Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם

לאחרונה שמתי לב לשגרה מפגרת שהולכת ונעשית נפוצה יותר אצלי- אני מתניע רכב עבור נסיעות קצרות מאוד מכיוון שאין ברירה.

למשל, מתניע רכב לנסיעה לאיזור התעשיה של הישוב מכיוון שהליכה לשם וחזרה ארוכה מדי (12 דקות הליכה/כיוון) ואם אני קופץ לסופר למשל לא אסחב ברגל עם שקיות את המרחק

או קופץ לאסוף חבילה/כמה חבילות בדואר, בערך חצי מהמרחק לאיזור התעשיה, דברים כאלו.

לא רק שזה בזבוז משווע של דלק ובלאי מיותר לרכב, אני נהיה גם יותר פדלעה מרגע לרגע.

 

אז חשבתי ללכת על פתרון ביניים- אופניים.

אני צריך משהו פשוט לנסיעות קצרות מאוד (גג 5 ק"מ בהגזמה), ה "שטח" הכי קשה שהן יראו זה שביל עפר מסודר ושטוח.

חשבתי על אופניים מתקפלות כדי שאוכל לשים אותן בתא המטען של הרכב, ככה שאני נוסע לכל מיני מקומות, בעיקר לעיר בחיפה, אוכל להגדיל את רדיוס מקומות החניה ולדעת שיש לי דרך מהירה להגיע לשם, לעתים רחוקות גם לקחת ברכבת לתל אביב ולהתנייד שם (בעיקר עזריאלי-דיזינגוף וההגנה-קיבוץ גלויות)

רק שרמת ההבנה של בדברים האלו שואפת לאפס.

אז בקצרה:

 

-נסיעות די קצרות, בעיקר בתוך הישוב או בתוך עיר

-לא רוכב בשטח, גג שבילי עפר שטוחים

-רצוי שיהיו הילוכים, אם אני כבר מוגבל למהירות ריצה עדיף לרוץ.....

-התקציב נמוך מאוד. כמה מאות שקלים.

 

אם למישהו יש המלצות, הארות או משהו לתרום- אשמח לשמוע.

פורסם

אופניים מתקפלים זה רעיון טוב מאוד לשימוש שלך, אבל אני לא מבין בזה כלום.

לחסכנות, תבדוק יד 2.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אופניים מתקפלים יגיעו בדרך כלל עם גלגלים קטנים ולכן יהיו פחות נוחים לנסיעות ארוכות ובטח פחות נוחים בשבילים לא סלולים.

 

בתל אביב יש לנו פיתרון נהדר שנקרא ״תל-אופן״, שכנראה אין בחיפה. הנה עוד סיבה מדוע אינני אוהב את העיר הזו :)

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פתרון "נהדר"? אם לשלם מחירי עושק זה תחביב שלך, כן.

תעיף מבט-

https://www.tel-o-fun.co.il/%D7%AA%D7%A2%D7%A8%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%9D.aspx

 

תעריף השימוש מורכב מדמי גישה (מה זה לעזאזל?) ודמי שימוש.

אם אני יוצא ליום בת"א, הרי שאגיע לשם בשעות הבוקר המאוחרות ואחזור בשעות הערב המוקדמות. מדובר על לפחות 4-5 שעות.

במידה ובכל אחד מייעדיי אין תחנות תל אופן, האופניים נשארים לידי. ובמידה וזה קורה- אשלם 167 שקלים עבור השכרה של 5 שעות.

אם יש תחנה או 2 בחלק מהמקומות שאני הולך אליהם ואוכל לפצל את ההשכרה, המחיר צונח בהרבה, אבל עדיין יגמר ב 60-70 שקלים. ח"ח לחיפה על שלא מרשים עושק שכזה.

 

וחזרה לנושא- אני יודע שהגלגלים קטנים יותר ולכן מהירות הרכיבה המקבילה עבור כל הילוך תהיה נמוכה יותר והנסיעה פחות נוחה (למרות שעדיין מדובר על צמיגי 20"+ מנופחים באוויר)

המידע שאני מחפש הוא יותר אם הציוד הזול שנמכר בכמה מאות שקלים הוא דבר שמיש או שנוטה להתפרק אחרי שימוש מועט. חיפוש בגוגל העלה חרס.

פורסם

תל אופן עולה לך 17 ש"ח ליום אבל רוב מי שגר באזור עושה מנוי שנתי ב-240 או 280 ש"ח. בתמורה לסכום הזה אתה מקבל כמה השכרות אופניים שרק תרצה (ללא הגבלת כמות), כשכל השכרה היא באורך של עד 30 דקות. מניסיוני, אתה לא צריך יותר ואם הנסיעה שלך אורכת יותר מ-20 דקות כנראה שעדיף שתיקח אוטובוס. אם אתה בכל זאת מתקמצן על חמישה שקלים לחצי שעה נוספת אתה תמיד יכול להחזיר את האופניים, לשבת 5 דקות על הספסל ואז לקחת שוב אופניים לחצי שעה חינמית נוספת.

אתה לא צריך להשאיר את האופניים אצלך לאורך כל היום. יש המון תחנות, ממש בכל פינה של העיר וכמעט שאין דבר כזה "אין לידי תחנה". מקסימום במרחק של 500 מטר תהיה תחנה, כמעט תמיד. לפעמים חסרות אופניים בתחנה או שאין מקומות חניה פנויים, זאת כבר בעיה אחרת.

 

עושק? ממש לא. עובדתית החברה שמפעילה את המיזם הזה מפסידה כסף כל שנה ומקבלת סובסידיות מעיריית תל-אביב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז למי שעושה מנוי זה משתלם, לתייר המזדמן פחות. אבל אני לא תושב תל אביב ומרבית השימוש לא בתל אביב, לכן אשמח אם נסגור את הדיון על תל אופן בנקודה זו ונחזור לנושא, אם יודעי דבר במקרה רואים את הדיון- אשמח לסגור את העניין בהקדם, אפילו השבוע.

פורסם

גלגלים קטנים, לפחות בתיאוריה, זה מצויין לטווחים קצרים ותמרונים צפופים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אופניים חדשים מתקפלים אין להשיג בכמה מאות שקלים ,לכן הפתרון שלך הוא כמו שאמרו כאן הוא יד 2. המותגים המובילים כמו dahon או brompton יהיו יקרים יחסית גם ביד שניה אבל אתה יכול לחפש משהו פשוט יותר -רצוי עם שלדת אלומיניום ומערכות שימנו.

...Our necessities are few but our wants are endless

  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קפיץ קפוץ.

לרווחת שאר יושבי הפורום, עדכון-

רכשתי ביד"ש אופניים Ultra go lite מתקפלים (חיקוי חסר בושה של ventura go lite)

שלדת אלומיניום והילוכים shimano revoshift, משקל 12.2 ק"ג. כבר מספר ימים עושה איתן את הגיחות לדואר/סופר, בשאר הזמן מאוחסנות ברכב.

מרוצה מאוד, ממליץ על הסיפור לגרים בסביבה עירונית רגועה.

 

אחרי מחקר מקיף, מה כדאי/לא כדאי אם מישהו מחפש משהו דומה:

שלדת ברזל- אל תתקרבו. השוק נחלק בין אלו עם שלדה דקה במיוחד כדי להפחית משקל ואלו נוטות להתעקם- או אלו עם שלדה ראויה, ששוקלות טון.

למעט המותגים המוכרים (דאהון, ברומפטון וכו'), אופני המדבקה שכן כדאי לקנות-

-ultra go lite

-vision F20 אלומיניום

-Raleigh אלומיניום

יש כל מיני flash או "תל אביב" למיניהם שלא הייתי ממליץ להתקרב אליהם, כנ"ל KSM.

 

ודבר אחרון- קשה יותר לדווש עם גלגלים קטנים. הכינו את שרירי הירכיים. (אלא אם בא לכם להישאר בהילוך 1 ואז זה קל- אבל מהירות הנסיעה מבדחת)

פורסם

נראה לי שאתה מתכוון לשריר התאומים (הצד האחורי של השוק) ולא לשריר הירך (השוק זה החלק התחתון יותר של הרגל, הירך החלק העליון של הרגל).

 

בכל אופן תתחדש ותהנה, רק תזהר לא להתמכר ולפתוח לנו בעוד חודש נושא חדש עם המלצה לאופניים 29״

×
×
  • תוכן חדש...