Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי הממשלה הרופסת שלנו צריכה לשנס מותניים, להדק את השלייקעס כדי שלא יורידו לא את המכנסיים, ולהתחיל להעיף מפה את כל המסתננים האלה. הם פוגעים בנו ולא רק כלכלית. הם פוגעים בנו עם פעילות פלילית רבה שהם מבצעים (גניבות, התפרצויות, קטטות, סכינאות, אונסים ועוד). אין למשטרה איך להתמודד איתם, אז הם נעצרים ללילה ומשוחררים בבוקר.

זה לא יכול להימשך ככה. חיי האזרחים בדרום ת"א הפכו לחיי סבל. הם זולגים גם לכיוון ירושלים וגם לכיונים נוספים - ים המלח, ודרומה. זה מצב שאם לא נשלוט בו, הוא ישלוט בנו.

אנחנו כל הזמן מלינים ומלינים. בואו נעשה שינוי. בואו נקדם הצעות חוק (יש אנשים מספיק חכמים פה כדי לנסח כמה כאלה) ונפציץ את חברי הכנסת הרלוונטיים בהצעות. אני חושב שזה יכול רק להועיל. אם מתוך 3-4 הצעות ייקחו אחת, שתעשה את השינוי, מה טוב.

מה אתם חושבים על זה?

העניין הוא שבתקשורת ישר צולבים כל מי שיוזם חוק נגד מסתננים,הופכים אותו לפאשיסט ואת המשטר לאפרטהייד.

לכן מקבלי ההחלטות מקבלים פיק ברכיים. למרות שאם ייעשה משאל עם ברור לחלוטין שלפחות 80 אחוז מהאזרחים יבחרו להעיף אותם קיבינימאט. אני באמת לא רוצה שזה יהפוך לשרשור פוליטי אבל אני חייב לציין עובדה שמכעיסה אותי: אנחנו מדינה דמוקרטית וכל עוד זה מסתדר לכל אותם "פעילי זכויות אדם" (לרוב אלו אותם אנשי אנרכיה\בצלם\שמאל קיצוני) אז זה בסדר. אבל איך שהרוב פה מחליט ובוחר משהו שמנוגד להשקפתם הם עושים לנו טרור תקשורתי ותוקעים את המדינה בדיונים בבג'ץ. זה פשוט מצב אבסורדי.

שוב מציין שאני לא מתייחס לאנשים בעלי דעות שמאלניות רגילות (אני מדבר על הקיצוניים משני המתרסים)

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם נותנים להם אמצעי קיום (ונותנים להם) אז המחאה שלהם לא מוצדקת. אני לא מבין למה מחכים ולמה עוד לא אספו אותם לבית כלא סגור כי הם לא עומדים בתנאי השחרור.

הבעייה היא שנותנים להם בכלל להיכנס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מסכים עם רוב הדברים שנכתבו כאן.

רק הערה קטנה לedan82, הדברים שכתבת מדוייקים, רק בל נשכח, מה שמותר למעצמות, ארה"ב ורוסיה (מיגור הטרור הצ'צ'ני והמלחמה בגיאורגיה) אסור למדינה קטנה כמו ישראל.

לא הוגן כלל. אך זה המצב, לצערנו.

פורסם

אני לא מעוניין שישראל תפתור את הבעיה הפלסטינית בצורה בה הסינים פותרים את הבעיה המוסלמית בארצם (משאיות מגיעות לכפר מוסלמי, מעמיסים עליה את כל הגברים, כמה ימים ואלפי קילומטר מאוחר יותר זורקים אותם באמצע השממה ואומרים להם בהצלחה).

אני כן חושב שישראל יכולה וצריכה להפסיק להפוך את עצמה לזונה של המזרח התיכון.

מוצב קדמי של ארה״ב זה מילא, לא צריך גם להיות חור השתנה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ב48 אכלנו הרבה *** והקמנו מדינה מאפס אחרי מלחמה נוראית שקטלה 10 אחוז מהאוכלוסייה היהודית במדינה

התפלק לך אפס מיותר.

6000 הרוגים מתוך אוכלוסיה יהודית של 600K זה 1%.

זה עדיין הרבה מאוד אבל בוא ניצמד לעובדות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אני לא מעוניין שישראל תפתור את הבעיה הפלסטינית בצורה בה הסינים פותרים את הבעיה המוסלמית בארצם (משאיות מגיעות לכפר מוסלמי, מעמיסים עליה את כל הגברים, כמה ימים ואלפי קילומטר מאוחר יותר זורקים אותם באמצע השממה ואומרים להם בהצלחה).

אני כן חושב שישראל יכולה וצריכה להפסיק להפוך את עצמה לזונה של המזרח התיכון.

מוצב קדמי של ארה״ב זה מילא, לא צריך גם להיות חור השתנה.

מסכים לחלוטין. זה דומה מאוד למה שליברמן פולט פה ושם אגב.

חבל שמאחורי המלל אין מדיניות סדורה בעניין. טוב, אולי עכשיו כשאין תיק חקירה שרובץ עליו הוא יוכל להתעסק גם בביצוע.

פורסם
אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עייני ולהסביר לי מדוע אני טועה כשאני חושב שאת האוכלוסיה המדוברת צריך להצניח חזרה במולדתם וכמה שיותר מהר.

אתה טועה לגמרי. מדובר באנשים חרוצים ומשכילים עם מוסר עבודה גבוה שהולכים לתת זריקת עידוד לכלכלה שלנו,

בדומה למה שעשתה העלייה הרוסית בתחילת שנות ה-90.

הנה דוגמה טובה שמסבירה את העניין: http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=81239

:roll:

פורסם
כל פליט שמגיע יקבל מים ומזון וישלח לדרכו מבלי להכניס אותו למדינה - כל זה יעשה על גדר הגבול.

הטיעון של פליטי מלחמה כבר ממזמן לא תופס - יותר מ 90% מהם מהגרי עבודה.

זה כבר נעשה בשנים האחרונות (וטוב שכך) - כי סוף סוף בנו גדר גבול נורמלית על גבול מצרים שהיה צריך לבנות לפני 20 שנה ואז לא היה לנו את הכאב ראש הזה עכשיו.

הבעיה היא מה לעשות עכשיו עם המסתננים שנמצאים כבר בארץ.

אני מסכים לגמרי שהמצב בדרום ת"א (ובמקומות נוספים) בלתי נסבל.

כל אלו שכתבו פה "לגרש אותם", "להעיף אותם" - מה בדיוק אתם מציעים לעשות?

להחזיר אותם למצרים - אי אפשר בלי לפתוח מלחמה עם מצרים.

שווה לנו מלחמה עם מאות הרוגים על הדבר הזה?

להחזיר אותם לסודן - אי אפשר.

איך תחזיר אותם?

הם לא מעוניינים לחזור ולא בטוח שיקבלו אותם שם.

אף חברת תעופה לא יכולה להטיס אנשים בכפיה, וכל חברות התעופה מחוייבות להחזיר כלעומת שבאו נוסעים שכניסתם למדינת היעד לא אושרה.

אז מה בדיוק אתם מציעים לעשות איתם?

פורסם

לשלם למדינת עולם שלישי על כל אחד שהיא תקלוט, חסר מדינות אפריקאיות שעל סף רעב?

גם ככה מחפשים מה לעשות עם כל הדולרים שקנה סטנלי פישר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כבר ניסו לנהל מו"מ עם מדינות עולם שלישי בדיוק במתווה שציינת.

למיטב ידיעתי לא יצא מזה כלום. (וחבל)

פורסם

כל אלו שכתבו פה "לגרש אותם", "להעיף אותם" - מה בדיוק אתם מציעים לעשות?

להחזיר אותם למצרים - אי אפשר בלי לפתוח מלחמה עם מצרים. - מצרים עסוקה בכל כך הרבה בלגן פנימי שממש מעניינים אותם הסודנים שממילא הגיעו לישראל משטחה.

לא רוצים אותם בחזרה?

אין בעיה, שידאגו מראש שלא יגיעו לשטחנו.

אף חברת תעופה לא יכולה להטיס אנשים בכפיה, וכל חברות התעופה מחוייבות להחזיר כלעומת שבאו נוסעים שכניסתם למדינת היעד לא אושרה.

אייכמן הגיע לישראל מרצון? עשה צ'ק אין והחתים דרכון?

אלא אם עשו לו צ'ק אין בקופסא בה אוכסן, כנראה שהוא טס בכפייה.

מה אני בא לומר לך?

את המסתננים מעלה על טיסה, לא כזו שכוללת הליך צ'ק אין, אלא כזו הכוללת הרקולסים עם רקטות להמראה ממסלול קצר.

אתה תתפלא כמה מערכת הבטחון יודעת להיות יצירתית כשהיא רוצה ו\או כשהיא מקבלת הוראה לביצוע.

להפציץ כור בעירק וסוריה יכולים, להפציץ מאגרי תחמושת בסודן יכולים, לחלץ חטופים מאנטבה יכולים, לשלוח מסתננים שהורסים לנו את המדינה אנחנו לא יכולים?

סלח לי, יכולים ועוד איך יכולים, פשוט מפחדים מה יגיד העולם.

אז מה בדיוק אתם מציעים לעשות איתם?

אל תיהיה נאיבי חבר, דרכי הטיפול ידועים, פשוט אין אף אחד שיש לו ביצים גדולות מספיק להגיד בריש גלי "מסתננים, תתכוננו לגירוש לארץ המוצא שלכם".

הפוליטיקאי היחיד שיש לו ביצים לבוא ולומר את דעתו הוא פוליטיקאית, מירי רגב אבל לה כאמור אין סמכות.

הלוואי שלבעלי הסמכות היה חצי מהביציות שיש למירי רגב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש חוק בעולם ואתה לא יכול לגרש אותם למולדתם. הדבר היכיד שיכולנו לעשות זה למנוע את כניסתם אבל אחרי שנכנסו אנחנו תקועים איתם עד שיחליטו לעזוב מרצונם או שנמצא מי שיוכל לקלוט אותם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...