Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שהיי,

אני שמח שהבנת לאן המסנן הזה שייך.

מדובר (כנראה) בחלק ספייר. בד"כ המסנן הזה מתמלא בג'יפה ואבנית עם הזמן ולכן אתה יכול להחליף, למרות שאפשר פשוט לנקות את החלק הסתום.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

http://www.aliexpress.com/item/Foam-Lance/1212116034.html

זה המוצר

וזה השרשור שפתחתי בנושא,יש וידאו שצילמתי,קח בשחשבון שהקצף שיוצא הוא לא התוצאה שאמורה ליהיות,אצלי משהו באקדח לא תקין,התוצאה אמורה ליהיות קצף יותר סמיך ודביק שנישאר על הרכב לזמן ארוך יותר

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=4165870#post4165870

m7kj.jpg
פורסם
יש מצב לקבל בבקשה לינק לקניה של המוצר + תמונה של איך שאתה משתמש בזה בבית?

אבל איזה מכונה יש לך? כמה באר איזה חברה?

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

היום עשיתי שימוש ראשוני עם המקציף הלא מקורי שהזמנתי

לצערי לא צילמתי כי לא היה לי ממש איך וגם כי התבאסתי מהתוצאות.

שמתי 80 מיליגרם סבון וכל השאר בבקבוק מים

יש לי מכונה של 160 בר כמו שאתם יודעים הקצף יצא טוב אך לא נדבק על הרכב. ולאחר שניות בודדות נוזל.

אני חושב שאני יודע למה זה קורה, בסרטונים שמראים לנו את כל ההקצפות האלה על הרכב אני חושב שהם משתמשים ב 90 אחוז סבון, ורק ככה מגיעים לקצף המקובל שלא נוזל ומחליק מהאוטו.

כי קצת סבון והרבה מים כנראה לא יכולים ליצור קצפת סמיכה זאת דעתי לפחות, אני אולי אנסה את זה מתי שהוא עם 90 אחוז סבון וניראה מה יצא.

בנתים עם כל הגשמים האלה חבל בכלל על המאמץ.

פורסם
והנה עוד בועה שהתפוצצה, אמרתי בעבר שהמקציף הלא מקורי לא משנה את סמיכות הקצף.

ברור שכן

פורסם
והנה עוד בועה שהתפוצצה, אמרתי בעבר שהמקציף הלא מקורי לא משנה את סמיכות הקצף.

ממש לא נכון,המקציף הלא מקורי נותן קצף הרבה הרבה יותר טוב מהמקציף המקורי של קרשר,אני תורם אגב את המקציף המקורי מי שמעוניין אשמח למסור אותו למי שירצה,

הונדה,אני בהתכתבות כבר זמן מה עם אחד מהמוכרים בסין שמפיצים את האקדח קצף,הוא שלח לי סרטון שמנחה איך לשפר את סמיכות ההקצפה,לאחר שעשיתי זאת הקצף שיצא היה סמיך יותר ויותר דביק,מצורף קישור להורדה של הסרטון בחרתי לא להעלות ליוטיוב כי לא ביקשתי אישור מהמוכר לזה שלא תיהיה בעיה איתו עם זכויות יוצרים...

fixing foam lance (rubber ring problem).wmv

בהצלחה!

m7kj.jpg
פורסם
ממש לא נכון,המקציף הלא מקורי נותן קצף הרבה הרבה יותר טוב מהמקציף המקורי של קרשר,אני תורם אגב את המקציף המקורי מי שמעוניין אשמח למסור אותו למי שירצה,

הונדה,אני בהתכתבות כבר זמן מה עם אחד מהמוכרים בסין שמפיצים את האקדח קצף,הוא שלח לי סרטון שמנחה איך לשפר את סמיכות ההקצפה,לאחר שעשיתי זאת הקצף שיצא היה סמיך יותר ויותר דביק,מצורף קישור להורדה של הסרטון בחרתי לא להעלות ליוטיוב כי לא ביקשתי אישור מהמוכר לזה שלא תיהיה בעיה איתו עם זכויות יוצרים...

fixing foam lance (rubber ring problem).wmv

בהצלחה!

אני מוריד את הקובץ רשום שיש עוד 30 דקות עד שהוא יסיים, הלינק חלש מאוד אבל אני לא ממהר.

כניראה שאנחנו לא משתמשים נכון עם הדבר הזה, חייבת להיות דרך להוציא קצף סמיך כמו בסרטונים.

אני עדיין חושב שעם יותר סבון נקבל תוצאה הרבה יותר טובה.

אתה יכול להסביר בנתיים מה בערך הולך בסרטון הזה?

פורסם
אני מוריד את הקובץ רשום שיש עוד 30 דקות עד שהוא יסיים, הלינק חלש מאוד אבל אני לא ממהר.

כניראה שאנחנו לא משתמשים נכון עם הדבר הזה, חייבת להיות דרך להוציא קצף סמיך כמו בסרטונים.

אני עדיין חושב שעם יותר סבון נקבל תוצאה הרבה יותר טובה.

אתה יכול להסביר בנתיים מה בערך הולך בסרטון הזה?

רק עכשיו רואה את ההודעה,אם לא הבנת מה קורה שם זה שבעצם הוא מפרק את הראש של המקציף,מוציא את הגומיה הגדולה שנמצאת באום הראשון ואומר שלא צריך אותה בכלל,מפרק את ה״וונטיל״ ומחליף בסדר של הטבעת ברזל והגומייה,אם זה לא עזר יש לרכוש גומייה קטנה חדשה

m7kj.jpg
פורסם
רק עכשיו רואה את ההודעה,אם לא הבנת מה קורה שם זה שבעצם הוא מפרק את הראש של המקציף,מוציא את הגומיה הגדולה שנמצאת באום הראשון ואומר שלא צריך אותה בכלל,מפרק את ה״וונטיל״ ומחליף בסדר של הטבעת ברזל והגומייה,אם זה לא עזר יש לרכוש גומייה קטנה חדשה

ראיתי עכשיו בידיוק, גם שכתי מיזה שזה ירד כבר מיזמן, ניראה קצת מסובך לא הבנתי ממש איך לעשות מה לעשות במיוחד שאני לא מבין אנגלית, אבל לא ניראה לי משהו שיכול לעזור אבל מי יודע, נסה את זה אם הבנתה מה לעשות וספר לנו אם יש שיפור.

פורסם
ראיתי עכשיו בידיוק, גם שכתי מיזה שזה ירד כבר מיזמן, ניראה קצת מסובך לא הבנתי ממש איך לעשות מה לעשות במיוחד שאני לא מבין אנגלית, אבל לא ניראה לי משהו שיכול לעזור אבל מי יודע, נסה את זה אם הבנתה מה לעשות וספר לנו אם יש שיפור.

עשיתי זאת,יש שיפור,הקצף יותר דביק לא יותר סמיך,לוקח לו יותר זמן לרדת מהרכב,תעשה בידיוק מה שמראים בסרטון אין פה מה להסתבך,מפתח שוודי למקרה הצורך גם עם פלייר אפשר לפתוח את מה שלא נפתח עם היד,רק תזכור,פתיחה נגד כיוון השעון סגירה עם כיוון השעון,תעדכן.

m7kj.jpg
פורסם

עשיתה את זה ובדקתה והרגשתה שבאמת יש שיפור?

השארתי את המקציף אצל אבא שלי, אני אנסה את זה בהזדמנות.

• תוכן חדש...