Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט - תקציב עד 30k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כבר שאלתי לפני כחודשיים לגבי רכב בתקציב של 30,000 ש"ח, לסטודנט, נסיעות בין עירוניות בלבד (כ 50 ק"מ ליום).

עדיף אוטומט אבל לא חובה, רצוי שיהיה חסכוני ועם עלויות אחזקה נמוכות.

המליצו לי בעיקר על גרנדה פונטו ידנית אבל אני פשוט לא מוצא אחת כזו, אז החלטתי להרחיב את החיפוש לדגמים נוספים שמצויים יותר בשוק.

מתוך מחשבה שהרוב המוחלט של הנסיעות שלי הן בינעירוניות- הגעתי למסקנה שגם רכב שעל הנייר קצת פחות חסכוני- בפועל, בנסיעות בינעירוניות, ההבדל פחות מורגש (אני נוהג עם רגל רגועה על הגז)

הדגמים שחשבתי עליהם הם:

הונדה סיביק 05-06 .

קורולה 04-05.

סיריון 06-07 (רובן עם עבר ליסינג)

מה דעתכם? אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע (בדגש על רכבים שמצויים בשוק- זה כבר מתחיל להיות לי די דחוף ...)

והייתי רוצה לדעת גם מה דעתכם על רכישה מחברת ליסינג מוכרת? ואם כן- מה ממליצים?

תודה רבה

פורסם

שלום יוגב,

במגבלות התקציב שציינת אפשר לבדוק אופציה של רכישת רכב יד שנייה בחברות הליסינג במסגרת עסקת מימון עם פריסת תשלומים נוחה או במסגרת ליסינג פרטי, כל אחד כמובן בהתאם ליכולתו\אילוציו.

בהצלחה

פורסם

גיל- אני מעוניין לשים כסף ולקחת רכב, בלי מימון ותשלומים. האם בתקציב הנ"ל יש לחברות ליסינג בכלל, ולאלדן שאתה מייצג בפרט, מה להציע?

וlesles, איזה שנה המגאן שלך? היא אמינה? מה הצריכת דלק?

פורסם
מהרכבים שהצגת הכי תתאים לך הסיריון, הכי חסכונית מבחינת דלק ועלויות טיפול מה גם שהרכב אמין ומומלץ מאוד.

סיריון נכנסת לי בתקציב שנת 2007. רובן מליסינג עם קילומטרז' די גבוה. מה המקסימום שכדאי לבדוק לדעתכם (מבחינת ק'מ)?

והאם יש דברים מיוחדים שצריך לשים אליהם לב?

יש הבדל משמעותי בין גרסת בסיס למהודרת?

• תוכן חדש...