Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו התברר לי שאני משלם את הדבר העלוב הזה, מה זה? למה צריך לשלם את זה? האם זה חובה של כל מי שמחזיק רכב? 125 ש"ח על מה בדיוק? אני סטודנט, הבית לא שלי וגם הטלוויזיה בבית, חוץ מהבגדים והרכב, שום דבר לא באמת שלי.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

גם אם תעקור את הרדיו מהרכב, תשחית את האנטנה, תזרוק אותם למדורה, תרקוד מסביב בחצאית קש ומסיכת עץ ותצלם לרשות השידור את כל הדבר הזה-

אין דרך להיפטר מהתשלום.

פורסם

התשלום לא בנפרד אלא חלק מהתשלום הכולל לטסט.

אין שום קשר לאגרת הטלוויזיה - מדובר באגרת רדיו, יש לך רדיו ברכב - אתה צריך לשלם.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אין ספק שזוהי אחת האגרות ההזויות ביותר. מילא היינו מקבלים רדיו בלי פרסומות עוד הייתי יכול איכשהו (לא באמת אבל נניח) לקבל את זה.

אבל זוהי עוד אחת מהפינות האלו שלא בא לך להכנס אליהן במדינה שלנו :)

פשוט תשלם ותתקדם הלאה.

פורסם

ולי חסר ימי מילואים בשביל לקבל את ההנחה הזאת

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

פעם, מי שלא היה לו רדיו ברכב לא נדרש לשלם את האגרה הזו, אבל אז הם גילו שרוב עמישראל מוציאים את הרדיו לפני הטסט ומחזירים אותו אחרי, אז הם הפכו את האגרה הזאת לחובה.

פורסם
גם אם תעקור את הרדיו מהרכב, תשחית את האנטנה, תזרוק אותם למדורה, תרקוד מסביב בחצאית קש ומסיכת עץ ותצלם לרשות השידור את כל הדבר הזה-

אין דרך להיפטר מהתשלום.

אבל הוא יקבל הרבה לייקים אם יעלה את הוידאו לפייסבוק!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
פעם, מי שלא היה לו רדיו ברכב לא נדרש לשלם את האגרה הזו, אבל אז הם גילו שרוב עמישראל מוציאים את הרדיו לפני הטסט ומחזירים אותו אחרי, אז הם הפכו את האגרה הזאת לחובה.

צודק, ככה החליט המימסד הישראלי להילחם באזרח התחמן, ולמנוע את התסריט הנפוץ הבא:

נהג: "אבל אני בכלל לא משתמש ברדיו הזה, למה אני צריך לשלם?"

בוחן במכון רישוי:"אדוני, תנמיך את האייל גולן הזה, לא שמעתי מה אמרת"

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...