Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ריו דיזל ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש חוות דעת על קיה ריו דיזל ידנית (2013, 5 דלתות, מנוע 1400), ובמיוחד על נוחות הנסיעה, רמת הרעש, וצריכת הדלק כאשר רוב הנסיעות בתוך עיר ומיעוטן בינעירוניות. ולא, אני לא נהג מונית...

פורסם

יצא לי לשהות במונית קיה ריו דיזל. הנהג משיג את אותה צריכת הדלק שאני משיג בקיה ריו ידנית בנזין שלי. אבל אני נוהג כמו סבתא והוא נוהג כמו מטורף. מסקנה: אחלה צריכת דלק.

מבחינת כוח, למונית בהחלט היה כוח.

האוטו עצמו מאוד נוח, אבל לא לכולם. יש אנשים שמאוד אוהבים את המושבים, כמוני, ואז יש אנשים שלא מסוגלים לסבול אותם משום מה. קח נסיעת מבחן. מבחינות המושבים מאחור, יש מרחב מחייה טוב מאוד, ואפילו אפשר לצופף אדם חמישי במושב המרכזי בלי יותר מדיי אי-נוחות.

הבגאז' בהחלט גדול מספיק לעגלה אחת פלוס קניות, ויש איגוני איזופיקס למי שצריך את זה. המושבים אחוריים מתקפלים, ואפשר לקפל רק צד אחד אם צריך עדיין להושיב שם מישהו. לא הייתי ממליץ על זה, לא בטיחותי.

נוחות נסיעה? שכח מזה. המתלים נוקשים כמו אישה פולנייה וגם רועשת כמו אחת במהירות גבוהה. המנוע עצמו שקט בגרסת הבנזין, ולא יצא לי לשמוע איך הוא כשנוסעים רגוע בגרסת הדיזל. אבל רעש רוח יש ועוד איך יש. מה שכן, אני מאוד אוהב את הרעש שהמנוע עושה בטורים גבוהים, אבל לרוב האנשים הוא נשמע כמו פחית אלומיניום מלאה בוויברטורים על עוצמה מקסימלית.

אם רוב הנסיעות הן בתוך העיר, אז אני בספק שאתה עושה קילומטרז שמצדיק דיזל. לא במחיר ולא בחסכון.

גילוי נאות: אני נוהג על קיה ריו בנזין ידנית כבר שנה וחצי, ונסעתי פעם אחת במונית קיה ריו דיזל. לאחרונה שהיתי שבוע במוסך בעקבות תקלה במרימי השסתומים. (התיקון היה מכוסה באחריות ללא שום ויכוח מצד היבואן או המוסך)

פורסם

המחיר לא נראה לך מופרז? באתר של קיה רשום שהיא עולה 127 אלף ש"ח.

במחיר הזה אפשר לקבל מכונית מסגמנט יותר גבוהה, כמו הרנו פלואנס DCI ידנית מדגם מאובזר.

או אם רוצים להשאר באותו סגמנט, עם רכב סחיר, אפשר לקחת את הפאביה TDI במחיר דומה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הבעיה שפאביה TDI נמכרת רק במרכב סטיישן :( ולא כל אחד "מסתדר" עם זה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם הסול דיזל אכן עולה 131 אז לא מבין למה אתה חושב בכלל על הריו.

חלום שלי הסול, היא נראת כמו ייטי רק בלי התקלות ובלי צ׳מפיון.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...