Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת פנס מאיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לפני כמה זמן נשבר הפנס השמאלי האחורי ברכב שלי , חשבתי להזמין פנס מאיביי בגלל העלות הנמוכה יותר .

מצאתי באיביי את הפנס הזה :

http://www.ebay.com/itm/Peugeot-407-2004-2008-Sedan-Tail-Light-Red-LEFT-LH-/400540629791?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item5d4214fb1f&vxp=mtr

הרכב הוא פיג'ו 407 שנת 2008, רציתי לדעת אם הפנס מתאים (לא בטוח בגלל האנגלית )

בנוסף יש מצב שיעשו בעיות במכס על הפנס או בכלל אם הוא יעבור ? ראיתי משהו שצריך תקן כלשהו לפנסים קדמיים איך זה הולך עם האחוריים ?

תודה לכולם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי שתוכל לקנות בארץ בפחות מהמחיר הזה באיביי אפילו אם לא תשלם מס קניה (50%) שאתה עלול לשלם כי מחיר הפריט כולל משלוח עובר את $75

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאיזה אזור אתה ?

ודרך אגב לדעתי זה 200 דולר אבל יש דבר כזה שנקרא מס תאורה או משהו כזה ואז הפנס יעלה לך בידיוק כמו שקנית בארץ + הרכבה ..

גולף V5 2.3 שנת 2001

פיג'ו 206 1.4 שנת 2006

נוכחי SEAT IBIZA 1.0TSI 2016

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תדבר עם המוכר מאיביי תשאל אותו מה הסיכוי שהוא לא מציין מחיר על החבילה כלומר שולח לך את זה במתנה ודבר שני יש לי מישהו מחיפה שמוכר בזול חלפים חדשים אבל אני לא מודע לגבי המשלוח אם תרצה אוכל לתת לך את הטלפון שלו אני לא מאמין שמשלוח יעלה יותר מ 30-50 שקל

גולף V5 2.3 שנת 2001

פיג'ו 206 1.4 שנת 2006

נוכחי SEAT IBIZA 1.0TSI 2016

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...