Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסט מחוהר למגבר jbl gto 1005.

המיד באס הימני שלי מנגן בעצמה הרבה יותר נמוכה מכפי שהיה בעבר. איך אני יודע אם הוא נשרף, או האם זו בעיה החיבורים? אני לא רואה שום סיבה שהוא יישרף, בגלל שזה סט ממש איכותי ואני לא מאלו שמגבירים ממש - גם המגבר מכוון לגיין נמוך.

תודה!

פורסם

הסט מחובר קומפלקט עם כל החלקים.

קצת איבדתי אותך בפאסיבי ואקטיבי - הוא מחובר עם הקרוסים שלו, אם זו הכוונה.

פורסם

זה יכול לנבוע מדברים רבים. זה קרה באופן פתאומי? לא ביצעת כל שינוי במערכת? בדקת איך הסט הימני נשמע לעומת השמאלי כשאתה מעביר BALANCE מלא לצדדים?

האם כל הצלילים שהוופר מפיק נשמעים חלש יותר או רק תחום מסוים ? (באס\מיד)

האם הטוויטר באותו צד מנגן כרגיל ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תבדוק חיבורים בקרוס וגם ברמקול עצמו..

אש אפשרות לבדוק את הרמקול עצמו . יש שיטה ע"י לחיצה עדינה ,אם רמקול תקול,יהיה רעש של חרחור כזה וקצת הפרעה במהלך שלו.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

mefisto - מה שנשמע לי פחות הגיוני בסיפור הנ"ל, הוא שבדרך כלל רמקול שיש לו התסמינים עליהם דובר בסרטון, הוא לא בהכרח חלש יותר, אלא לרוב פשוט מפיק סאונד זוועתי, מלוכלך ומקרקש. אבל פה מדובר רק על ווליום נמוך, על כן אין דרך לדעתי לקבוע חד משמעית מה הבעיה ועדיף לפנות למתקין מקצועי שיבדוק, יחליף אלמנט כדי לראות אם המצב חוזר לקדמותו ואם לא, להתחיל לגשש אחר הגורם. בכל אופן, הבדיקה שהוצעה ע"י MEFISTO לא תעלה כסף. נסה, מקסימום זו לא הבעיה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...