Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טאבלט 10 אינץ'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת עד היום הייתי נעול על ASUS אבל אחרי שקראתי חוות דעת על המון תקלות שיש להם אני קצת בספק.

עד היום הייתי בטוח שאסוס מעולים (יש לי מחשב נייד כבר 4 שנים ללא שום תקלה טפו טפו)

התקציב - עד 1400 .

דרישות:

10 אינץ'

אפשרות להרחבת זכרון

אנדרואיד (מערכת פתוחה)

אשמח אם מישהו יתן חוות דעת על מכשיר שיש לו וימליץ לי על משהו.

כרגע אני נעול עליו

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=821769

אבל החוות דעת מפחידה אותי.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אז כדי לא לפתוח שרשור חדש העלתי באוב את השרשור הזה.

מבקש את עזרתכם, חברי פורום יקרים, בבחירת טאבלט גדול... שנתחיל?

הטאבלט ישמש בעיקר את אשתי, לצפיה בסדרות ושיטוט באינטרנט ברכבת בדרך מ\לעבודה.

הדרישות שלה הן מסך של לפחות 9" (7 ו-8 הם לא אופציה) שניתן לצפות בו גם בחוץ ו... זהו בעצם.

אבל אם כבר להוציא כסף על צעצוע, אז אני אוסיף לו עוד כמה שימושים ודרישות:

מערכת הפעלה אנדרויד, GPS, רזולוצית HD (פחות מזה על מסך 10" נראה לי לא כדאי), ביצועים סבירים כדי להריץ קצת משחקים שבטח ארצה, חברה מוכרת בשביל זמינות חלפים ותמיכת תוכנה (גם אם ממפתחים ולא היצרן עצמו).

רצוי (אבל לא חובה) גם שתהיה יציאת mHDMI אם נרצה לחבר אותו לטלויזיה.

אין צורך ב-3G - תמיד אפשר לפתוח נקודת גישה בסלולרי.

יש מישהו שיוכל להביא לי את הטאבלט בקרוב מארה"ב, כך שאני מסתכל בעיקר באמזון.

התקציב גמיש ואני מחפש תמורה טובה למחיר (לא צריך את ההכי טוב וגם לא חייב את ההכי זול).

בנתיים השניים האלו קורצים לי:

ASUS MeMO Pad FHD 10 ME302C ב-200$

ASUS TF700T גם כן באזור ה-200$ (ללא המקלדת/תחנת עגינה)

האלטרנטיבות הטובות יותר אך גם המשמעותית יקרות יותר הן:

Google Nexus 10 ב-380$

Samsung Galaxy Note 10.1 ב-350$ למחודש או 450$ לחדש

Samsung Galaxy Tab S 10.5 ב-410$ למחודש או 450$ לחדש (בכזה הפרש ברור שעדיף חדש)

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 ב-320$ למחודש

אז מה אתם אומרים? מה כדאי? ממה להתרחק? יש המלצות אחרות?

אם יש מישהו עם ניסיון על אחד מהשניים הראשונים אשמח לשמוע חוות דעת.

פורסם

לפני חודשיים רכשתי בארץ את הSamsung Galaxy Tab Pro 10.1, העדפתי לרכוש בארץ עקב 3 שנות אחריות של סקיילין יבואן רשמי.

[h=1]מבחינת חומרה והרגשה כללית- המכשיר חזק וקל לתפעול (אנדרואיד) כמו נוט 3 על סטרואידים. רזולוציה FHD מתנגנת ללא בעיות על ידי כרטיס זכרון או חיבור DOK .[/h]ממליץ בחום.

פורסם

אין לי ספק שהטאבלטים היקרים ברשימה טובים. השאלה היא אם הם מצדיקים מחיר כפול מהזולים. האם מישהו יכול לחוות דעה על הזולים יותר? האם ניתן לדעת משהו לפי המפרטים שלהם?

פורסם

ה-TF700 מכשיר ישן.

את הסמסונג NOTE 10.1 יש לי (אם אתה מתכוון ל-N8000). מכשיר סבבה אבל היום כבר לא רלוונטי.

כנ"ל נקסוס 10 שמבוסס על על הסמסונג שלי.

לגבי השאר, רק האחרון ברשימה לדעתי שווה את המחיר שלו.

עקרונית לפי הדרישות שלך - לפחות 2GB RAM, מסך FHD ומעבד סנאפדרגון 8XX.

לחילופין, היום הייתי לוקח בלי למצמץ את הנקסוס 9 החדש בגירסה הכי משופצרת.

סמסונים טובים אבל העדכונים מגיעים לאט מאוד אם בכלל. כאשר קניתי את שלי, הוא היה הטופ של הטופ (לא לקחתי את הנקסוס 10 בגלל חוסר ב-3G) אם לא מחשיבים את ה-DPI של המסך שבגלל ה-WACOM, היה נמוך. היום הוא בינוני וקיבל רק עדכון אחד בשנתיים.

לחילופין, יש ברשותי נקסוס 5 שגם היום מרגיש כמו הטופ של הטופ.

לדעתי, לך על הנקסוס 9 ולא תצטער.

Veni Vidi Vici

פורסם
ה-TF700 מכשיר ישן.

את הסמסונג NOTE 10.1 יש לי (אם אתה מתכוון ל-N8000). מכשיר סבבה אבל היום כבר לא רלוונטי.

כנ"ל נקסוס 10 שמבוסס על על הסמסונג שלי.

לגבי השאר, רק האחרון ברשימה לדעתי שווה את המחיר שלו.

עקרונית לפי הדרישות שלך - לפחות 2GB RAM, מסך FHD ומעבד סנאפדרגון 8XX.

לחילופין, היום הייתי לוקח בלי למצמץ את הנקסוס 9 החדש בגירסה הכי משופצרת.

סמסונים טובים אבל העדכונים מגיעים לאט מאוד אם בכלל. כאשר קניתי את שלי, הוא היה הטופ של הטופ (לא לקחתי את הנקסוס 10 בגלל חוסר ב-3G) אם לא מחשיבים את ה-DPI של המסך שבגלל ה-WACOM, היה נמוך. היום הוא בינוני וקיבל רק עדכון אחד בשנתיים.

לחילופין, יש ברשותי נקסוס 5 שגם היום מרגיש כמו הטופ של הטופ.

לדעתי, לך על הנקסוס 9 ולא תצטער.

את יתרונות הטלפונים של נקסוס אני מכיר - משתמש בנקסוס 4 כבר שנתיים וזו אכן תמורה מצויינת למחיר. הנקסוס 9 לא עלה באפשרויות כי הוא לא היה זמין במלאי, אבל אני רואה שעכשיו הוא חזר למלאי. הגרסה הכי בסיסית עולה 400$, כלומר, מחיר דומה לטאבלטים החזקים של סמסונג. האם הוא באמת עדיף?

בנוסף, אמרת שה-TF700 ישן. במה זה מתבטא מבחינת התפעול והיכולות שלו? האם יש לך נסיון איתו?

• תוכן חדש...