Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכון כושר + בריכה מומלצים באיזור פולג בנתניה

Clutch
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי כולם,

במסגרת השירות הצבאי אני הולך לעבור לפולג בנתניה לכמה חודשים. באופן רגיל אני מתאמן בחדר כושר בבסיס הקבוע שלי, שהוא מספיק טוב כדי שאחסוך את הכסף על מכון אזרחי, אבל כעת לא תהיה לי אפשרות כזו ואצטרך לעשות מנוי למכון כושר אזרחי.

אני מחפש המלצה על מכון כושר טוב באיזור. בשנה שעברה גם הייתי שם תקופה, והתאמנתי ב"טרויה" במלון כרמל. העלות היתה יחסית טובה (220 שקל כל חודש, למשך שלושה חודשים) אבל המכון עצמו לא מאובזר יותר מדי, ויש שם בעיות חניה רציניות כשיש אירועים במלון (שזה בערך כל ערב). כמו כן הוא נסגר מוקדם (9-10, תלוי ביום). וחוץ מזה לא אהבתי כל כך את האוכלוסיה, קצת מפחידה. :-P

אם אני כבר משלם אני מחפש מכון עם ציוד טוב יותר, שפתוח בשעות גמישות יותר (לא קריטי לי הבוקר, אלא יותר שעות הערב המאוחרות ופתיחה רצופה לאורך היום), ושיש בו חניה חופשית. חוץ מזה, ויותר חשוב, אני רוצה להתחיל לשחות אז אני מחפש מקום עם בריכה מקורה. מובן לי שיהיה יותר יקר מטרויה אבל מוכן לשלם את ההבדל. מעוניין מאוד לשמור על הקרבה הגיאוגרפית (איזור חוף הים בפולג...) אבל יש לי אוטו אז אם זה לא אפשרי, אני אוכל להסתדר.

מתאמני קארספורום, אשמח לעזרתכם! :-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

~

Dude... אני לא יודע מה אתה מעשן, אבל שמור לי קצת. מאיפה הסטנדרטים האלה?

בכל אזור נתניה יש קומץ של מכוני כושר רציניים, אם לא מחשיבים כל מיני "סטודיו שנטל" שבהם עושים חוגי יוגה בשכונות. יש אולי בסה"כ שניים-שלושה מקומות שיש בהם בריכה, וזה בד"כ עובד בסדר הפוך - מתחם קאנטרי ישן עם בריכה שיש בה איזה חדר כושר מוזנח עם מכשירים משנות ה-70 המאוחרות ואוכלוסיה מהסוג שלא היית רוצה לראות בבגד ים (או בסמטה חשוכה). אתה עוד הולך ומצמצם את אזור החיפוש לפולג... יאללה, אל תעצור פה, בוא תוסיף גם רחוב ספציפי. :roflmao:

אני לא מתאמן, אבל במשפחה יש כמה שכן ולמיטב הבנתי האופציות מוגבלות למדי. לפני עשור עוד היו בסה"כ שני מקומות בעיר, היום יש כמה מכונים טובים ומאובזרים היטב אבל לא נראה לי שתמצא איזשהו מתחם דומה לקאנטרי של כפ"ס (שאליו אני מניח שאתה משווה) או הרצליה. חכה לתשובות מ-ExoduS ושות', תושבי השכונות החדשות, אולי שם יש משהו רלוונטי. לדעתי אבל אם כבר דרום נתניה, אז הסיכוי הכי טוב שלך הוא במכון ווינגייט שנמצא במרחק הליכה מפולג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע, אני לא חושב שהדרישות שלי בלתי סבירות, אם חדר כושר צבאי יכול לספק את הצרכים שלי ולהיות פתוח מ-6:00 עד 23:00 אז בוודאי ובוודאי חדר כושר שאני מוציא עליו 250 שקל בחודש. אז נכון שאני רוצה גם בריכה אבל לא צריך להגזים, אני לא חושב שאלה דרישות בשמיים :wink: אגב הקאנטרי בכ"ס אמנם מעולה אבל אלה ממש לא הסטנדרטים שאני מחפש, בכל זאת המחיר למנוי חודשי שם (שלא בהתחייבות לשנה מראש) הוא בערך פי 2 ממה ששילמתי על טרויה.

האמת שוינגייט הוא רעיון טוב שלא חשבתי עליו, הוא לא מאוד רחוק מהבסיס, וראיתי גרופון מעולה שמתאים לי בול - 3 חודשי מינוי לחדר כושר והבריכה ב-400 שקל. יש לי שתי שאלות - קודם כל מהי הרמה של החדר כושר מניסיון של מתאמנים שם (שמעתי שהוא טוב...), שאלה שניה - איך חוזרים מוינגייט לנתניה? כלומר היציאה משם היא הרי לכביש החוף לכיוון ת"א ואז אני מניח שאפשר לעשות פרסה רק בשפיים או משהו? יש טריק אחר? אולי לחנות בפארק יקום ואז לחצות את הגשר של הולכי הרגל?

עריכה אחרונה על ידי Clutch
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

~

לא יודע להגיד לך מה רמת חדר הכושר, המתן לתגובות נוספות. בהגעה עם רכב אני לא מכיר דרך קצרה יותר לחזור לנתניה מאשר ביצוע פרסה בשפיים, אופציה אחרת היא פשוט לחצות את גשר הולכי הרגל ולעלות על אוטובוס או מונית שירות. בזמנו היה גם שביל רגלי נחמד שמוביל לרמת פולג לאורך הנחל, אבל זה מן הסתם לא רעיון טוב בשעות הלילה ובחורף.

האם בדקת כמה עולה מנוי בקאנטרי של הרצליה? אמנם עיר אחרת אבל סה"כ רבע שעה נסיעה מפולג ועונה לכל הדרישות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגישה שלי בחיים היא שהמכון צריך להיות זמין, אחרת יהיו לי אלף תירוצים למה לא ללכת, אם אני אצטרך לנסוע 13 ק"מ (זה יוצא התחשיב בחזרה מוינגייט), לקחת מונית שירות או לנסוע להרצליה, אני בחיים לא אלך - מכיר את עצמי :wink:

מישהו יכול להגיד משהו על הקאנטרי בפולג? רמות מחירים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דריש, עד הרצליה שלחת אותו? אם כבר אז יש לך את הקולג'ים בקריית השרון.

בריכה, סאונה, חדר כושר סביר ומחיר סביר בהתאם.

10 דקות נסיעה ברכב מפולג, המון חניה ונסגר באחד עשרה בלילה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

~

את האזור של הקולג'ים אני לא מכיר לעומק. זכרתי שהיה שם משהו בסגנון, אבל הייתי בטוח שאתה תגיע באיזשהו שלב ותתן מידע מהימן יותר. :mm_yeah:

הקולג'ים אמנם קרוב לפולג, אבל רק בקו אווירי. מעשית, כדי להגיע לשם צריך לעבור דרך אזורים מיושבים עם כיכרות, צמתים, רמזורים ושאר הפתעות. זה הרבה יותר מעייף פסיכולוגית מאשר לעלות על כביש החוף ולטוס בקו ישר להרצליה, כך לפחות אצלי מנסיון של הרבה נסיעות מנורדאו למזרח העיר וגם לאזור שבעת הכוכבים.

בקיצור, כמו ברכישת רכב - כדאי לעשות נסיעת מבחן לכל אחד מהמקומות ולראות איך זה מרגיש (וכמובן איך המקום עצמו נראה).

עריכה אחרונה על ידי Derish
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מפולג על כביש החוף עד מחלף ספיר, משם דרך כביש הנחש לקריית השרון והופ, הגעת.

מה שכן, מחלף ספיר פקוק בין 16:00 ל19:00 ונסיעה של 10 דקות הופכת לחצי שעה.

בזמנו הייתי מבקר בווינגט הרבה, גם עשיתי שם קורס מדריכי ירי, חדר כושר ושאר ירקות.

הפרסה המגוחחת הזאת שצריך לעשות בשפיים כדי לחזור לנתניה תמיד הייתה מביא לי את הסעיף.

לדעתי כדי לך לקפוץ גם לקאנטרי הפלצני בפולג ולחלוק איתנו רשמים, פעם אחרונה הייתי שם לפני כשלוש שנים ופסלתי עקב מחיר מופרז.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מפולג על כביש החוף עד מחלף ספיר, משם דרך כביש הנחש לקריית השרון והופ, הגעת.

כלומר שני רמזורים, חמש כיכרות ושכונת מגורים שלמה - וזה עוד בהנחה שיורדים מהר לדרך דגניה ולא נוסעים בשד' לנטוס המעצבנת. מה גם שרק הבאמפרים של הכביש המפותל הזה יכולים להוציא לך את כל החשק לחיות, קל וחומר לנהוג, קל וחומר כשאתה עייף. אם כבר אז נראה לי יותר הומני לעלות במחלף נתניה צפון ולהגיע מהצד השני של דרך דגניה, בין אזה"ת לשיכון ותיקים.

קאנטרי פולג נהיה פלצני? פעם אחרונה שהייתי שם (טוב, זה היה לפני יותר מעשור) זה היה בדיוק סוג החורים שתיארתי בהודעתי הראשונה. טוב לדעת שחל שינוי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדוק עם מלון רמדה אני יודע שיש שם מכון לא יודע לגבי טיבו ולגבי הבריכה שנדמה לי שאיננה מקורה

נדמה לי שיש מכון כזה גם במלון איילנד

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ווינגייט. סאונה, 2 בריכות, חד"כ, מגרשי טניס/כדורגל/סל. חנייה חינם. אני שילמתי 170 שקלים בחודש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובות כולם!

וינגייט נפסל לדעתי, רק בגלל הפרסה שצריך לעשות בשפיים שאני יודע שתחרפן לי את הצורה ותוציא לי את החשק (הרי זה יגרום לי לחוות את כביש החוף משני הכיוונים, מה שאומר שאני בטוח אעמוד בפקק באחד מהם).

אני אבדוק את אופציית המלונות, באיילנד ממה שהבנתי יש מכון של חברה נפרדת ואני לא חושב שהמנוי כולל את הבריכה שהיא רכוש המלון. הקולג'ים נשמע לי בינתיים כמו האופציה המובילה וזה 6 ק"מ לכל כיוון שזה לא נורא בכלל, אני אבדוק את המחירים...

דריש, לטוס להרצליה זה אמנם נחמד, אבל אל תשכח שאני עושה את זה על רכב בן 27, על דלק שלי, ועל כביש החוף שיאכיל אותי הרבה מרורים :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובות כולם!

וינגייט נפסל לדעתי, רק בגלל הפרסה שצריך לעשות בשפיים שאני יודע שתחרפן לי את הצורה ותוציא לי את החשק (הרי זה יגרום לי לחוות את כביש החוף משני הכיוונים, מה שאומר שאני בטוח אעמוד בפקק באחד מהם).

אני אבדוק את אופציית המלונות, באיילנד ממה שהבנתי יש מכון של חברה נפרדת ואני לא חושב שהמנוי כולל את הבריכה שהיא רכוש המלון. הקולג'ים נשמע לי בינתיים כמו האופציה המובילה וזה 6 ק"מ לכל כיוון שזה לא נורא בכלל, אני אבדוק את המחירים...

דריש, לטוס להרצליה זה אמנם נחמד, אבל אל תשכח שאני עושה את זה על רכב בן 27, על דלק שלי, ועל כביש החוף שיאכיל אותי הרבה מרורים :)

זה תלוי בשעות. אני הייתי מתאמן או מוקדם בבוקר או באזור 19:00 ככה שנדיר שהייתי נכנס לפקק מאחד הכיוונים. אם השעות שלך הן שעות פקקים אז אתה צודק חד משמעית. זה יוציא לך את החשק מלהתאמן.

אגב איך שכחתי, במכון קרב מגע של גבי נח יש מכון כושר. הוא קטן ולא חדיש במיוחד, אבל לא תגיע שם למצב שאתה צריך מכשיר והוא תפוס. חבר שלי משלם שם 170 שקלים. זה ברחוב רזיאל (דקה הליכה מהיכל התרבות).

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...