Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנהלות מול הדואר (שאיבד לי פריט)

Michael.R
שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הסיפור בקצרה:

הזמנתי קייסים לאייפון בערך כולל של 50$,ישירות מspigen , שלחו לי את החבילה מארה"ב עם מס' מעקב.

החבילה הגיעה לארץ, ואז הדואר פה איבדו אותה איכשהו.

שלחתי לדואר פנייה, והם ענו לי (האמת הופתעתי, ציפיתי להתעלמות)

מצ"ב המכתב ששלחו לי.

הם כותבים שיש באפשרותו של השולח לפנות לדואר ארה"ב, אבל דואר ארה"ב היה בסדר.החבילה הגיעה לפה ואבדה פה.

מי שנדפק פה זה לא השולח, אלא אני ששילמתי כסף. ולא בגלל USPS אלא בגללם.

הם איבדו לי את החבילה והם צריכים לתת לי פיצוי לא? אני מפספס פה משהו?

אשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי פה את העניינים.

11111.jpg

V5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן זה בגללם , והם מודים גם באשמה

אבל מי שזכאי לקבל את הפיצוי הוא השולח בלבד (הוא שילם על המשלוח לדואר בארה"ב )

אתה צריך לפנות למוכר ולהסב את תשומת ליבו או שיתבע את רשות הדואר בארה"ב והיא בתורה תתבע את רשות הדואר בישראל שתשלם בסופו של דבר או שיעביר לך את הזכות לתביעה ואז אתה מתנהל מול הדואר

הכי פשוט שהוא יבקש את הכסף מהדואר ואו שישלח שוב או שיחזיר לך את הכסף.

בהצלחה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה צריך להתנהל מול המוכר. המוכר חייב לזכות אותך ולאחר מכן (אם ירצה בכך) המוכר יכול לדרוש פיצוי מחברת הדואר.

זה שהמוכר וחברת השליחויות שלו עשו הכל כנדרש ודואר ישראל פיקששו לא צריך לעניין אותך. אתה לא נציג של דואר ישראל. ההתנהלות רק מול המוכר. שילמת לו כסף על המוצר ועל המשלוח אז הוא אחראי שתקבל את המוצר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...