Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בעבר צבעתי טסות בצבע ניקל, אך הצבע ירד דיי מהר והלך כל הברק ולא ממש הצליח.

חשבתי לעשות את שוב אבל הפעם בדרך הנכונה, איך עושים זאת נכון? צבע יסוד ליפני? האם קיים צבע יסוד בספריי?

מעוניין לצבוע טסות ולוחית רישוי בצבע ניקל, אני יודע שיש לוחיות רישוי מניקל שנמכרות, אבל עם הזמן הניקל מתקלף וזה ניהיה ממש מכוער.

תודה ועזורים.

פורסם

לשאלתך-

כמה עובדות חשובות שיעזרו לך להבין טוב יותר-

הדבר הכי חשוב להבין הוא שניקל הוא לא צבע. ניקל הוא חומר. הוא ציפוי.

"צבע" ניקל אמיתי זה פשוט ציפוי על חומר מסוים שנעשה בצורה מאוד מסויימת.

בגדול פשוט מכניסים את האובייקט המיועד לתוך "אמבטיה" עם נוזל מיוחד ושם קורה הקסם.

המון חלקיקים מיקרוניים נתפסים על האובייקט בעזרת "מטען חשמלי" וכאשר מוציאים את האובייקט לאחר כמה דקות,

הוא כולו מצופה בחומר שניקרא ניקל.

לאחר מכן יש תהליך ייבוש והברקה נוספת.

אין באמת צבע שהוא ניקל. יש הרבה פחיות צבע שכתוב לך שהם בצבע ניקל.

זה אולי הדבר הכי קרוב שאפשר לקבל מבלי באמת לבצע ציפוי ניקל.

קח בחשבון שכל הפחיות האלו הם לא באיכות גבוהה וייקח לזה המון זמן להתייבש, בייחוד במזג אויר כזה.

גם לאחר מכן, זה לא יחזיק הרבה זמן בכלל ופשוט ייראה לא טוב.

אני מאוד לא ממליץ לעשות זאת.

כמובן שאתה יכול לגשת למקומות שמתעסקים בציפויים אמיתיים ולקבל הצעת מחיר. זול זה לא יהיה.

וזה לא ישנה אם זה רק חלק ממש קטן, כי כל השיטה הזו מבוססת על זמן טבילה של מגש בתוך החומר ולא בגודל האובייקט.

אולי אם תמצא עוד כמה אנשים שרוצים גם, יהיה שווה לעשות זאת ביחד.

הצעה שלי- קנה צבע טוב של חברה טובה, ועשה זאת בעצמך.

יש המון צבעים כסופים ומטאליים שאפשר ליישם על טסות וכו'.

אם יש עוד שאלות, אשמח לעזור.

פורסם

אחרי שתצבע ויתייבש הצבע תצבע לכה על הצבע כשלוש עד ארבע פעמים והצבע יחזיק הרבה יותר זמן!

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

• תוכן חדש...