Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני קראתי כל ההודעות שמצאתי בפורומים בארץ ובחו"ל ולא מצליח לשים את האצבע על הבעיה

קניתי לפני כחודש סיוויק 2007 אוטו' עם 80,000

כאשר הרכב מגיע לטמפ' עבודה (כשהוא קר זה לא קורה) ואני עוצר ברמזור הרכב מתחיל לרעוד בצורה מעצבנת

לפי מראה של תושבות המנוע העליונות (1 שמאלית ו2 ימניות) נראות שלמות

הבנתי שיש לתושבת המנוע המרכזית (בצד הנוסע) יש בלאי מגובר ואמורים להחליפם פעם ב100K

כמו בסל"ד בין 2K ל-3K אני מרגיש כאילו רעידות קלות בדוושת גז

אשמח לעזרה (לא סחר לי ידע טכני וגם יש לי את ספר השירות של הונדה) או להכוונה לבעל מקצוע, ואם ניתן לא לאחד שיגיד לי שזה הסטנדרט בהונדה בגלל הטורים הנמוכים (כי ברכב חדש שרק יצא מהחברה זה לא קורה, אז גם כעת זה לא אמור לקרות)

תודה,

ארטם

פורסם

יש הרבה תלונות על התופעה הזאת ראה גם בפורום של הונדה.

אם אני לא טועה, יש גם מחלה בתושבת מנוע עליונה צד טיימינג תבדוק אותה, אני חושב שזאת תושבת "צפה" (יש בה שמן) תכניס יד מתחתיה ותראה שיש "לחץ" ולא "פנצ'ר".

אבל אני חושב שאולי הבעיה אצלך לא קשורה לתושבת, כי בדר"כ זאת בעיה בטורים במנוע.

בכל מקרה, צריך לעשות ניקוי מצערת, לרוב זה עוזר. אבל לפעמים לא, אז פשוט "חיים עם זה ככה".

במרכזי אומרים "תיסע עם אורות". כי ככה הטורים קצת עולים...

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היום הגיעה התושבת החדשה (מקורית) מחו"ל

אשתדל להרכיב בזמן הקרוב ולהעלות מדריך לפורום

שמתי לב לרעידות מאוד חזקות שקורות כאשר אני באזור 2500-3000RPM ורק באזור זה,

לא ברור לי כיצד דבר זה אפשרי, או מה יכול לגרום לכך, אשמח להכוונה (בבדיקת קנייה הראו שהפרונט יחסית ישר, לא פלס אבל ישר)

כמו כן כשאני נוסע במהירויות יותר מ-95 קמ"ש יש רעידות בכל האוטו, שלא קשורות למנוע (מרגיש כמו רעידות של התנגדות רוח מוגזמת).

אשמח להכוונה לבדיקות שאני יכול לבצע לבד (לא חסר ידע טכני ומדריכים)

או אשמח להכוונה לבעל מקצוע שמומחה למכוניות אלו (אם ניתן לא מוסך מורשה שמנסה לדחוף לי ללא סוף טיפול, כשהאוטו עוד לא עבר שנה מהטיפול הקודם ונסעו עליו רק 10000 ק"מ)

תודה רבה

• תוכן חדש...