Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בימים האחרונים נכנס לי גוק לראש ומאוד בא לי לרכוש רכב קבריולט.

השאיפה היא רכב עם יותר מ2 מקומות, הביצועים פחות מעניינים, גיר אוטומתי, זולה (100-120K), חסכונית בדלק ככל המתאפשר וביטוח זול ככל האפשר, אמינה לטווח הארוך.

אולי זה נשמע בלתי אפשרי אבל מהחיפושים האחרונים שלי, AUDI A3 קבריולט למשל עונה על כל הסעיפים:

שנת 2009-10 עם מחירון שנע בין 100 ל120K

צריכת דלק לא גדולה במיוחד בין 1:9 ל 1:13 בערך.

ארבעה מקומות, גיר אוטומתי, ביטוח סביר, ויחסית אמינה.

השאלה שלי היא - איזה עוד דגמים דומים קיימים ?

אולי זה נשמע קצת מוגזם להפגיש באותו פוסט בין המילים "קבריולט" ו"לא לשלם הרבה" אבל מכוניות היוקרה כמו SLK ו Z4 הם יקרות מידי.

על MX-5 הייתי מתפשר בעניין המקומות כי היא באמת זולה ויש לה ביקורות טובות אבל הגירים ידניים בלבד.

אני נוסע הרבה בפקקים ביומיום וגיר ידני זה דיי מבאס.

לסיכום: המטרה הוא רכב קבריולט, שייראה טוב, שנת 2006+, גיר אוטומת שעונה על כל הנתונים שנכתבו למעלה.

התקציב נע בין 100 ל120, אולי אם יהיה מציאה מעניינת קצת יותר אבל זה הטווח.

שבת שלום !

פורסם
z4, slk ו-mx5 הן לא קבריולט. הן רואדסטר.

חפש גם פג'ו CC.

אני לא מבין לגמרי מה הכוונה ברואדסטר מעבר לתרגום חופשי, אבל אם זאת הכוונה אז יכול להיות שזה אחד מהפרמטרים - אוטו

שמשדר הצגה.

לגבי הפגו CC, לא ראיתי כאלה ביד2, מה הדגם המדויק שאנשים מפרסמים ביד2 ?

בנוסף שמעתי שהן עושות המון בעיות והן לא אמינות לטווח הארוך (מצחיק שמתייחסים לפגו בתור נקבה :)

תודה רבה.

פורסם

פה ההסבר לרואדסטר:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=422978&page=2

ממי שמעת שהן בעיתיות? מבעלי רכב כזה? מאנשים שיש להם בן דוד ששמע ממישהו שיש לשכן שלו?

איזה בעיות?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש 207CC ו 307CC. תקופה מסויימת נמכרה גם פוקוס קבריולט במחיר מופקע, אולי תצליח למצוא אחת משומשת. יש גם לקסוס SC אבל אני לא יודע אם היא מתאימה לך מבחינת התקציב.

יש גם את הניסאן מיקרה CC.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
יש 207CC ו 307CC. תקופה מסויימת נמכרה גם פוקוס קבריולט במחיר מופקע, אולי תצליח למצוא אחת משומשת. יש גם לקסוס SC אבל אני לא יודע אם היא מתאימה לך מבחינת התקציב.

יש גם את הניסאן מיקרה CC.

שוב, ביד 2 קיימת קטגוריה ל308CC בלבד ושם אין אפילו מכונית אחת למכירה.

כשחיפשתי תחת הקטגוריה של 207 ו307 לא ראיתי אף מכונית קבריולט.

אותו דבר לגבי הלקסוס, אין מכונית אחת העומדת למכירה.

אז אם לא יד2, איפה עוד אפשר לחפש ?

+RAZMEL

האמת שראיתי פה בפורום כמה פוסטים שמסתובבים על אנשים שקנו אותה ובוכים על בעיות חשמל או בעיות מכניות כאלה ואחרות.

פורסם
תעשה חיפוש מתקדם, לדוגמא

תבדוק גם פולקסווגן EOS.

המערכת של הפורום לא נותנת לי לפרסם קישורים - תסתכל בבקשה על הפגו היחידה שעלתה מהלינק שנתת:

מה אתה אומר עליה ? היא באמת נראת מאוד טוב, דיברתי עם הבחור גם נשמע מאוד נחמד.

העניין הוא שהאוטו יד רביעית, הבחור שהרכב בבעלותו כרגע איתו רק מספר חודשים וטוען שמוכר עקב רצון לעבור לאופנוע, מה אתם חושבים ?

האוטו מאוד מצא חן בעיני מבחינת התמונות הבעיה שהוא יושב בבאר שבע ואני ראשלצ"י אז אני צריך להחליט שאני באמת רוצה את האוטו ולא סתם לבזבז זמן בנסיעות לבאר-שבע ולהחליט בסוף שלא.

בנוסף אם אקנה את הרכב זאת אומרת שאהיה יד 5, נשמע כמעט בלתי אפשרי למכור כזה רכב שאתה יד5, מה אתם חושבים ?

ביקורות כלשהן ?

פורסם

סוג הרכבים האלה תמיד היו עם כמה ידיים בגלל שברגע שאתה מרגיש כבר שמיצית את הפוזה של הרכב נשארת לך רק רכב עם גג נפתח.

עלות אחזקה קצת יקרה יותר שלא תמיד מרגישה כמשתלמת וביטוח יקר יותר ומה בתמורה אתה מגלה שאתה נוסע על פיג'ו 207 עם מנוע 1600.

בגלל הכמות הקטנה של המכוניות האלו בארץ יש לך תמיד סיכויי למכור במחיר גבוהה, אבל זה לא דירה הוא לא עולה עם השנים(לפחות לא ב30 שנה הקרובות)

פורסם
500 קבריו תהיה מושלמת, אולי אפילו תוכל לדחוף חדשה בתקציב.

צריך רק לזכור שהיא לא באמת קבריולה - פשוט יש לה סאנרוף גדול מאוד...

כל עוד יש קורות B ו-C מעל הראש, זה לא באמת קבריו.

אני בעד מיני קופר קבריולה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדעתי, הבקשה שלך כוללת בתוכה תרתי דסתרי. ברגע שאתה נכנס לנישה של רכבי "שופוני" בפרט רכבים שבמשך תק' קצרה יחסית יכולה להחליף הרבה ידיים, אתה צריך לקחת בחשבון שכדי להשיג רכב טוב- אתה צריך לשלם, או שתקח רכב ברמה מזעזעת ותצטרך להשקיע הרבה מאוד כסף בישור קו.

המשוואה כאן פשוטה למדי.

בהצלחה

• תוכן חדש...