Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן RS 265 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סיוט יותר מהוט האצ׳ אחרות?

אין לי בסיס להשוואה ככה שקשה לי לענות על זה

סיוט ? מה סיוט בדיוק ? :roll:

מן הסתם יש רכבים מפנקים יותר או נוחים יותר אבל אני לא מרגיש שאני סובל ביום יום, להיפך.

תלוי גם איפה אתה גר. אצלי כל 50 מטר יש באמפר בגובה חצי מטר והמון פקקקים במהלך היום... עבורי היה סיוט לנסוע איתו בשטחים עירוניים.

כמובן שבכביש מהיר ופנוי כשהתנאים מאפשרים אתה נהנה בקטע מטורף אבל אלא רגעים בודדים לפחות אצלי ככה הם היו.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אין בסיס להשוואה אז זאת בעיה.

הכל עניין יחסי, גם סיוט.

בתוך הקטגוריה, מול מתחרות, יש נוחות יותר ויש נוחות פחות והקונה צריך לעשות את השיקולים שלו איפה וכמה הוא מוכן להתפשר בשביל הביצועים (גם במגאן אגב יש קאפ קשיחה יותר (במקרה שלי ושל רכב המבחן של קרסו) ורגילה נוחה יותר ליום יום. כצפוי רוב הקונים של המגאן שבחרו בה כרכב הארדקור לא מתפשר הלכו all the way ולקחו קאפ).

• תוכן חדש...