Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי גרנדיס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המגאן היא דיזל והק"מ שלה יהיה כמו של רכב ממוצע, אז זה יהיה יתרון מהותי למדי בשעת המכירה.

עדכון : ראיתי את הרכב ונראה במצב טוב וגם הבן אדם נראה אמין

מעלה לכאן צילום של פרטי הרשיון רכב.

http://tinypic.com/view.php?pic=v3ogpf&s=5#.Ur9KOdJdV8F

בעיקר אשמח להתייחסות לסוגיא של היד הקודמת כי כתבו כאן שסביר שזה היה השכרה והשדה הזה ריק בטופס

האם אם ניגש לדואר יהיה אפשר לבדוק ?

הוא לא מוכן לרדת מהמחירון רק 500 שח (47 K) לא מחשיב את הליסינג המימוני

אשמח לכל התייחסות

בתודה

פורסם

אני לא יכול לראות צילום הרשיון רכב (מחשב של המשרד חסום לזה) אבל אני מקווה שמחקת את פרטי זיהוי של המוכר...

לעניין הרכישה: השאלה היא עד כמה אתה רוצה את האוטו? דע לך שהמחירונים למינהים הם רק אינדקציה ולא מחייב אף אחד בכלום.

המחיר הסופי יקבע כמה אתה מוכן לקנות? ובכמה ההוא מוכן למכור?

תעשה חושבים אם זה משתלם לך, ואם כן לך על זה. לכל אחד יש דעה, ומה שטוב להוא לא מחייב שזה טוב לך.

תעשה מה שאתה מרגיש לנכון.

מה שכן, אני חושב שאף שזה לא כ"כ נפוץ, לפעמים משתלם לשלם קצת יותר על רכב שהוא שווה את זה במיוחד עם הכוונה היא להחזיק את הרכב להרבה זמן.

פורסם
אני לא יכול לראות צילום הרשיון רכב (מחשב של המשרד חסום לזה) אבל אני מקווה שמחקת את פרטי זיהוי של המוכר...

לעניין הרכישה: השאלה היא עד כמה אתה רוצה את האוטו? דע לך שהמחירונים למינהים הם רק אינדקציה ולא מחייב אף אחד בכלום.

המחיר הסופי יקבע כמה אתה מוכן לקנות? ובכמה ההוא מוכן למכור?

תעשה חושבים אם זה משתלם לך, ואם כן לך על זה. לכל אחד יש דעה, ומה שטוב להוא לא מחייב שזה טוב לך.

תעשה מה שאתה מרגיש לנכון.

מה שכן, אני חושב שאף שזה לא כ"כ נפוץ, לפעמים משתלם לשלם קצת יותר על רכב שהוא שווה את זה במיוחד עם הכוונה היא להחזיק את הרכב להרבה זמן.

מחקתי את פרטי המוכר

כמה זמן לשלם קצת יותר ? האם לוותר על ה10 אחוז הורדה של ליסינג מימוני זה סביר ?

פורסם

השאלה עוסקת במיסובישי גרנדיס 7 מקומות.

בבדיקה כללית הרכב נראה מעולה. הבעיה היחידה היא שמצת/סוויטש ישנו חלק חשמלי שממנו מתניעים והוא הלך (כפתרון ביניים החשמלי עקף את זה )

המוכר אומר שהחלק הזה הלך וכי החלפה מלאה של זה עולה כ3000 אבל הוא מציע לתקן את זה בחלק לא מקורי - עלות של כ500 שח

בכל מקרה הרכב לא מתניע כאשר המפתח לא בתוך הסוויטש כך שהקוד במפתח עובד.

האם מדובר בבעיה מהותית שתגרום לכאב ראש בהמשך או במשהו נקודתי שאפשר לתקן כמו שהוא טוען ?

האם מקובל לקזז מהמחירון את המחיר של החלק המקורי ?

בתודה

פורסם

אנחנו מעונינים לרכוש רכב מיצובישי גרנדיס 7 מקומות הבעיה היחידה היא שמצת/סוויטש ישנו חלק חשמלי שממנו מתניעים והוא הלך (כפתרון ביניים החשמלי עקף את זה )

המוכר אומר שהחלק הזה הלך וכי החלפה מלאה של זה עולה כ3000 אבל הוא מציע לתקן את זה בחלק לא מקורי - עלות של כ500 שח

בכל מקרה הרכב לא מתניע כאשר המפתח לא בתוך הסוויטש כך שהקוד במפתח עובד.

האם מדובר בבעיה מהותית שתגרום לכאב ראש בהמשך או במשהו נקודתי שאפשר לתקן כמו שהוא טוען ?

האם תיקון כזה יחזיק מעמד ?

אם נדרש פרטים נוספים אנא כתבו - זה מה שבינתים הצלחתי להבין

בתודה

• תוכן חדש...