Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש - עד 80000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב התבלבלתי, עכשיו איילון יקרים ב4000 שח מדלק.

זאת אומרת שהעסקה שהציעו בהתחלה היתה יותר טובה ב6000 שח בהשוואה לדלק מהעסקה הנוכחית.

מה קרה? למה להעלות מחיר ב6000 שח יותר מהעלאת המחיר שקרתה גם בדלק?

פורסם

רכב חדש - לא רואה אופציה טובה יותר מפיאסטה שצ איילון. יש motodeal, אפשר לבדוק לגבי רכבים אחרים בהנחה גדולה, אם לא מפריע לך להיות יד2, כשיד ראשונה ליסינג.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

בשרשור אחר רשמת שאם דלק נותנים 3 שנים אחריות מלאה (ומבחינתי היא מלאה כי אני לא אגיע ל100000 ק"מ ב3 שנים) אז היית הולך על דלק.

שינית את דעתך?

פורסם

אין לי דעה, כי לא בחנתי רכב אישית. חבילה של איילון אשירה יותר. חבילה של דלק עם אחריות יותר גדולה.

אתה בוחר בשבלך.

במוטודיל יש מיקרה ידינית ואוטומת מתאימות במחיר בשבלך, גל טיפה יותר כסף ויש i20.

P.S. אני אוהב אוטומת, אחריות במקרה זה, לדעתי, בעלת ערך לחישוב, בבחירת רכישת רכב חדש.

פורסם

מסכים מאה אחוז.

כל אחד יבחר בין אבזור לבין אחריות ו2000 שח פחות.

בוא נחזור לנושא השרשור, הרכב המומלץ ביותר ב80000 שח.

אם זו פיאסטה (ולא חשוב אם איילון או דלק) אז אחלה.

אם יש מכונית עדיפה אחרת, אשמח לשמוע.

לגבי מספר הפיאסטות הידניות ביד 2 - אין תשובה לעניין הזה?

פורסם

יוני,

אתה מעלה כל פעם טענה אחרת,אחת לגבי האחריות,שניה לגבי המחיר שהוא יקר יותר.

ניסיתי לתת מענה להחלטה שבעצם הייתי באותו מצב כשלך אבל לצערי אני לא מצליח להבין אותך.

רובם כאן מצדדים באיילון מוטורס רק אתה מדבר על חצי הכוס הריקה ולא טוב שכך אתה נוהג,בכל אופן ניסיתי לתומי

לעזור בבחירת ההחלטה.בהצלחה.

פורסם

פאביה, אם לא מפריא לך שהעיצוב ורכב אצמו לא כל כך מודרני.

איטלקי אני אישית חושד בהם.

יפני אין משהו מיוחד.

צרפתיות נחמדות.

קח נסיעות מבחן ב208, קליו, פאביה ופיאסטה, באותו יום. משנראה לך, תסגור עסקה. כי אני, אישית, לא יכל להשתמש ברכב יוםיום, כשהרכב לא נראה לי.

שוב, פאביה טובה מאוד גם, אך, עוד מעט מתיכת פנים.

פורסם

צודק אני אלך להסתכל על הקליו וה208. רעיון טוב.

לגבי איילון/דלק - בשום שלב לא ביקשתי שיעזרו לי בהחלטה הזו. ביקשתי המלצה לרכב חדש ב80000. כשאתה אמרת שכדאי לקנות באיילון אז הסברתי לך למה אני מעדיף דלק. זה הכל.

• תוכן חדש...