Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט מיי רובטית ב64,900

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הורדה של 4 אלף מהמחירון .

שווה? לצערי יש לי רק אוטומוט ואני צריך רכב קטן יחסית .

אני מתלבט בין מאזדה 2 / סיריון לסייאט מי . מה אתם אומרים על המחיר לחודש ינואר ?

פורסם

מאזדה 2 וסיריון הן מכוניות סופר מיני עם גיר אוטומטי פלנטרי וסטנדרטי למדי, בעוד הסיאט מיי היא מקטגוריית המיני (קטגורייה נמוכה יותר) ויש לה גיר רובוטי עם קלאץ' אחד שנקרא ASG.

הסיאט חדשה, וזה לא להכנס לרכב שלא מכירים. ככל הנראה גם צריכת הדלק תהיה טובה יותר.

מה שכן לא ידועה אמינותו של הגיר החדש, והכי חשוב זה לבדוק האם מסתדרים איתו, הוא לא מתנהג כמו גיר אוטומטי סטנדרטי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רובוטית?

אתה מכוון לDSG או שהן באות עם גיר בעל מצמד אחד.

קבלתי תשובה במקביל לכתיבת השאלה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מחיר מעולה,לפי הדיווחים פה הרכב מאוד חסכוני אבל הגיר לא הכי נעים,אני מאמין כמו ב 107 זה מתבטא בעיקר בעיר.

הרכבים שאתה נתת שונים,למשל המזדה2 משמעותית יותר זריזה,והסריון גם אם כי פחות מהמזדה2,הם גם יותר מרווחות,אבל פחות חסכוניות,אם אתה מחפש רק אוטומט וחשוב לך בעיקר החיסכון לדעתי תעשה נסיעת מבחן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם לעומת ה 107?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה שווה נסיעת מבחן, אולי לך לא יהיו בעיות עם הגיר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

בתור אחד שנוהג על סיטיגו ידנית (התאומה שלה), האוטו הזה מעולה מבחינת עלות/תועלת.

שמעתי לא מעט על הגיר הזה וצריך להתרגל אליו. כמו כן השבוע יצא עדכון לASG שאמור להקל על הבעיה.

כמו שכתבו כאן לפניי - כדאי לעשות נ.מבחן.

פות"ש - במידה ותרכוש, תוכל להצטרף לקבוצה בפייסבוק של בעלי סיטיגו-מיי, שם רוב האנשים על אוטומט ויוכלו לספר יותר.

הקישור בחתימה.

פורסם

בתור אחד שיש לו את הרכב אני יכול להגיד לך שמשום מה המחיר שלו בארץ מאוד מאוד טוב לעומת חול... , סיאט מיי ברמת גימור דומה לזאת שבארץ עם מנוע 75 כוחות סוס כמו בשבארץ עולה בערך עשר אלף לישט, סיטיגו למשל נמכרת פה בכמעט 10 מעל המחיר של סיאט( אני מדבר על ה75 כוחות סוס) והם זהות לגמריי.

מבחינת הרכב הוא כיף מאוד לנהיגה, זריז, יש לו התנהגות כביש טובה, בטיחותי, איכות חומרים והרכבה מאוד גבוהה.

כך בחשבון שהרכב זכה ברכב השנה של אוטו אקספרס... בקיצור זה רכב מצוין.

לי יש את הדגם עם הגיר הידני... אני חושב שכדי לך לנסות את הגיר הידני כי זה לא רק שתקבל ביצועים יותר טובים

נוחות הנסיעה תיקבע בעיקר לפי העברת ההילוכים שלך

בכל אופן כדי לך לבדוק את הגיר הרובוטי בנסיעת מבחן לפני שתקנה

פורסם
הורדה של 4 אלף מהמחירון .

שווה? לצערי יש לי רק אוטומוט ואני צריך רכב קטן יחסית .

אני מתלבט בין מאזדה 2 / סיריון לסייאט מי . מה אתם אומרים על המחיר לחודש ינואר ?

לא ממליץ, ולא משנה באיזה מחיר. אחת הסיבות העיקריות: נהיגה עם הגיר הרובוטי הנ"ל פשוט לא נעימה - זה גיר מצמד רגיל, שלא כמו גירי המצמד הכפול הנהדרים של VAG.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
מחיר מעולה,לפי הדיווחים פה הרכב מאוד חסכוני אבל הגיר לא הכי נעים,אני מאמין כמו ב 107 זה מתבטא בעיקר בעיר.

הרכבים שאתה נתת שונים,למשל המזדה2 משמעותית יותר זריזה,והסריון גם אם כי פחות מהמזדה2,הם גם יותר מרווחות,אבל פחות חסכוניות,אם אתה מחפש רק אוטומט וחשוב לך בעיקר החיסכון לדעתי תעשה נסיעת מבחן.

יש לך טעות.... המיי יותר מהירה מהמזדה 2(אפשר להגיד נתונים כמעט זהים)

המהירות הסופית של המיי היא 171 לעומת 168 של המאזדה

האצה ל100 היא 12.1 במאזדה לעומת 12 במיי

אז כדי לבדוק לפני שישר אומרים

כי בתור אחד שיש לו מיי ידני זה לא רכב איטי...

פורסם
סיטיגו למשל נמכרת פה בכמעט 10 מעל המחיר של סיאט( אני מדבר על ה75 כוחות סוס) והם זהות לגמריי.

לא מדויק.

בMII - מערכת טובה יותר (6 רמקולים מול 2 בסיטיגו), תאורת לוח שעונים אדומה (מול ירוקה בסיטיגו).

בסיטיגו - מפתח מתקפל, מושב נהג מתכוונן גם לגובה, מושב אחורי מתקפל בפיצול ולא כ"מקשה אחת" (אפשר להסיע 3 נוסעים עם מטען ארוך).

שאר ההבדלים הם קוסמטיים בלבד (צבע דיפונים וריפודים, עיצוב ידית הילוכים)....

פורסם
לא מדויק.

בMII - מערכת טובה יותר (6 רמקולים מול 2 בסיטיגו), תאורת לוח שעונים אדומה (מול ירוקה בסיטיגו).

בסיטיגו - מפתח מתקפל, מושב נהג מתכוונן גם לגובה, מושב אחורי מתקפל בפיצול ולא כ"מקשה אחת" (אפשר להסיע 3 נוסעים עם מטען ארוך).

שאר ההבדלים הם קוסמטיים בלבד (צבע דיפונים וריפודים, עיצוב ידית הילוכים)....

במיי גם יש מפתח מתקפל... , וכל הדברים האחרים שאמרתה נכונים אבל שכחתה כמה דברים חשובים..

המיי מגיעה רק ב75 כוחות סוס... הידיות הפנימיות עשויות מברזל במקום מפלסטיק, החלק שתופס את החגורות הקדמיות גם עשוי מברזל, למיי יש שילוב צבעים של לבן ושחור לעומת רק שחור בסיטיגו(זה לא בדיוק יתרון אבל יש כאלה שיותר מתחברים לזה.

לדעתי הקטע של הרמקולים הוא די קריטי כי מקדימה יש בעצם חיבור לעוד שתי רמקולים שהם שמו כבר

הדגש העיקרי לפי דעתי זה המנוע שהוא יותר חזק ב25%

אבל בלי שום קשר לכלום אני יותר אוהב את העיצוב של המיי

• תוכן חדש...