Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת כמה אינץ' רמקולים נכנסים בסוזוקי בלאנו מאחורה.

אמרו לי שזה 5 ורבע אבל שמעתי גם מצד אחר שזה 6 וחצי.

אניח מאוד אודה לכם על העזרה.

פורסם

הכי פשוט ויכסוך לך את הזמן לחכות עד שמישהו שיש לו רכב כזה יענה לך, תלך ותפרק את האורגינליים ותמדוד אותם, מה יותר פשוט מזה?

פורסם

אני לא היתי מפרק את הרמקולים בשביל למדוד, אבל בגלל שאין לך רמקולים

זה הכי קל שיש, תקח סרגל ותמדוד את הקוטר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

על איזה מודל אתה מדבר שבא עם הכנה ל 6 על 9 ?

מודל 97-99 אני יודע שזה לא המצב..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כשאתם אומרים "ניכנסים" אתם מתכוון לזה, שאוטו בא עם הכנה ל רמקול 6X9.

נכון?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אין מצב .. אני בסוזוקי 2000 הייתי צריך לעשות חיתוך לברזל מאחורה .. כמובן שעשה את זה בנאדם מוסמך . על החורים של ה9*6 תושבת עץ משתי הצדדים

פורסם
אין מצב .. אני בסוזוקי 2000 הייתי צריך לעשות חיתוך לברזל מאחורה .. כמובן שעשה את זה בנאדם מוסמך . על החורים של ה9*6 תושבת עץ משתי הצדדים

ואיך הגעת למסקנה ששנת 96, ושנת 2000, הן אותו הדבר שאתה אומר "אין מצב" ?

פורסם

אצלי 2000

הבעיה שכמעט כל רמקול בגודל קצת אחר,יותר פנופח וכו..

בגדול חיתוך קטן והם יכנסו.

• תוכן חדש...