Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בסביבות ה15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז עד עכשיו חשבתי על יונדאי גטס(דגם של 2006 שבלי בעיית הדלק) - זה טיפה יותר מהתקציב שלי וגם בקושי מצאתי כאלה למכירה

פונטו ספייס 2005(חיפשתי רק ידני ואת הדינאמיק, שוב לא מצאתי אחד עם נתונים נורמלים)

חשבתי אפילו ללכת על גולף\פולו 2001-2 והבנתי שהתיקונים מאוד יקרים ברכבים האלה.

אני מיואש מחפש מעל חודשיים...

המלצות אולי לדברים אחרים? או התפשרות? שנתונים? דגמים?

פורסם

בסכום כזה תקח רק רכב יפני (אמין, חלקים זולים). תבדוק הונדה סיויק שנים 99-00 נכנסת לך בתקציב, אוטו מאוד אמין, מהיר יחסית (125 כוח סוס-דגם 4 דלתות), חסכונית בדלק... עדיף עד 150,000 ק''מ, בהצלחה.

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

פורסם

Kuturga

קודם כל הגישה של "תקח רק רכב יפני" חולפת מהעולם וטוב שכך,

ברור לכולם היום שהפערים הצטמצמו ואמינות של רכב תלויה ברמת התחזוקה וסיגנון השימוש בו.

למה להמליץ לבן אדם לקנות רכב בן 14-15 שנים אם הוא יכול לקנות באותו מחיר רכב חדיש בכמה שנים

וסביר שעם רמת בטיחות קצת יותר טובה.

razlm

מה בדיוק הצרכים שלך מהרכב? גם הפונטו החלשה יותר (אקטואל) בכלל לא רעה מניסיון, אומנם חלשה יותר,

אבל לא עשתה שום בעיה במשך 5 שנים אצלנו.

so far so good so what

פורסם
Kuturga

קודם כל הגישה של "תקח רק רכב יפני" חולפת מהעולם וטוב שכך,

ברור לכולם היום שהפערים הצטמצמו ואמינות של רכב תלויה ברמת התחזוקה וסיגנון השימוש בו.

למה להמליץ לבן אדם לקנות רכב בן 14-15 שנים אם הוא יכול לקנות באותו מחיר רכב חדיש בכמה שנים

וסביר שעם רמת בטיחות קצת יותר טובה.

razlm

מה בדיוק הצרכים שלך מהרכב? גם הפונטו החלשה יותר (אקטואל) בכלל לא רעה מניסיון, אומנם חלשה יותר,

אבל לא עשתה שום בעיה במשך 5 שנים אצלנו.

רכב "חדיש" ב15 אלף שייח? נכנסת פעם אחרונה ליד2 והתבוננת במכירים? לא מוזר לך למה אוטו יפני שנת 2000 עולה כמו יונדאי או פיאט בין השנים 2003-2007? מה היבואנים נותנים לך מתנה... בסכום כסף הזה רק אוטו יפני. הגישה חולפת של מכוניות יפניות אבל בשנים האחרונות ולא במכוניות שהם 6+...

פורסם

ההסבר לזה הוא דעות קדומות ועדר שמקפיץ את המחירון.

וכן פונטו 2005 עדיף על הונדה שנת 1999 מבחינתי לפחות,

כל אחד והשיקולים שלו.

so far so good so what

פורסם
ההסבר לזה הוא דעות קדומות ועדר שמקפיץ את המחירון.

וכן פונטו 2005 עדיף על הו.נדה שנת 1999 מבחינתי לפחות,

כל אחד והשיקולים שלו.

הדעות הקודמות? לוי יצחק עושה סקר ומעלה מחיר? מה זה שוק?

רכבים יפנים ישנים אתה יכול לא להחליף מים ברדיאטור, לעשות טיפולים פעם בשנתיים והרכב יסע ויסע ויסע, אך למרות רכבים אחרים שהם יותר עדינים, ועם מנועים יותר חלשים ובהרבה.

פורסם

הצרכים שלי הם רכב לנסיעה עירונית בעיקר לימודים וחזרה. שיהיה חסכוני בדלק. שיעשה כמה שפחות בעיות. וכשכן יהיו בעיות שזה לא יקרע לי תכיס

פורסם
הצרכים שלי הם רכב לנסיעה עירונית בעיקר לימודים וחזרה. שיהיה חסכוני בדלק. שיעשה כמה שפחות בעיות. וכשכן יהיו בעיות שזה לא יקרע לי תכיס

מצאתי ביד2: הונדה סיויק 97, אוטומט, יד1 ,עברה 53000 ק''מ. לא קשור למכירה... תבדוק אולי תאהב.

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=5447c593faf2d19ddf1872beda9df4c0761&Code=00216e48bda63d0be866e887ca3e88f1

פורסם

למי שיש צרכים מרכב כמו שתאר פותח השרשור,

ויבחר לרכוש רכב שנת 1997 במחיר של 16-15 אלף ש"ח שיבשם לו,

אבל זה פשוט טיפשי.

so far so good so what

פורסם
למי שיש צרכים מרכב כמו שתאר פותח השרשור,

ויבחר לרכוש רכב שנת 1997 במחיר של 16-15 אלף ש"ח שיבשם לו,

אבל זה פשוט טיפשי.

בחור ביקש עזרה, אתה אמרת אופציה א', אני אמרתי אופציה ב'. אתה מתחיל ויקוח שאני לא בעד האופציה שלך ? בן אדם אתה רציני? טיפשי זה מה שאתה מנסע להוכיח פה...

שיהיה בהצלחה בבחירה, תתיעץ עם מוסכניקים הם יגידו מה עדיף...

פורסם
הדעות הקודמות? לוי יצחק עושה סקר ומעלה מחיר? מה זה שוק?

רכבים יפנים ישנים אתה יכול לא להחליף מים ברדיאטור, לעשות טיפולים פעם בשנתיים והרכב יסע ויסע ויסע, אך למרות רכבים אחרים שהם יותר עדינים, ועם מנועים יותר חלשים ובהרבה.

לוי יצחק קובר את את כל הפיאטים חוץ מהפנדה שמשום מה שומרת על הערך לא רע בכלל , והסיבה לכך היא שללוי יצחק יש דעות וסטיגמות כמו שיש לך , שהמכוניות היפניות שוות יותר מפיאט .

ולגבי יונדאי זה בעיקר בגטס שאין לה שוק כל כך אבל יש ממנה המון.

אין ספק שפיאט עדיפה על יפנית זקנה מכל הבחינות.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
לוי יצחק קובר את את כל הפיאטים חוץ מהפנדה שמשום מה שומרת על הערך לא רע בכלל , והסיבה לכך היא שללויק יש דעות וסטיגמות כמו שיש לך , שהמכוניות היפניות שוות יותר מפיאט .

ולגבי יונדאי זה בעיקר בגטס שאין לה שוק כל כך אבל יש ממנה המון.

אין ספק שפיאט עדיפה על יפנית זקנה מכל הבחינות.

חחחחחחחחחחחח לא ידעתי שלוי יצחק עושה מה שבא לו ובגלל הדעות האישיות שלו נגד פיאט הוא מוריד להם את המחירון.

אין לי שום דבר נגד פיאט, פיאט אוטו עדין איך אמין עם שומרים עליו... אבל בגלל שהאוטו זול יחסית מאוד קשה למצוא אחד ששמרו עליו. לפי הדעה האישית שלי היתה לי פיאט וקניתי הונדה שנתון מתחת וזה כמו יום ולילה... ולמה לקחתי הונדה? לא בגלל שלוי יצחק אוהב אותם אלה בגלל שעשיתי סקר בין המוסכניקים, חברים...והם אמרו שעדיף לקחת אוטו יפני שנתון יותר נמוך מפני שהמכוניות האלה הם עוברים את החום של הארץ טוב יותר... אז הראש היהודי תמיד עובד וחושב עם לקחת שנתון יותר גבוהה זה יהיה עדיף בסופו של דבר כמעט תמיד יוצא הפוך. כל אחד והדעות שלו :-)

פורסם

סלח לי אבל עניין הרכב היפני הוא גיבוב של שטויות. בדר"כ מאפיין זקנים קמצנים עם דעות קדומות על רכבים בני 30 ועל ההבדל בין סיטרואן לטויוטה.

מי שקונה רכב עתיק מיושן ולא בטיחותי במחיר מופקע רק כי זה יפני עושה שטות וטיפשות גמורה.

לי יש גם פיאט וגם.. רחמנא ליצלן רנו. שתיהן מראות אמינות מצוינת. הפיאט דורשת נוזל קירור מקורי ומלבד עלות הטיפול במוסך ונוזל הקירור היא לא שולחת כיס לארנק. את נוזל הקירור של רנו לא ראיתי מעולם. האוטו מגיע למוסך לטיפול התקופתי ובזה סיימנו. מה שהצרפתים עשו עם המגאן ב2001 היפנים לא עשו עם הקורולה גם ב2006. רכב נוח מרווח וכוח לא חסר (סטנדרטי לחלוטין) ובגלל דעותיו הסטיגמטיות של לוי יצחק אני זוכה לקבל טלפונים ממחפשי מציאות שחושבים שירכשו רכב משפחתי 2001 ב 5 אש"ח.

עם כל הכבוד ללוי יצחק, הוא יכול לקחת את המחירון שלו לישיבת בוקר באסלה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
סלח לי אבל עניין הרכב היפני הוא גיבוב של שטויות. בדר"כ מאפיין זקנים קמצנים עם דעות קדומות על רכבים בני 30 ועל ההבדל בין סיטרואן לטויוטה.

מי שקונה רכב עתיק מיושן ולא בטיחותי במחיר מופקע רק כי זה יפני עושה שטות וטיפשות גמורה.

לי יש גם פיאט וגם.. רחמנא ליצלן רנו. שתיהן מראות אמינות מצוינת. הפיאט דורשת נוזל קירור מקורי ומלבד עלות הטיפול במוסך ונוזל הקירור היא לא שולחת כיס לארנק. את נוזל הקירור של רנו לא ראיתי מעולם. האוטו מגיע למוסך לטיפול התקופתי ובזה סיימנו. מה שהצרפתים עשו עם המגאן ב2001 היפנים לא עשו עם הקורולה גם ב2006. רכב נוח מרווח וכוח לא חסר (סטנדרטי לחלוטין) ובגלל דעותיו הסטיגמטיות של לוי יצחק אני זוכה לקבל טלפונים ממחפשי מציאות שחושבים שירכשו רכב משפחתי 2001 ב 5 אש"ח.

עם כל הכבוד ללוי יצחק, הוא יכול לקחת את המחירון שלו לישיבת בוקר באסלה.

+1 KUTURGA , רכב יפני הוכיח את עצמו כבר וכן אין לו מתחרים באמינות בטווח מחירים

ונכון מאפיין זקנים קמצנים , שיש להם ניסיון והבנה

דעה אישית שלי כמובן

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

• תוכן חדש...