Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולבו 940GL שנת 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טויוטה קורולה 94 עם 235,000 ק"מ.

מחיר מחירון שלה כ-9000 שקל.

אני מתלבט האם כדאי לקנות וולבו 940 GL עם מנוע 2000 סמ"ק.

המחירון שלו כ-10,000 כמעט כמו שלי.

האוטו גדול יותר ומרווח יותר.

השאלה היא מחירי חלפים ותיקונים?

צריכת דלק?

או סוגיות אחרות שאני לא יודע.

מה אתם אומרים האם כדאי לקנות אוטו כזה?

פורסם

אם היא במצב טוב, כן.

משנת 95' קיבלה ה 940 מנוע מוגדש, ולדגם ה 2.0 יש הספק של 155 כ"ס וביצועים טובים.

צריכת הדלק תהייה כמובן גבוהה יותר, אך אך עליות התחזוקה השוטפות די דומות.

ה 940 נחשבת למכונית אמינה מאד ששרדה היטב את השנים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לדוד שלי יש אוטו כזה משנת 96 הוא קנה אותו חדש , בחי עין הרע עד היום האוטו משמש אותו נאמנה , אף פעם נכנס למוסך בשל תקלה חוץ מטיפולים . מומלץ בחום , לא ראיתי דברים כאלה עד היום האוטו נוסע כמו חדש , בכנות אני לא מגזים , אבל החסרון היחידי הוא שותה דלק , אם תמצא אקזמפלר שמור לך על זה , בהצלחה .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

רכב נדיר ביותר, מזמן לא ראיתי כזה על הכביש.

אכן, מכונית אמינה, אבל כבדה. אני לא הייתי עושה מעבר כזה, אם כבר, מנסה לחסוך כסף ולקנות רכב משפחתי חדיש יותר.

בהצלחה

פורסם

רק נראית כבדה, לא שוקלת הרבה יותר ממשפחתית ממוצעת.

אם כבר 940, עדיף לחפש את דגם ה 2.3 שמציע מומנט גבוה בהרבה ואפילו צריכת דלק נמוכה יותר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
רכב נדיר ביותר, מזמן לא ראיתי כזה על הכביש.

אכן, מכונית אמינה, אבל כבדה. אני לא הייתי עושה מעבר כזה, אם כבר, מנסה לחסוך כסף ולקנות רכב משפחתי חדיש יותר.

בהצלחה

מאחר והתקציב שלי מוגבל בערך כ-20,000 שקל.

מה אתה מציע לקנות שהדרישות שלי רכב משפחתי בתצורת סאדן בתקציב כזה?

בתודה מראש

שמוליק

פורסם

אף אחד לא ישלם על רכב בן 20 שנה 9000 ש"ח וגם על וולוו 98 לא ישלמו 10000 ש"ח .מכוניות ישנות כאלה נמכרות ב-5000 ש"ח כמידה והן במצב טוב עם טסט.

פורסם

אם אתה הולך על וולבו 940 - אני ממליץ על אטמוספרית ולא טורבו, דגם 2.3 יספק מספיק כוח לנסיעות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אף אחד לא ישלם על רכב בן 20 שנה 9000 ש"ח וגם על וולוו 98 לא ישלמו 10000 ש"ח .מכוניות ישנות כאלה נמכרות ב-5000 ש"ח כמידה והן במצב טוב עם טסט.

למרות שלרכבים כאלה נמכרים מתחת למחירון זה לא אומר שהרכב לא שווה את המחירון,במידה ותמצא שמור ברמה פדנטית אין שום בושה לשלם מחיר מחירון.

הבעיה היא למצוא בארץ אחד שבאמת פדנט ברמה שמאפשר לשלם מחיר מלא.

יש לך מלא רכבים בסגנון הזה לדוגמא סובארו B4 מהשנתונים הראשונים או לאגסי הדגם שלפניו.

הבעיה היא מחירי המוסכים והטיפולים הגדולים כמו טיימינג מעבר לזה יש לו מנוע שהולך טוב עם מערכת גז.

גם כן שברולט מאליבו או אימפלה אופציות טובות

• תוכן חדש...