Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המרת FLAC לWAV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני מוריד FLAC לWAV ומעתיק את השיר לאייפוד קלאסיק 120GB, האיכות תרד מאשר להעתיק אותו לדיסק אודיו?

אין לי בעיה ששיר יקח 80 מגה, רק שהאיכות באייפוד תהיה ממש קרובה לדיסק?

או שלא משנה מה אעשה או באיזה פורמט אשתמש האייפוד לא יוציא את מרבית האיכות?

תודה

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

flac זה פורמט lossless ולכן אין הבדל בינו לבין WAV חוץ מזה שflac שוקל פחות

איך האייפוד מתחבר למערכת? דרך היציאה של ההטענה או דרך הכבל של האוזניות?

עומרי

פורסם

מחובר דרך היציאה של ההטענה.

עכשיו אני אעשה בדיקה אני אעתיק לאייפוד שירים בפורמטים שונים ואצרוב גם דיסק CD ואשמע מה יותר איכותי.

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

השליטה כן מהמערכת.

רק אייפוד ידוע שהוא לא שיא האיכות ולאחרונה עברתי לדיסקים שנצרבים מFLAC.

אז היום אבדוק את הסוגייה הזאת בלנסות קבצי WAV/AIFF ונראה מה עובד ומה לא ומה יותר טוב.

פורסם

אם אתה מחפש לשמור עלאיכות הקובץ - זה יעלה לך בנוחות, וותר על האייפוד

עשיתי את הניסוי הזה מזמן,עד אותו זמן הייתי משתמש באייפון על בסיס קבוע, כשהשירים היו מומרים לקובץ acc שזה הפורמט lossless של אפל.

עשיתי בדיקה עם כמה שירים, הכי טוב דיסק, אחר כך דיסק און קי עם קבצי wav

, אחר כך אייפון דרך usb.

SCANSPEAK

פורסם

טוב חברים, עשיתי ניסוי קטן כרגע.

הורדתי אלבום איזשהו של מוסיקה אלקטרונית בצורת FLAC.

הורדתי תוכנה BIGASOFT AUDIO CONVERTER שהיא אחלה תוכנה והייתי משתמש בה בעבר.

בחרתי שיר אחד מתוך האלבום והמרתי אותו ל AIFF, MP3 320 KPBS, WAV.

ובלי שום קשר בעזרת NERO צרבתי דיסק אודיו רגיל עם השיר המקורי שהורדתי(FLAC).

את שלושת הגרסאות שעשיתי העתקתי לאייפוד קלאסיק שלי 120GB והלכתי לרכב.

גרסת הAIFF והWAV באייפוד נשמעו דיי זהות אבל יותר טובות מה320 MP3.

הכנסתי את הדיסק אודיו, ופתאום נהיו לי בסים ממש חיים ברכב, הפעלתי שוב את האייפוד וגיליתי שכל הגרסאות נשמעות פחות טוב מאשר מדיסק.

חזרתי הביתה, לקחתי שוב את 3 הגרסאות והעתקתי אותם לדיסק און קי רגיל 8GB, חזרתי לרכב.

מתוך כל הגרסאות הרדיו דיסק שלי זיהה רק את גרסת הMP3, קצת התבאסתי שאי אפשר להשמיע WAV.

אבל כשהפעלתי את השיר מדיסק און קי, האיכות הייתה ממש טובה למרות שזה MP3 ועברתי כמה פעמים בין דיסק לבין דיסק און קי ולא מצאתי שום הבדל, לפחות ממה ששמעתי. אולי יש הבדל בקטנה אבל האוזן שלי כבר לא שומעת את זה.

אז באמת האייפוד הפסיד בגדול.

פורסם

קובץ WAV הרבה יותר איכותי מ FLAC לא סתם הוא שוקל יותר.

אם אתה רוצה לנגן פלאק באייפוד אתה יכול להוריד אפליקציית נגן פלאק פשוטה כמו שאני עשיתי

לקחתי את TUNESHELL שהיא חינמית וטובה

אם אתה רוצה תוכנה באמת איכותית להמרת FLAC לקבצים אחרים תחפש את Xilisoft flac converter תוכנה בעלת יכולות

מדהימות אם תמצא אותה בגרסה פרוצה בחינם שיחקת אותה, אם לא תנסה להשיג הזמנה לאתר טורנטים כמו דאונרב שם יש אותה.

אם לא הצלחת גם בזה אתה יכול לרכוש אותה ב-15 דולר דרך פאייפאל.

פורסם

מאיפה הגעת למסקנה שקובץ wav יותר איכותי מפלאק?

את הwav בדרך ממירים מ flac ואי אפשר להתעלות על המקור.

שניהם פורמטי lossless ואת ההבדל השמיע בינהם לא תמצא, בטח ובטח שלא ברכב.

SCANSPEAK

פורסם

היתי משוכנע שקובץ WAV בדר"כ מגיע מדיסק מקורי

מסכים שאת ההבדל השמיע בהם לא נמצא

בכל מקרה אצלי האייפון מפוצץ במוזיקה FLAC :)

פורסם

איך אתה משמיע פלאק ברכב?

ברור שאייפון לא קורא מתקינים אפליקציה והיא ממש לא מציקה, יש את Tuneshell חינמית ופשוט מצויינת.

אם משהו מציק בה זה הפרסומות כי זה גרסה חינמית אבל ברגע שאתה פורץ את האייפון אפשר להוריד גרסה מלאה בלי פרסומות.

אני משתמש בה הרבה זמן היא טובה גם ל-mp3, יש גם את flac player אבל בתשלום

פורסם

אני ממיר ל wav ושם על דיסק און קי, גם wav וגם פלאק הם פורמטים שהם לוסלס לכן לא תרגיש בהבדל.

מה שכן אני לא רואה טעם בלשים קבצים כאלו על אייפון, כייון שמבדיקה שעשיתי יש הבדל בין אותם קבצים על האיפון לבין דיסק און קי, ועדיף להשתמש בדיסק און קי.

SCANSPEAK

פורסם

bengee צודק הבדל גדול בין אייפוד שיש לי לבין דיסק און קי

• תוכן חדש...