Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סייויק 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לך על הונדה אתה לא תצטער, ואני עדיין חושב שעדיף לך לחפש שנתון יותר נמוך, כי אתה חוסך פה הרבה מאוד כסף הצורה היא אותה צורה בגדול שינויים מינורים לא יותר מיזה.

חפש דגם מפואר בשנתון 2007 ככה עם קילומטרג' פחות מ 100ולא חסר כאלה, השוק גדול מאוד.

תקבל גם גג, גם פנסי ערפל, גם בקרת שיוט והכל, גאנטים מקורים, מקשי שליטה מההגה, אולי מושבים יותר איכותים, וגם ישאר לך עודף של איזה 35-40 אלף מה רע?

אני אומר לך היום מכוניות זה רק הפסד אז אם כבר אתה רוצה ללכת על הונדה, ויש את אותו מודל בשנים יותר נמוכות אם אותה תמורה בידיוק, אז זה רק לטובתך, אף אחד לא הולך לסוף מודלים, אם כבר תקנה סיויק דור חדש, אבל ללכת על שנה ליפני אחרונה בשביל כמה קילומטרים זה טמטום לפי דעתי.

מאיפה אתה בארץ אני מוכן לחפש לך אחת שמורה במודל 2006-2008 אם תרצה.

אם תוכל למצוא לי 2008 .. אני מב"ש .. יכול להגיע לישובים פה בדרום ..

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ציינתי את העובדה שהתגובה שלי מתייחסת לדגם 2001 מספר פעמים בהודעה שלי.

וזאת בגלל שאני מודע שיצא דגם חדש ב2006. אך עדיין, הונדה זו הונדה וקשה לי להאמין שכל 5 שנים הונדה מפתחים רכב מחדש. יש שיפורים ותוספות פה ושם, אך לא טכנולוגיה שונה לגמרי. כך שאפשר להסיק במידה מסויימת על רמת החיסכון של הדגמים החדשים של הונדה.

ובכל מקרה, התגובה שלי באה כהמשך לתת-דיון שנוצר כאן לגבי אם זה אפשרי או לא אפשרי שדגמי סיויק הם חסכוניים או לא.

נ.ב

קראתי את התגובה הקודמת שלי שוב, היא באמת יצאה קצת תוקפנית. זו לא הייתה הכוונה בכל אופן, רק להסביר את עצמי שוב.

אי אפשר להעביר טון דיבור דרך הכתב. מצטער שיצא ככה.

יש הבדל דיי גדול בין הונדה 2006 צורה ישנה לבין הונדה 2006 צורה חדשה, אם זה בנפח במנוע 1600 מול 1800 או 140 כוח סוס מול 110 כוח סוס, משקל שונה, מבנה שונה, צורה שונה, בקיצור יש הבדל דיי משמעותי שלא ניתן להשוות זאת בכלל.

מיילה הייתה אומר מודל 97 מול מודל 99 אז הייתי אומר לך אותו רכב בידיוק, אותו מנוע, אותו דבר הכל אחד לאחד.

רק טמבונים בלי פסי קישוט שזה ניראה לי ההבדל היחידי ויש גם הבדל קטן בגריל ובסמל הקידמי הבדל ממז של כלום.

אבל כמו שאתה אומר אתה מדבר יותר על צריכת דלק ופה זה אפילו עוד יותר שונה, יש הונדה כמו שלי בידיוק שצורכת 1.12 בעירוני, ושלי צורכת 1.8 בעירוני, לא יודע איך להסביר את זה, אבל ככה זה, ככה שמישהו אחד יכול להגיד הונדה זה חסכוני, ומישהו אחר יכול לומר שהיא לא, זה תלוי ברכב עצמו, מאיזה סיבות זה קורה אני לא ממש יודע, חוץ מיזה שכל נהג נוהג בצורה שונה, וכל רכב טופל בצורה אחרת, אז אולי בגלל זה גם.

גם במודל 97 שהייתה לי, צריכת הדלק לא הייתה משהו בכלל, גם 1.7,1.8 אני נוהג כמעט רק בעיר אז כניראה גם הצריכת דלק לא משהו, הונדה יותר חסכונית מחוץ לעיר בכבישים מהירים, רוב הרכבים ככה, אבל אכן יש כאלה שגם אומרים שהיא חסכונית בתוך העיר, כניראה יש להם מזל נפלו על רכב טוב.

פורסם
אם תוכל למצוא לי 2008 .. אני מב"ש .. יכול להגיע לישובים פה בדרום ..

אני יחפש לך, באזור שלך למרות שזה אזור קצת יותר בעיתי בכל זאת זה לא חיפה תל אביב אתה יודע.

אבל אפשרי, בכל מקרה חיפש רכב ביד 2 או שזה לוקח קצת יותר זמן עד שמוצאים, או שמוצאים ישר.

בגדול אוטו אמין כמעט בטוח זה אוטו עם קילומטרג' מתחת ל 100, עד יד שניה, אפילו שלישית אם לא משנה לך

ספר טיפולים, שתראה מתי ואיפה הרכב טופל ומה הוחלף, מצב חיצוני ופנימי , לא עבר תאונות, או עבר דברים קטנים שתוקנו בצורה טובה.

וכמובן אחרי שאתה מוצא רכב כזה, אתה לוקח לבדיקה מסודרת ורואה בידיוק מה עבר על האוטו, אם יש קצת בלאי אפשר להתקזז עוד קצת על המחיר, אבל בגדול כמו שאמרתי אוטו שלא עבר הרבה ידיים עם קילומטרג' נמוך וספר טיפולים זה מתכון לאוטו טוב.

אני את שלי קניתי ב 50 אלף מודל 2007 הקילומטרג' אצלי גבוה, אבל יש ספר טיפולים האוטו טופל כמו שצריך, עבר בדיקה ונמצא תקין מבלד כמה דברים קטנים שלא מזיקים.

גם קניתי מבנאדם שהוא חבר טוב של אבא שלי ככה שהוא בא לקרתי יותר בקטע של המחיר.

האוטו נוסע חלק עם 0 תקלות, יש טיפה שיפשופים שיתוקנו בהמשך, בנתיים אני מאוד נהנה מהרכב וכבר יש לי רעיונות לתוספות ושדרוגים שלא הולך לשעמם לי איתו עוד הרבה מאוד זמן.

פורסם
אני יחפש לך, באזור שלך למרות שזה אזור קצת יותר בעיתי בכל זאת זה לא חיפה תל אביב אתה יודע.

אבל אפשרי, בכל מקרה חיפש רכב ביד 2 או שזה לוקח קצת יותר זמן עד שמוצאים, או שמוצאים ישר.

בגדול אוטו אמין כמעט בטוח זה אוטו עם קילומטרג' מתחת ל 100, עד יד שניה, אפילו שלישית אם לא משנה לך

ספר טיפולים, שתראה מתי ואיפה הרכב טופל ומה הוחלף, מצב חיצוני ופנימי , לא עבר תאונות, או עבר דברים קטנים שתוקנו בצורה טובה.

וכמובן אחרי שאתה מוצא רכב כזה, אתה לוקח לבדיקה מסודרת ורואה בידיוק מה עבר על האוטו, אם יש קצת בלאי אפשר להתקזז עוד קצת על המחיר, אבל בגדול כמו שאמרתי אוטו שלא עבר הרבה ידיים עם קילומטרג' נמוך וספר טיפולים זה מתכון לאוטו טוב.

אני את שלי קניתי ב 50 אלף מודל 2007 הקילומטרג' אצלי גבוה, אבל יש ספר טיפולים האוטו טופל כמו שצריך, עבר בדיקה ונמצא תקין מבלד כמה דברים קטנים שלא מזיקים.

גם קניתי מבנאדם שהוא חבר טוב של אבא שלי ככה שהוא בא לקרתי יותר בקטע של המחיר.

האוטו נוסע חלק עם 0 תקלות, יש טיפה שיפשופים שיתוקנו בהמשך, בנתיים אני מאוד נהנה מהרכב וכבר יש לי רעיונות לתוספות ושדרוגים שלא הולך לשעמם לי איתו עוד הרבה מאוד זמן.

אוקיי תודה .. רשמת לקנות אוטו מתחת ל100 אלף .. הבעיה שאמרתם שיש לסייויק מחלה שבאזור ה90-100 הולכת תושבת מנוע לא ? ..

פורסם

אצלי בבדיקה אמרו רצוי להחליף תושבת מנוע, סיפור של 600-700 שקל כולל עבודה, בנתיים לא החלפתי, אני נוסע ומרגיש נסיעה חלקה, אולי אני יחליף בטיפול הבא ניראה כבר.

כמו שאמרתי במידה ואתה לוקח את הרכב לבדיקה ואומרים לך על דברים קטנים כאלה כמו תושבת מנוע אתה מתקזז עם המוכר על 500 שקל פחות, רוב הסיכויים 90% שהוא יסכים להוריד לך, כי זה בלאי של הרכב ואם כבר שילמתה 400-500 שקל על בדיקה והוא רואה שאתה רציני הוא יוריד לך אותם בכייף.

בכל אופן לא משהו שאמור להתרגש מימנו, לא ידעתי על עניין התושבת שהולכות ב 90,100 הרכב אצלי פחות מחודש רק.

פורסם

יש לי הונדה 2008 כבר 4 שנים,הצריכה כי אי גר בחיפה היא באזור ה1:9 ממוצע ,בנסיעה רגוע מחוץ לעיר המספרים שונים .

הרכב בעיר יכול לעשות גם 1:8 בקיץ.

מעולם לא הצלחתי להגיע עם האוטו לצריכה של 1:13 גם לא בדרך לאילת אבל אני יודע שיש לי רגל כבדה יחסית.

הרכב מצויין והטיפולים במוסכים נורמלים הם לא בשמים.

למי שממליץ לרכוש רכב חדש במקום הונדה 2010 אני אומר שבעיניי זה כל מקרה לגופו,בארץ אוהבים מאוד רכבים אפורים ,כמה שיותר פשוטים וזהים אבל מי שמחפש רכב גם מפנק גם אמין מאוד ,יפה וצעיר אז הונדה זה הרכב.

לצערי לארץ מגיעים רכבים ריקים מתוכן ,ולכן ההונדה ביחס למשפחתיות היא מענינת יותר.

פורסם
יש לי הונדה 2008 כבר 4 שנים,הצריכה כי אי גר בחיפה היא באזור ה1:9 ממוצע ,בנסיעה רגוע מחוץ לעיר המספרים שונים .

הרכב בעיר יכול לעשות גם 1:8 בקיץ.

מעולם לא הצלחתי להגיע עם האוטו לצריכה של 1:13 גם לא בדרך לאילת אבל אני יודע שיש לי רגל כבדה יחסית.

הרכב מצויין והטיפולים במוסכים נורמלים הם לא בשמים.

למי שממליץ לרכוש רכב חדש במקום הונדה 2010 אני אומר שבעיניי זה כל מקרה לגופו,בארץ אוהבים מאוד רכבים אפורים ,כמה שיותר פשוטים וזהים אבל מי שמחפש רכב גם מפנק גם אמין מאוד ,יפה וצעיר אז הונדה זה הרכב.

לצערי לארץ מגיעים רכבים ריקים מתוכן ,ולכן ההונדה ביחס למשפחתיות היא מענינת יותר.

סתם חרטטנים איך הגיעו ל18 אני לא מבין זה צריכה של הייבריד אולי

מה שאני לא רואה אני לא מאמין.

יש לי ידני ואני נוסע סבבה והרכב לא חסכוני נקודה!

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אין סיכוי להגיע ל 1 ל 18 אולי אם זורקים את הרכב מגג עזריאלי, יחסית למשפחתיות היא מודרנית גם היום ניראית טוב והמנוע חביב 1.8 אבל אם צריכת דלק היא העיקר צפה לסביב 1 ל 10 עפ סטיות כלפי מעלה. אני אישית בתקציב הזה? הייתי מחפש רכב יותר חדש כבר. או שבאמת תקנה דגם 07/08 שיעלה זול משמעותית ומלבש קמ' לא יהיה שונה בכלל (קנה את הדגם המאובזר!)

פורסם

אוטו מאוד מפנק, צריכת הדלק שלו נעה בעיר על 1\10.5 שזה סביר מאוד לרכב זריז כמו זה, בבינעירוני אני מגיע ל1\15-16, האוטו נורא אמין חוץ ממחלת התושבת מנוע שהחלפתי אחרי 70 אלף קילומטר! (1100 שח)

• תוכן חדש...