Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום עברתי תאונה על הרכב, מישהי נכנסה בי מאחורה במהירות, כתוצאה מכך רוב הסיכויים שהרכב ירד מהכביש.

הרכב הוא אימפרזה 1600 2005 והמחירון שלו לפי יד 2 עומד היום על 32500 ש"ח.

מבחינת הנזק סביר להניח שהוא יגיע ל50/60% נזק והבנתי שרוב הסיכויים ירד מהכביש (עדיין אין הערכת שמאי).

חבר סיפר לי שגם כשרכב יורד מהכביש יש אפשרות שאני למעשה ירכוש אותו מחברת הביטוח בתמורה ל 10% ובנוסף שיש שני מצבים שבהם הרכב יורד מהכביש כאשר אחד מהם זה הורדה להלכה, שלמעשה לפי דבריו זה אומר שאני יכול לתקן את הרכב במוסך מורשה מטעמי ולהחזיר אותו לכביש גם אחרי ההורדה.

יש למישהו מושג על התהליך? טיפים? עצות? לי למעשה יש יכולת להחזיר את הרכב למצב חדש בעלויות נמוכות מהרגיל...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא צריך להתעסק בזה. קח את הכסף מהביטוח ותחפש לך רכב אחר.

הכי חשוב שאתה בריא.

תיקון כזה הייתי עושה רק לרכב ייחודי ונדיר שקשה למצוא או לאחד שיש לו ערך ריגשי שזה כבר מעבר לכסף.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

קח בחשבון שמחשבים את ערך הרכב לפי מחירון של יצחק לוי ולא לפי מחירון של יד 2

קח את ההמלצה של פבליק קח את הכסף ולך לחפש רכב בלי גיבנת

לו אני היית אתה הייתי שואף שהרכב יוכרז כאובדן להלכה או אובדן גמור

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• ספונסר פורום
פורסם
שלום לכולם,

היום עברתי תאונה על הרכב, מישהי נכנסה בי מאחורה במהירות, כתוצאה מכך רוב הסיכויים שהרכב ירד מהכביש.

הרכב הוא אימפרזה 1600 2005 והמחירון שלו לפי יד 2 עומד היום על 32500 ש"ח.

מבחינת הנזק סביר להניח שהוא יגיע ל50/60% נזק והבנתי שרוב הסיכויים ירד מהכביש (עדיין אין הערכת שמאי).

חבר סיפר לי שגם כשרכב יורד מהכביש יש אפשרות שאני למעשה ירכוש אותו מחברת הביטוח בתמורה ל 10% ובנוסף שיש שני מצבים שבהם הרכב יורד מהכביש כאשר אחד מהם זה הורדה להלכה, שלמעשה לפי דבריו זה אומר שאני יכול לתקן את הרכב במוסך מורשה מטעמי ולהחזיר אותו לכביש גם אחרי ההורדה.

יש למישהו מושג על התהליך? טיפים? עצות? לי למעשה יש יכולת להחזיר את הרכב למצב חדש בעלויות נמוכות מהרגיל...

קודם כל יש לראות את הרכב כדי להחליט את אחוז הנזק.יש אפשרות להשאיר את הרכב אצל בעליו ,גם במקרה של אובדן מלא .

צור איתי קשר טלפוני והסביר ביתר דיוק.זה לא על רגל אחת.

0546999223 אלי שמאי רכב .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...