Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו TSI, קליאו אוט' או פיאסטה 1.6?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי מחפש סופר מיני חדשה. כל השלוש עם ביצועים טובים והוא סגור עליהן, אך מי מהן תהיה חסכונית, אמינה וסחירה יותר? והכי חשוב - איזה גיר הכי פחות בעייתי מהרכבים הנ"ל? התקציב הוא סביב ה-100K. אשמח להמלצות... תודה מראש!

פורסם

עד כמה שאני יודע פולו TSI לא בדיוק באזור ה100K

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

פולו חדשה ב100 אין,עכשיו יש מבצע על האיביזה ב 99 למנוע 1.2TSI.

לקליאו גיר חדש יחסית ואין עוד ממש משוב על אמינות,כנל לפיאסטה.

הDSG לא נחשב לשיא האמינות,אומרים שהדגמים החדשים כבר טובים יותר,החברה גם החזירה ל2 אחריות על הגיר במקום 5,אז אולי הם בטוחים בעצמם,או שפשוט נמאס להם לתקן על חשבונם.:lol:

אני הייתי בוחר בקליאו,העיצוב לדעתי הכי מוצלח וגם בפנים שילוב הצבעים עדיף יותר,מבחינת אמינות הקליאו מאוד חדשה,ככה שקשה לומר,אבל אני מאמין שהיא לא תהיה בעייתית אם להסתכל על הדגמים האחרונים של רנו,סך הכול כולם יהיו בערך עם צריכת דלק דומה,עם הבדלים לא גדולים

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי בוחר בקליאו או בפיאסטה. הקליאו רכב מהמם, והבעיה העיקרית שלו היא סחירות עתידית (ולא כי הוא לא טוב, אלא כי לישראלים יש דיעות קדומות).

אם זה לא מפריע לך, אז לך על זה. אם אתה מעדיף ללכת על בטוח מבחינת סחירות - אז פיאסטה תהיה בחירה מצויינת.

פורסם

במידה והחלטת לגבי הפיאסטה תוכל לקבל אותה אצלנו גם ברמת גימור טרנד + שזהו הדגם המאובזר יותר מהדגם

שדלק מוטורס מציעים או לחילופין את הדגם הטיטניום .

נשמח להציג בפניך את רכב הללו.

פורסם

לגבי השאלה הספציפית שלך, אחרי שפתרו ועברו את מחלות הילדות, הגיר של פולקסווגן הוא מן הסתם הכי טוב. הוא היה כזה גם קודם לכן אבל לא מעט מחלות ילדות כאמור פגמו בהנאה. זה גיר חלק, נוח חכם וחסכוני.

• תוכן חדש...