Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 96 1.8 מול קליאו אליזה 98 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה בתור רכבי משפחה, איזה מבין הרכבים יותר מועדף...

מבחינת אמינות, בטיחות, ביצועים, נוחות...

לגבי צריכת דלק אני לא ישאל כי העיניין הוא דיי ברור.

העיניין נשאל בעקבות דיון שנערך עם חבר לגבי השאלה של איזה רכב מסוגל לעשות את העבודה יותר טוב!

נ.ב: יש לציין ששני הרכבים בעלי גיר אוט'

Honda hornet 600

פורסם
ביצועי הקליאו האוטומטית לא מספקים , יתרון הגולף ברור.

הקליאו נוחה מאוד.

אוקיי ואם הייתה לך בחירה מסויימת מבין השתיים בכל זאת??

Honda hornet 600

פורסם
אני לא מבין איך אתה יכול להשוות בכלל גולף לקליאו...ועוד קליאו אוטומטית

אני מבין שהיה לך את שתי הרכבים הנ"ל, שאתה מדבר בצורה כ"כ נחרצת....

Honda hornet 600

פורסם

לא היה לי לא את זה ולא את זה,אני משווה פה מרווח פנים ,אני משווה פה איכות ייצור,אני משווה פה איכות גימור,אני משווה פה סחירות,ביצועים,אני משווה פה אמינות,עמידות לאורך זמן.......הגולף לוקחת בהכל....אין מה להשוות בכלל.

פורסם
לא היה לי לא את זה ולא את זה,אני משווה פה מרווח פנים ,אני משווה פה איכות ייצור,אני משווה פה איכות גימור,אני משווה פה סחירות,ביצועים,אני משווה פה אמינות,עמידות לאורך זמן.......הגולף לוקחת בהכל....אין מה להשוות בכלל.
ראשית כל ידידי אתה זורק פה המון נתונים באוויר, ואם לא היה לך את שתי הרכבים הנ"ל אני יישמח לשמוע על מה בדיוק אתה מבסס את זה???

איכות ייצור, איכות גימור, סחירות???? תיהיה בטוח שמקליאו אתה "תתפטר" הרבה יותר מהר מגולף..

ביצועים, אמרת ביצועים אמרת דבר מאוד כללי ביצועים לא מסתכמים באצה של מ-0 -100, ביצועים זה הגה מתקשר, יכולת פניות וכו'.. וכו'...

אמינות, איך אתה יכול לקבוע אם לא היה לך את שתי הרכבים הנ"ל?? עיין ערך,הקליאו שנמצאת בבעלות הורי כבר 4 וחצי שנים נכנסה רק לטיפולים ולא לתיקונים, כמובן שיש מקרים קטנים יוצאי דופן אבל אני מדבר בגדול.

החסרת עוד כמה פרטים מאוד משמעותיים, שהם נוחות בטיחות וצריכת דלק....שכאן אני לא חושב שצריך להוסיף.

ובאמת אם כל הכבוד תבסס את הדברים שלך על משהו !

Honda hornet 600

פורסם
אני מבין שהיה לך את שתי הרכבים הנ"ל, שאתה מדבר בצורה כ"כ נחרצת....

אז מי שלא היה בבעלותו את הגולף ו-הקליאו המדוברות, לא רשאי להביע את דעתו ?

אפשר לדעת לא מעט אודות רכב רק מנהיגה קצרה עליו, או מקריאת מאמרים וביקורות.

למה אתה סתם מתקיף אנשים שעוזרים לך?

פורסם
אז מי שלא היה בבעלותו את הגולף ו-הקליאו המדוברות, לא רשאי להביע את דעתו ?

אפשר לדעת לא מעט אודות רכב רק מנהיגה קצרה עליו, או מקריאת מאמרים וביקורות.

למה אתה סתם מתקיף אנשים שעוזרים לך?

אני ממש לא מתקיף להפך אני שמח על התגובות...אבל הדברים שהוא אמר, לטעמי ממש לא נכונים...

ושאני אומר לבנאדם ,שאני יישמח לשמוע על מה אתה מבסס את דבריו אז זה באמת אומר שאני יישמח לשמוע על מה הוא מבסס את דבריו...ולא בתור איזה משפט עוקצני, מה שהרבה חושבים לפעמים.

Honda hornet 600

פורסם

אז תקנה את הקליאו אם אתה חושב שהיא הרבה טובה.(פראיירים לא מתים ....)

אתה נותן פה שאלה ואז מתקיף בגלל שאני חד משמעית לטובת הגולף...נכון,ככה אני חושב,אם לא תרצה לשמוע דעה מאנשים שלא היה להם ניסיון עם הרכבים האלו אז תנסח את השאלה בצורה אחרת ותוסיף בסוף:

בבקשה רק ממי שהיה לו את שני הרכבים הנ"ל.

יום טוב.

• תוכן חדש...