Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידן, יופי של סיקור על הבהמה... אמנם מדובר על כוכב אחר אבל ממחיש מצויין את נושא עלויות רכישת "אקזוטיקה" ותיקה.

נראה שלקחת בחשבון שתשלם פה בתשלומים ובזכות כך, התמורה כנראה טובה יותר מתשלום אחד על רכב חדש בהרבה.

מה המכונית הבאה שלך?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עידן, יש לך פשוט רכב חלומי. שילוב של רכב מנהלים מאובזר וייצוגי ביחד עם כוח שלא נגמר (לפחות בעיניי). היא אפילו "זאב בעור של כבש" כי היא נראית כמעט כמו E רגילה. רק מי שמבין שם לב במה מדובר. מעניין איך זה היה מרגיש אם היה לה גיר ידני :twisted:.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
:)

אני רואה שאתה גם נמצא בחברה טובה. יצא לך לנהוג שם במשהו מעניין או שהחבר'ה לא חולקים?

עוד לא יצא לי לנהוג ברכב של החברים האחרים למרות שיש אוירה טובה ובהחלט מפרגנים אחד לשני בסיבובים אבל אני סה״כ זמן קצר איתם ולמרות שהחבר׳ה ממש אחלה ובאווירה טובה אני לא מרשה לעצמי לבקש כרגע.

בהמשך אני מאמין שזה ישתנה, בהחלט יש שם כמה מכוניות שהייתי שמח לקבל עליהן סיבוב כנהג.

עידן, יופי של סיקור על הבהמה... אמנם מדובר על כוכב אחר אבל ממחיש מצויין את נושא עלויות רכישת "אקזוטיקה" ותיקה.

נראה שלקחת בחשבון שתשלם פה בתשלומים ובזכות כך, התמורה כנראה טובה יותר מתשלום אחד על רכב חדש בהרבה.

מה המכונית הבאה שלך?

אכן איפשרתי לעצמי את ה-E55 מתוך מחשבה שקולה אודות כמה הסיפור הולך לעלות ובידיעה שמחיר הרכישה היה נמוך משמעותית מהתקציב אותו הקצנו מראש לרכישת רכב כשגם ירידת ערך נלקחת בחשבון.

בשורה התחתונה כחובב הגה שצריך פרקטיות ורוצה רכב קצת מיוחד (משהו שבישראל לצורך העניין לא הייתי רוכש) אני חושב שלא יכולתי לבחור טוב יותר.

לגבי המכונית הבאה זו שאלה מאוד קשה שאף עלתה בראשי כמה פעמים- זה לא עלה בראשי מתוך מחשבה שהגיע הזמן לרכב חדש אלא בעיקר בסיום בקרים של נהיגה עם החברים כשאני חוזר לרכב ומנסה לנתח לאיפה מתקדמים מרכב כזה ולומר את האמת- אין לי תשובה.

נהגתי במיטב המכוניות החדשות החל מדגמי c/e63 AMG ו-M3/5, נהגתי בטסלה מודל S וכו׳ ואני לא יכול לומר שהרגשתי שהן שדרוג כזה ענק שיצדיק את פער המחירים (הן עולות החל מכפול 5-6 ועד כפול 10 מהרכב שלי).

כן, הן מודרניות יותר ויש בהם יותר גאדג׳טים אבל לא חסר לי אבזור ברכב שלי, לא חסר לי מרווח ונוחות ובטח לא כח.

ובכל זאת מה?

הדבר היחיד שיוכל להוציא אותי מהמשבצת הזאת יהיה ירידה בצורך בפרקטיקה, הבן הקטן יגדל ויהיה יותר עצמאי, מבחינתי זו תיהיה ההזדמנות לרכב קופה או קבריולט, כמובן ספורטיבי, בשאיפה לא חלש משמעותית מהרכב הנוכחי.

אבל כבר למדתי היטב שתכניות לחוד והמסלול שהחיים לוקח אותך לחוד, נצטרך לחכות ולראות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נ.ב

בארץ בחיים לא היו נותנים לפיז'ו הזו להצטרף לנסיעה עם רכבי על או יוקרה, שלא לדבר על מועדונים שהרכבים שלהם קצת יותר חדשים וחזקים ממנה.

עברתי עכשיו על ההודעות ורציתי להתייחס לכך.

אחד הדברים שמאוד אהבתי בקבוצה הזאת היא הרווגוניות שבה והאהבה הרבה למוטוריקה ורכבים ספורטיביים באשר הם בלי משחקי למי יש יותר גדול או למי יש יותר כסף.

הבחור שהגיע עם ה-106 יחד עם בנו הקטן זכה ליחס חם והתעניינות בדומה לבעלי רכבים אחרים, אף אחד לא התלונן שהרכב שלו איטי מדי או זול מדי- נהפוכו, חברים בעלי פרארי ו-M3 באו והתעניינו ואהבו את הרכב שלו.

אני אישית הוקסמתי מזה וזה לא מובן מאליו כאשר לחלק מהחברים שם יש לא מעט רכבים בבעלותם (אישתו של הבחור הנחמד עם האסטון זגאטה קיבלה אתמול מתנה לשנה החדשה- פרארי קליפורניה צהובה חדשה).

הסצנה בארץ הקודש שונה ואכן יש "מעמדות" בחלק מהמועדונים וחבל שכך, זה כל כך יפה לראות מפגש כל כך רווגוני.

פורסם

שאפו על התמונות ועל הכתיבה המושכת והמעניינת!

אני חושב שמחיר ההחזקה שלה לא נוראי כלכך. כן יקר אבל חשבתי שזה יעלה הרבה יותר. אם מנקים חלק מהסכומים על השיפורים (שלא היו נחוצים, או לפחות חלקם לא) מגיעים לפחות מ20 אלף. וזה כבר לא נורא כלכך בהתחשב בזה שישור הקו הראשוני היה מאוד גדול ומאוד יקר!

אני מאמין, ומקווה בשבילך, שבשנה השנייה המחיר יהיה זול משמעותית לאחזקה (אלא אם תחליט להיות "מפגר" לגמרי ולהביא את הרכב לכדי 700 כ"ס ואז תצטרך לתחזק אותה בהתאם (בעיקר צמיגים שתגמור כל 5 דקות :lol::x)).

המכה הרצינית ברכב- צריכת הדלק. לא משנה איך תנהג עדיין הרכב ישתה המון המון :evil:

תמשיך להנות ולחלוק איתנו רשמים! :-P

פורסם

אחלה תמונות, ואחלה סיקור, תודה על שכל המקלדת מלאה בריר, ועכשיו צריך מקלדת חדשה :puppydoge

חבל שאין בארץ תרבות מוטורית מפותחת כמו בסין.

ולדעתי האישית, אני בתור בעל משפחה עם ילדים, אז הרכב שלך גרם לי להכי הרבה נזילת ריר, תמיד אהבתי רכבים משפחתיים גדולים שיש להם מפלצת מתחת למעטפת שלהם, אחלה בחירה.

היישר כח לשיתוף.

פורסם

מה מדיניות הכנסת רכבים "משומשים" להונג-קונג?

איפה אפשר קצת להשתולל בהונג-קונג?, הרי הכל פקוק או מלא מצלמות.

חוץ מזה כמו תמיד, תענוג לראות.

אני מרייר מקנאה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
מה מדיניות הכנסת רכבים "משומשים" להונג-קונג?

איפה אפשר קצת להשתולל בהונג-קונג?, הרי הכל פקוק או מלא מצלמות.

חוץ מזה כמו תמיד, תענוג לראות.

אני מרייר מקנאה.

אני לא סגור על מדיניות יבוא רכבים מחו״ל אבל ממה שאני יודע היא לא נוקשה ויש פה לא מעט רכבים מיובאים בין אם אספנות וחדשים יותר או פחות.

איפה אפשר להשתולל בהונג קונג?

יש לא מעט כבישים מהירים שבשעות המתאימות מאפשרים לפתח מהירויות לא חוקיות בעליל, בנוסף יש כמובן לא מעט כבישים טכנים מצויינים, בחלק קטן מהם יש מצלמות בודדות וביתר אין מצלמות כלל כך שלא חסר איפה לנצל את הרכב.

שומאכר,

לא סגור על זו השחורה שעליה אתה כנראה מדבר, אבל בגדול כן, יש פה גרסאות STI וחזקות אחרות של B4.

פורסם

שילוב של כמה אמצעים- מצלמות עמוד קבועות, מצלמות ניידות על חצובה (לרוב גם במיקומים די קבועים), אקדחי לייזר בשימוש שוטרי תנועה בניידות וכן אמצעי אכיפה שמותקנים על גבי אופנועים של משטרת התנועה.

עד כאן נשמע מפחיד יותר מהארץ אבל הנה נקודות האור- כ-100 מ׳ לפני מצלמת מהירות קבועה על עמוד יהיה תמרור המציג את המהירות החוקית ואחד נוסף צמוד אליו המתריע על קיום מצלמה.

בכבישים המהירים צריך ״לחפש את הקסדה״ כי רוב עבודת משטרת התנועה מתבצעת על גבי אופנועים כך שכשבא לי לתת לחיצה בריאה אני פשוט סורק את המראות לוודא שאין באופק אופנוע משטרתי וזה הכל.

פורסם

עם אכיפה כזאת לא שווה לך להתקין משבש ווולנטיין?

אגב, אתה עם הרשיון הישראלי או שיש לך רשיון מיקומי? אם כן מה הייתה הפרוצדורה כדי לקבל אותו?

מה העונש על נסיעה במהירות מעל המותר? (קנס כספי\נקודות\מאסר)

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...