Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן RS 265 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה יודע מה? אתה צודק. שכחתי שיש את תל אביב במדינה.

אני חושב שגם נימנים צודק, שכן אם נהיגה ספורטיבית אינה בתכנון הייתי פוזל לכיוון גרמנייה יד 2 (מרצדס, ב.מ.וו). משהו נוח, מאובזר ועם מנוע חזק.

שתדע,שאני מנסה למכור לחברה שלי ,את פנטזיית חיי המושב הרומנטים (כלב ,גינה,שקט וכו) רק בישביל שיהיה לי איפה ללחוץ בדרך לסופר...

Porsche 944 turbo

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה בגלל שהיא חברה שלך, ולא אמא לילדים שלך. זו התיאוריה שלי. בחורה שלא נשואה ואין לה ילדים, לעולם לא תעזוב את העיר הגדולה. לעומת זאת, פתאום הרעש של העיר יקשה על גידול ילדים, אז הפנטזיה שאתה מוכר לה אולי תתממש. הבעיה היא שאחר כך לא תוכל ללחוץ בדרך לסופר כי הילדים יהיו ברכב. אתה מבין? זהו דינו של חובב הגה בארץ. הדרך היחידה ליהנות מרכבים זה לעבור לאסטוניה, כך מסתבר :-D

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פחח, אסטוניה שטוחה כמו קרש, הכבישים במצב מחורבן, אין כמעט פניות, מהירות הנסיעה המותרת לא עולה על 110 קמ"ש בקיץ ו-4-5 חודשים בשנה יש שלג וכל אוטו עם יותר מ-150 כ"ס מפרפר את עצמו לדעת. תאמין לי, זה לא להיט גדול. אפילו שיש כמה מסלולי מירוצים ויותר אירועי ספורט מוטורי בשנה ממה שיש אצלנו בעשור.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הבעיה היא שאחר כך לא תוכל ללחוץ בדרך לסופר כי הילדים יהיו ברכב. אתה מבין? זהו דינו של חובב הגה בארץ.

תספר את זה לבת הגדולה שלי (4), שממש לא אוהבת לנסוע לאט :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אולי כדאי לך לשקול משהו פחות קיצוני? איילון הציעו לך את הפיאסטה ST או אתה יכול לבדוק את ה208 GTI.

רציתי בהתחלה גם את המגאן RS 265 אבל אחרי הרבה מחשבה, לא מאמין שאצליח לנצל את מה שהיא מציעה מעבר ל208

**ממתין לנסיעת מבחן בGTI**

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
תספר את זה לבת הגדולה שלי (4), שממש לא אוהבת לנסוע לאט :wink:

בוא נכיר לי את אחיין שלי בן ה-3, שמסרב לצאת מהרכב. זה תמיד צריך איומים שאם לא יצא, אז יעשו לו זריקה. עובד כמו קסם. אני לא יודע איך אפשר לגדל ילדים בלי לשקר.

פותח השרשור, כמו שכבר הבנת במידה ואתה לא מהנוהגים ספורטיבית, אלא סתם מחפש רכב חזק, ייתכן וכדאי לשקול מכונית שתהיה מעט יותר נוחה ומאובזרת (בשביל נסיעה נעימה ורוגעה), אך עם זאת בעלת מנוע חזק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

"פותח השרשור" לא היה פה כבר שבוע...

אפשר להמשיך לתת עצות מכל הלב והניסיון. הוא כרגע מתלבט בין פיקנטו לפיאסטה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
"פותח השרשור" לא היה פה כבר שבוע...

אפשר להמשיך לתת עצות מכל הלב והניסיון. הוא כרגע מתלבט בין פיקנטו לפיאסטה...

:thumbup:

יש משהו נכון שברגע שאתה עם ילד/ה החלום או התכנון לרכב ספורט מתפוגג.

לפי דעתי כי בארץ חוץ מזה שאין איפה, אתה לא יכול להרשות לעצמך, כי פשוט אין, רכב שני בעלות נמוכה לאיזה מסלול או סתם סיבוב בסופ"ש או לסופר. אני ארשה לעצמי :rolleyes: לתת דוגמא של רוני עם ה-bmw באסטוניה, שניתן לקנות רכב מעניין עם תחזוקה לא יקרה ובמחיר שפוי ולהנות ממנו כרכב שני. וזה קביל להרבה מדינות אחרות.

היום לפי דעתי הפורד סטשיין st מאיילון זה אלטרנטיבה הטובה ביותר לשילוב משפחה עם נסיעה מעניינת לסופר ;)

אבל מצד שני לך תסביר לאישה למה אתה קונה סטשיין ב-200k ועוד פוקוס.

החיים הם כמו....

פורסם
:thumbup:

אבל מצד שני לך תסביר לאישה למה אתה קונה סטשיין ב-200k ועוד פוקוס.

ישנם בארץ לא מעט אנשים בני דתות, עדות ותפוצות שונות שלא מסבירים לאשה.

פוקוס סטיישן אינה בחירה מקובלת בקרבם :lol:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אלא אם תיקח את הRS לטיולי נהיגה בכבישים ריקים ממכוניות ומצלמות אין באמת טעם באוטו מהסוג הזה. ב99 אחוז מהזמן לא תצליח לנצל חצי מהכוח בגלל פקקים, מצלמות סמויים אנשים שלא מאותתים וכל שאר הצרות שיש בכבישי הארץ, וכשצטרך לנהוג בו באיזורים עירוניים הנהיגה בו גובלת בסיוט...

פורסם
וכשצטרך לנהוג בו באיזורים עירוניים הנהיגה בו גובלת בסיוט...

אתה כותב את זה מניסיון?

פורסם

סיוט יותר מהוט האצ׳ אחרות?

פורסם

סיוט ? מה סיוט בדיוק ? :roll:

מן הסתם יש רכבים מפנקים יותר או נוחים יותר אבל אני לא מרגיש שאני סובל ביום יום, להיפך.

• תוכן חדש...