Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותה צרה, רוצה להזמין מעיל שבארץ עולה 1200, בגרמניה 780 אך שולחים רק עם DHL ולא בטוח שאחרי ההשחלות שלהם עדיין יהיה לי משתלם

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מציע להשתמש ב mailboxde, זה כמו shipito רק שהם נותנים לך כתובת בגרמניה, הם שולחים לארץ בדואר רגיל - אפשר דרך הדואר הגרמני או הצ'כי (הצ'כי יותר זול במשקלים קטנים). המחירים שלהם סבירים, לדוגמא על חבילה של עד 1 ק"ג תשלם 2.8 דמי טיפול + 13-12 אירו (תלוי דרך מי שלחת) עלות משלוח.

השתמשתי בהם 4 פעמים בשנתיים האחרונות והם היו בסדר גמור.

פורסם
מה כולל עמלת חברת השילוח ?

האם נכונה טענת המוכר שחבילות "גדולות" לא ניתן לשלוח (מבריטניה) ברויאל מייל וניתן רק ע"י DHL ?

למישהו יש עם זה נסיון בבקשה ?

על פי האתר שלהם הם תומכים במשלוח עד 2 קילו, גודל עד 60 סמ לצלע, סכום הצלעות 90

• Minimum size: One surface must be at least 9cm x 14cm.
  • Maximum size: The combined length + width + depth must be no more than 90cm with no single side longer than 60cm
  • Maximum weight: 2kg

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אותה צרה, רוצה להזמין מעיל שבארץ עולה 1200, בגרמניה 780 אך שולחים רק עם DHL ולא בטוח שאחרי ההשחלות שלהם עדיין יהיה לי משתלם

DHL זה גם הדואר הרגיל של גרמניה (מגיע בארץ לדואר ישראל ולא מקבל השחלות, מצד שני זה דואר ישראל :-P)

אם מחיר המשלוח הוא סביר זה כנראה ינותב לדואר ישראל ולא לדואר שליחים DHL

• תוכן חדש...