Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שזה לא מתייחס בשום צורה שהיא לטענה שלי, ואף מציג אותך כמי שחושב שגם מהשלטון הנאצי יכלו לצאת דברים טובים. לא נורא, שוב אתה לא לבד. היו מספיק אנשים שחשבו כמוך עד למלחמה ואולי גם במהלכה. חבל שלפעמים לא מצליחים לעצור בתוכניות המופלאות שאמורות לגרום לאנשים להגר מרצון, ואז מגיעים לגטאות ודברים נפלאים אחרים. חבל גם שחלק מאוד גדול מהתודעה הלאומיות והחברתית שלנו מתבסס על הסיפורים השונים על גירושים של יהודים ממקומות שונים במהלך אלפיים השנים האחרונות. לשיטתך, הרי, דווקא אין בזה משהו נורא. זה אפילו יכול להיות דבר טוב לפעמים.

מיציתי את הויכוח.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מיציתי את הויכוח.

מזל טוב.

סליחה שאני לא מיומן בויכוחי אינטרנט כמוך.

אני עדיין לא רואה סיבה שלא להחרים עסקים שמעסיקים מסתננים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היי ממזר שמן, סלח לי שלא קראתי את הדיון אם כי אני מעריץ את סבלנותו של ייבגני.

כמה סיבות לא להחרים:

לא תמיד אתה יודע מי מעסיק והאם מדובר במסתננים.

כי הם בני אדם.

כי מחר עסקים יכולים לא לשרת אותך בטענה[לא מבוססת] שאתה גזען והם לא משרתים גזענים.

עוד סיבה: כידוע כאן בשרשור, רובם בטלנים או פושעים, בעזרתך לעסק אתה מונע מהם פשע ובטלה.

לדוגמא: תאכל במסעדה עם עובד מסתנן, יעל לך חמישים שקלים.

תאכל במסעדה בלי מסתנן, יעלה לך חמישים שקלים פלוס תיקון החלון לאוטו ומערכת הסטריאו שהמסתנן המובטל בטח יגנוב לך.

אבל.... מה עם ביסמוט?

פורסם

ומסתנן שיעבוד שם, ייצא החוצה בהפסקה שלו, וישלים הכנסה מהאוטו.

ואם תגיש תלונה במשטרה, לא יעשו כלום עם זה, כי הוא פליט מסכן.

ואם תתפוס את אותו המסתנן תוך כדי מעשה, הוא לא רק שלא יפסיק, אלא גם יביא אחר כך את כל החמולה שלו, ואיתם ביחד נציגי אירגון זכויות אדם שקר כלשהו, שיפצירו בך שזה פשע השרדות, ואתה פוגע בזכותו הקיומית של הפליט המסכן לקחת רדיודיסק מאוטו של אדם לבן, כסף ממכירת רדיודיסק (הייתי רושם "גנוב", אבל בטח ידידנו יבגני ימצא ניסוח הרבה יותר נעים לאוזן, וחוץ מזה, מה אכפת לך, יש ביטוח) יאכיל משפחה שנשארה בסודן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואם תתפוס את אותו המסתנן תוך כדי מעשה, הוא לא רק שלא יפסיק, אלא גם יביא אחר כך את כל החמולה שלו, ואיתם ביחד נציגי אירגון זכויות אדם שקר כלשהו, שיפצירו בך שזה פשע השרדות, ואתה פוגע בזכותו הקיומית של הפליט המסכן לקחת רדיודיסק מאוטו של אדם לבן, כסף ממכירת רדיודיסק (הייתי רושם "גנוב", אבל בטח ידידנו יבגני ימצא ניסוח הרבה יותר נעים לאוזן, וחוץ מזה, מה אכפת לך, יש ביטוח) יאכיל משפחה שנשארה בסודן.

מהיום, בלי הפסקות.

פורסם
היי ממזר שמן, סלח לי שלא קראתי את הדיון אם כי אני מעריץ את סבלנותו של ייבגני.

כמה סיבות לא להחרים:

לא תמיד אתה יודע מי מעסיק והאם מדובר במסתננים.

כי הם בני אדם.

כי מחר עסקים יכולים לא לשרת אותך בטענה[לא מבוססת] שאתה גזען והם לא משרתים גזענים.

עוד סיבה: כידוע כאן בשרשור, רובם בטלנים או פושעים, בעזרתך לעסק אתה מונע מהם פשע ובטלה.

לדוגמא: תאכל במסעדה עם עובד מסתנן, יעל לך חמישים שקלים.

תאכל במסעדה בלי מסתנן, יעלה לך חמישים שקלים פלוס תיקון החלון לאוטו ומערכת הסטריאו שהמסתנן המובטל בטח יגנוב לך.

אבל.... מה עם ביסמוט?

ועכשיו, בזכות התגובה שלך ומה שבא אחריה, למדנו שהם גונבים אקסקלוזיבית רק מאנשים לבנים (או אולי פשוט לאזרחיה החוקים והשחורים של מדינת ישראל אין מכוניות. זו גם אופציה).

Fat Bastard, אני רק צריך לאכזב אותך. אם אתה במקרה יהודי, אתה לא ממש עונה להגדרה של "אדם לבן". טוהר הגזע לא תמיד פועל לטובתך.

מעניין מה עם ביסמוט באמת...

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
m3, אני מסכים עם רוב הדברים.

עדיין, אני מסייג ואומר שאני חושב שישראל פשוט לא צריכה לחתום על אמנות אם היא לא מתכוונת לישם אותן כפי שקורה במדינות אחרות במערב (לא כזה בטוח שפליטים לא מקבלים תנאים טובים יותר במקומות אחרים, אתה מוזמן שוב לקרוא על סבתא שלי).

בלי קשר, אני מציע לך לקרוא קצת באתרים ופורומים של ארגוני שמאל שונים. לא כדי שתאמץ את הגישה שלה - יש שם לא מעט דברים שמרגיזים גם אותי, אלא סתם כדי שתתרשם בעצמך לגבי המניעים של הפעילים.

חוץ מזה, אני חושב שמי שכן מוגדר כפליט, אין לי בעיה עם זה שיקבל אישור עבודה כאן. יותר הגיוני מזה שפשוט יזרק לרחוב ויצפו ממנו שיתפרנס ממכירת אוויר, זה גם יותר הגיוני מהלביא לכאן עוד סינים או פיליפינים, כשכבר יש כאן ידיים עובדות. זה כמובן בלי לסתור את הרצון שלי, כמו של כולם בערך, להעיף אותם למדינה שלישית כלשהי. כמובן זה גם לא אומר שאני חושב שצריך לרוץ ולהחרים ישראלים שמעסיקים אפריקאים על פי חוק, או משקר לעצמי שמחר יהיה תור בלשכת התעסוקה לתפוס את המקום שלהם.

שוב, אין לי ספק ש-99% ממי שעוזרים ותורמים לאפריקאים לא עושים זאת ממניעים נסתרים, אין לי ספק גם שהאחוז הבודד שכן עושה זאת ממניעים נסתרים לא יצהיר זאת בריש גלי.

הרעיון הוא לא לתת להם אישור עבודה ושישברו את הראש איך בלי לדעת עברית, אנגלית, חשבון פשוט וכו' איך הם יסתדרו.

הרעיון הוא לתת להם את הכלים להיות אזרחים יצרנים, כשבזמן שהם מקבלים את הכלים הללו, אין טעם שיעבדו, עדיף שישבו וילמדו עברית ואנגלית וחשבון ומקצוע.

כשיסיימו ללמוד יוכלו להגיש בקשה לקבלת אזרחות, יוכלו להגיש לישראל או לצרפת או לארה"ב או לכל מדינה אחרת שירצו, בסופו של דבר יקבלו תשובה כן או לאו.

זה לא פתרון לתת להם לעבוד בשטיפת כלים כל החיים מעכשיו ועד שימותו, אלה עבודות שוחקות שלא סתם יש בהן תחלופה גבוהה.

ד"א אתה יכול לקרוא לי ליאור, נראה שזה יקל עליך במקום לקצר את השם משתמש

אגב אני רואה בבית שמש יותר ויותר אתיופים עם רכבים, העניין הוא שכשהעלו את האתיופים לארץ שיכנו אותם בפריפריה, ה"ערים מתפתחות" אם תרצה, כשהאפריקאים הללו הגיעו לארץ, הם דילגו על הפריפריה הם הלכו (והוליכו אותם) ישירות לתל אביב.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ואם תתפוס את אותו המסתנן תוך כדי מעשה, הוא לא רק שלא יפסיק, אלא גם יביא אחר כך את כל החמולה שלו, ואיתם ביחד נציגי אירגון זכויות אדם שקר כלשהו, שיפצירו בך שזה פשע השרדות, ואתה פוגע בזכותו הקיומית של הפליט המסכן לקחת רדיודיסק מאוטו של אדם לבן/שחור/אסיאתי שיש לו מכונית, כסף ממכירת רדיודיסק (הייתי רושם "גנוב", אבל בטח ידידנו יבגני ימצא ניסוח הרבה יותר נעים לאוזן, וחוץ מזה, מה אכפת לך, יש ביטוח) יאכיל משפחה שנשארה בסודן.

הנה, תיקנתי, ככה בסדר?

ומשפחת העמים השמיים (יהודים, ערבים, ואיזה קטע, גם אריטראים, אז אני כבר לא גזען) משתייכת לגזע לבן:

http://en.wikipedia.org/wiki/Caucasian_race

פורסם

תיקון די מיותר. כל אדם שיש לו אוטו הוא מן הסתם אדם מהוגן. אדם שיש לו אוטו מעבודה הוא מהוגן במיוחד ומשרת את הכלל. אדם שיש לו אוטו גדול הוא בעל תרומה גדולה לחברה ומהוגן במיוחד.

תפוש'תו ביסמוט.

פורסם

אז אני גזען - צריך להעיף אותם למקום שממנו הם הגיעו. גם חיים על חשבוננו, גם יש יפי נפש שאומרים "איזה מסכנים תנו להם לחיות כאן" (מה שמסתבר שהם חיים יותר טוב ממני), וגם מתלוננים. מעניין אותי, אם אני הייתי אונס או תוקף צעירות באיזור התחנה מרכזית, מה היה עולה בגורלי? אני לא באתי מסודן או אריתראה, הגעתי מחבר העמים. זה גם נחשב?

להעסיק אותם? בנוסף לזה שהם מחרבנים עלינו עוד צריך להעסיק אותם, שיגנבו גם מהעסק שבו הם עובדים + מקבלים משכורת מנופחת מידי + לא לוקחים להם שקל מיסים. אבל דיי לבכות, לא פלא שכל מי שיש לו טיפת שכל עף מהמדינה המחו*בנת הזו, ומהר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הגעתי מחבר העמים. זה גם נחשב?

לא, אתה לא מספיק מסכן :-P

פורסם

שני סנט שלי:

אני עובד מזה כשנתיים וחצי במקום עבודה מסויים (שאני לא מעוניין לחשוף את שמו) במשרת סטודנט. מדובר בעבודה פיזית, שכוללת הרמת סחורה כבדה לאורך כל היום. בנוסף, ישנם גם חדרי קירור (5 מעלות ומינוס 20) שבוודאי לא מוסיפים לאטרקטיביות הכוללת של המשרה.

מאז שהגעתי למקום הזה לא יכולתי שלא לשים לב לתחלופה הרבה של העובדים. רובם היו ילדים לפני הגיוס, חיילים עם אישורי עבודה או סתם סטודנטים כמוני שעובדים רבע משרה. המכונה המשותף לכולם היה שכולם היו עוזבים את העבודה בפרקי זמן קצרים, החל מיומיים - ועד חודש ימים גג. היו גם כאלה שהחזיקו מס' חודשים אבל הם המיעוט המוחלט. היה נוצר מצב של מחסור תמידי בעובדים. אין פלא, עבודה קשה עם משכורת קצת מעל המינימום + איזור גיאוגרפי בעייתי וקיבלתם מתכון לא מוצלח למציאת עובדים טובים שיעשו את המוטל עליהם. בקיץ הראשון שלי שם, היינו מסיימים את יום עבודה ב20:40 כל יום. ואני מזכיר שזאת עבודה פיזית לא קלה.

לפני כשנה וחצי, המעסיק שלי החליט להביא 2 סודנים לתקופת לחוצה לסגור את הפינה של חוסר עובדים. מדובר כמובן בעובדים חוקיים שקיבלו אישורי עבודה ומועסקים דרך חברה צד ג'. ראה המעסיק כי טוב לו והביא עוד כמה. התקופה הלחוצה נגמרה, חלק מהעובדים ה"וותיקים" עזבו, ובמקומם המעסיק היה מביא עוד ועוד סודנים. אז נכון לעכשיו, מתוך צוות של כ25 אנשים, בודדים הם העובדים שהם לא מהגרים.

מנקודת מבט שלי? טוב לי. אני עובד הרבה פחות קשה, מסיים בשעות נורמאליות, אין יותר מחסור בעובדים, לא מכריחים אותי לבוא בימים שאני לא אמור לעבוד ואין צורך להשאר ביום שישי עד 3 בעבודה, כי פשוט אין צורך לבוא בשישי בכלל...

אגב, החברה האלה עובדים כמו שצריך. ממש ניגוד מוחלט ממה שהיה מתואר בשרשור מפורום ג'יפולוג. לא עושים פרצופים ומוכנים לעשות כל דבר שיגידו להם, בניגוד אגב לאותם ישראלים שהיו עובדים במקומם לפני זה...

מי שחושב שמדובר באנשים פרימיטיביים טועה בגדול. יש לנו אחד אקדמאי, שסיים תואר ומדבר אנגלית יותר טוב ממני.

פעם מנהל עבודה היה שואל אותי בבוקר את מי אני רוצה איתי לצוות לאותו היום... עכשיו הוא כבר יודע.

• תוכן חדש...