Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה הסמיילי של המתגלגל מצחוק?

האמת שזה היה מזמן אז שכחתי שהוא רצה גם בריכה.

קיצר ממני לא תבוא לו תועלת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם אני אראה שהמחירים מוגזמים ושזה המון נסיעה, אני פשוט אוותר על הרצון לבריכה, ארשם לאחד המכונים הקרובים ואחכה כבר לחזור לגור בבית כמה חודשים. העניין הוא שאני מתאמן בחד"כ בבסיס כבר שנה ומשהו, ואני רוצה להתחיל לשחות, אבל אין לי מן הסתם בריכה בבסיס אז צריך לעשות מנוי לבריכה\קאנטרי אזרחית - אז היות ואני במילא צריך לשלם עבור התקופה הזו, חשבתי לעשות פיילוט בארבעה חודשים האלה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, אז היום עשיתי סבב טלפונים. מה אני אגיד לכם, לפעמים נראה לי שבתי עסק בישראל פשוט לא רוצים להרוויח כסף.

שיחה מספר 1: קאנטרי קלאב רמת פולג. אני שואל את הפקידה על המחיר (סדר גודל 5,000 שקל לשנה - יש הנחה של 25% לחיילים). ואז אני שואל כמה יעלה מינוי לחמישה חודשים. התשובה היא "אין דבר כזה - כל המינויים אצלנו הם שנתיים". הסברתי את המצב שלי ושאני לא יכול לעשות מינוי לשנה. הפקידה מציעה שאעשה מינוי לשנה, ואז אבטל אותו. כל מה שאני צריך לעשות, לדבריה, זה "להגיש מכתב שבוע-שבועיים לפני שאתה עוזב, ואז הוא יעלה לועדת חריגים, ואז בדרך כלל מאשרים את הביטול...". אני מסביר לה שזה לא הגיוני שאני אסכן סכום כסף כזה, ושאם המצב הזה ידוע מראש, למה אי אפשר מראש לסגור עסקה ל-5 חודשים. "ככה זה ואין מה לעשות".

אוקי. שיחה מספר 2: קולג'ים ברמת השרון. שואל את הפקידה על המחיר. תשובה: "אנחנו לא מדברים על המחיר בטלפון. תבוא לפה". :shock::shock::shock: מחיר של רכב ב-200,000 שקל יש באינטרנט, לא בטלפון, אז בשביל הצעת מחיר למינוי לחדר כושר אני צריך לנסוע חצי עיר? שוב אני מסביר את המצב שלי, הפקידה עדיין לא נותנת מחיר אבל אומרת שהיא תבדוק את זה ותחזור אלי עם הצעת מחיר. "יכול להיות (!!!!!) שיחזרו אליך עוד היום אפילו" (השיחה היתה ב-10 בבוקר. כמובן שלא חזרו. הרי מובן שלוקח יומיים עבודה לקבל הצעת מחיר, כן?). על הדרך הפקידה מספרת לי שיש הנחה לחיילים, אבל בגלל שאני עושה מינוי ל-5 חודשים, "נצטרך לראות אם זה בכלל תקף".

אוקי. שיחה מספר 3: בריכה של מלון Q בנתניה. באתר שלהם יש עמוד שכתוב בו על הבריכה ושניתן לעשות לה מינוי. מתקשר למלון, עונה פקידה. שואל על המינוי לבריכה. "אין לנו בריכה". :shock: אני מסביר שבאתר כתוב שיש, ושואל אם זה נפרד מהמלון. "זה לא שלנו". שואל של מי, ואיך אפשר לקבל מידע על המינוי. "אני לא יודעת".

מתקשר לעוד לפחות 3 בריכות \ קאנטרי (השעה היא 13:30). אף אחד מהם לא טורח לענות לטלפון. אין אתר מסודר עם מידע.

בקיצור, אז נראה שאני אצטרך לוותר על הפנטזיה המוגזמת שלי לבריכת שחיה מקורה, כנראה שאף בית עסק לא מוכן לקבל את הכסף שלי אם אני לא משלם לו שנה קדימה. אשמח להמלצות לחדר כושר ברמת פולג, ביחס מחיר-איכות משתלם.

פורסם

רוצה שאבדוק בשבילך בקולג'ים?

אומנם אהיה שם רק בחמישי השבוע אבל זה עדיף מכלום.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני די בטוח שזה יעבוד. מנסיוני, כשזה חבר מביא חבר, אז הכל הרבה יותר זול ויעיל.

פות"ש, אני יודע שווינגייט לא נוח לך, אבל אם בכל זאת לא תמצא כלום, אז אני זוכר שיש להם גרופון של 4 חודשים ב300 ש"ח. אין לי מושג אם הוא עדיין בתוקף.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה על העזרה, בסוף סגרתי היום עם קולג'ים, הם התקשרו בבוקר עם הצעת מחיר. 250 שקל לחודש למשך 5 חודשים, מחיר סביר לדעתי (נכון, עדיין יש את הגרופון של וינגייט אבל אין טעם לשלם עליו אם אני יודע שאני בחיים לא אסע לשם :lol:).

חייב להגיד שלא סגרתי בלב שלב, קיבלתי שירות גס רוח ומתנשא (וצעקות על זה שאני "לקוח ישראלי ממוצע" כששאלתי למה לא מגיעה לי חניה, כשבערך בכל משפט טרחו להזכיר לי שהם עושים לי טובה והם לא חייבים בכלל לאשר לי מנוי חלקי). אבל כבר הייתי שם, והמקום אכן נראה די טוב (היה קצת עמוס אבל באתי ב-6) והמחיר מתאים. אה, וכן, לא קיבלתי חניה. מקווה שאפשר לסמוך עליהם כשהם אומרים שיש חניה סמוכה בשפע.

פורסם (נערך)

רוצה חניה? אתן לך את שלי בכיף, רק תבקש.

אני גר דקה משם ולכן לא מנצל את הפרבילגיה של חניה במכללת נתניה על חשבון הברון.

אם אתה מעוניין שלח טלפון בפרטי ופרחים עם שוקולד בדואר.

נ.ב

באמת יש חניה בשפע ברחוב עצמו, אך אם בכל זאת תרצה, בכיף.

עריכה אחרונה על ידי ExoduS

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

וואו המון תודה, אני אנסה ואראה אם יש מצוקת חניה ואם כולכם צודקים אז אני לא אסתבך ואחנה ברחוב. ואם תהיה אז באמת תקבל שוקולד בדואר :wink:

• תוכן חדש...