כנראה הם עושים לך דווקא.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שמלוב אתה צודק, אבל מה הם מרוויחים מזה? עוד שרשור כזה? שרכשתי אלפא+טויוטה? [נניח שאלפא הייתי רוכש בכל מקרה, אבל מה היה להם רע למכור ג'טה או אוקטביה במקום שאקח קורולה? איזה מין ארגון מעדיף את זה?]

פורסם

לקוחות שמתעקשים לקבל את שגבו מהם שלא כדין אתה מתכוון? לקוחות שקנו מהם כבר 3 רכבים? אני מקווה שאתה לא מתפרנס ממכירות...

ארגון (VW) שמכר כ- 15% פחות השנה?

חוץ מזה שיחזיר מה שגבה שלא כדין וניפרד כידידים :-)

פורסם
שיטוטי באתר העלה אפשרויות לפנות אך ורק לסוכני מכירות, וכך גם הטלפונים שהם מפרסמים...

רעיונות? פרטים?

תעשה מה שאני עושה כשאני רוצה לכפות תגובה.

שלח מכתב רושם מעו"ד...:roflmao:

כדי שיידעו ויבינו במה העניין, עדכן בשרשור המקורי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...