Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

'וואלה רכב'' VS מאזדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר דובר כאן בזמנו על כך שהבוחן שלהם עושה הכל כדי להוציא את הרכבים הכי פחות טוב שאפשר, שהם בוחרים בצבע אפור את הרכב ומתלוננים על כך חצי מבחן. ושהמבחנים שלהם ממש שונים משאר המבחנים בארץ ובעולם שמפרגנים לרכבים הרבה יותר.

אבל עכשיו הגיעה הפצצה הבאה! מאזדה 3 החדשה קיבלה בסקר שהם עשו יותר אחוזי הצבעה מכל משפחתית אחרת שבסקר.

אז מה וואלה רכב יכולה לעשות בתגובה שהרכב השנוא עליה ביותר זכה? את זה:

לתשומת לבכם: במשאל מכונית השנה בקבוצת המשפחתיות קומפקטיות, זוהתה הפעלה של מערכת הצבעות אוטומטית, אשר נועדה להציף את המשאל בהצבעות לטובת דגם אחד - מאזדה. בשל הניסיון הבוטה לעוות את תוצאות המשאל, חרף נסיונות המערכת לחסום את תוכנת ההצבעות, הוחלט לפסול את מועמדותה ומיקומה של מאזדה 3. במידה והתנהגות מגונה זו תופיע גם במשאל זה, יוסר הרכב המדובר ממערכת ההצבעות.

הסקר:

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/2695443

משהו מאוד מוזר קורה שם!

BW

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

על מה ההתרגשות? הרכב שזוכה שם בתואר (המפוקפק) מכונית השנה מזכה את בעליו בחופשת סקי בחרמון (באוגוסט)?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מאזדה3 עם מנוע חזק כמו בארה"ב היא מכונית סבבה. מאזדה3 עם מנועי דיזל חסכוניים וחזקים ובתצורת 5 דלתות כמו באירופה היא מכונית סבבה.

מאזדה3 סדאן ליסינגטומטית עם מנוע עייף, היא מכונית אפורה. או לבנה. לפי החלטת חברת הליסינג.

פורסם

לי אין מאזדה, אבל נהגתי על כאלה ומה שמפריע לי זה שאני רוצה ביקורת רכב אובייקטיבית! מה זה השטויות האלה מערכת הצבעות אוטומטית? תקרא מבחנים אחרונים שלהם על ה3 וה6 החדשות ותבין למה אני מתכוון. זה נראה כאילו כואב למישהו שמה שהיא תיבחר ותהיה מעל כולן.

BW

פורסם

מאזדה3 סדאן ליסינגטומטית עם מנוע עייף, היא מכונית אפורה. או לבנה. לפי החלטת חברת הליסינג.

איפה יש פה כפתור לייק? :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לי אין מאזדה, אבל נהגתי על כאלה ומה שמפריע לי זה שאני רוצה ביקורת רכב אובייקטיבית! מה זה השטויות האלה מערכת הצבעות אוטומטית? תקרא מבחנים אחרונים שלהם על ה3 וה6 החדשות ותבין למה אני מתכוון. זה נראה כאילו כואב למישהו שמה שהיא תיבחר ותהיה מעל כולן.

נהגת על החדשות? וגם על מתחרות שלה? אז נשמח שתחלוק עימנו את דעתך וניסיונך.

מעצבן אותך מה שכתוב בוואלה? אל תקרא. לגופו של עניין, גם מחוות דעת בחו"ל, השבחים הם בעיקר (ואולי רק, באמת שלא חיפשתי עמוק) לדגמים שלא נמכרים כאן. תקרא גם באתר netcar ותראה את דעתם על המנוע 1.5.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז אם אתה רוצה ביקורת רכב אובייקטיבית, למה אתה גולש בוואלה? :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא יודע מה מערכת היחסים בין וואלה לדלק מוטורס, האם עבר שם חתול בכל מיני צבעים או לא, אבל זה ברור הרי שמדור הרכב שלהם פופולרי וצי של טוקבקיסטים מטעם מציף את האתר בכל פעם מחדש.

אם היה משהו בהצבעה או לא? לא יודע לומר כמובן אבל אישית אני מעדיף שהמגזין עצמו יבחר את רכב השנה שלו מאשר הגולשים וכמובן ינמק את הבחירה (לא שאני בכלל רואה משמעות בתאור הזה מעבר לייחצנות לשמה), הבעיה שזה פחות מביא גולשים וגולשים, זה מה שכל אתר צריך.

פורסם

במקרה הצבעתי שם לפני כמה ימים, אחרי ההצבעה רואים את התוצאות עד-כה, ומאזדה 3 הובילה עם משהו כמו 47% הצבעות, הרכב הבא אחריה היה בהפרש של כמעט 30%.

something-smells-fishy-and-it-certainly-isnt-fish.jpg

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מצד שני לא חסר כמה אתרי רכב שאצלם כל דגם של דלק מוטורס זוכה אצלם לתשבחות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
נהגת על החדשות? וגם על מתחרות שלה? אז נשמח שתחלוק עימנו את דעתך וניסיונך.

מעצבן אותך מה שכתוב בוואלה? אל תקרא. לגופו של עניין, גם מחוות דעת בחו"ל, השבחים הם בעיקר (ואולי רק, באמת שלא חיפשתי עמוק) לדגמים שלא נמכרים כאן. תקרא גם באתר netcar ותראה את דעתם על המנוע 1.5.

נהגתי, ואין לי על מה לחלוק כרגע ניסיון. זה לא נושא השרשור. הנושא הוא למה יש הבדלים כאלה גדולים בינהם לבין אתרים אחרים? ורוני.א לא כתב רכב מבחינתי אז אל תפנה אותי למתלהם הזה. גם לו יש משהו נגד היבואן וגם את זה פרסמו כאן בעבר.

BW

פורסם
אז אם אתה רוצה ביקורת רכב אובייקטיבית, למה אתה גולש בוואלה? :lol:

אני אדם שנותן המון צ'אנסים בחיים.. אבל לכל דבר יש סוף :roll:

BW

פורסם
אני לא יודע מה מערכת היחסים בין וואלה לדלק מוטורס, האם עבר שם חתול בכל מיני צבעים או לא, אבל זה ברור הרי שמדור הרכב שלהם פופולרי וצי של טוקבקיסטים מטעם מציף את האתר בכל פעם מחדש.

אם היה משהו בהצבעה או לא? לא יודע לומר כמובן אבל אישית אני מעדיף שהמגזין עצמו יבחר את רכב השנה שלו מאשר הגולשים וכמובן ינמק את הבחירה (לא שאני בכלל רואה משמעות בתאור הזה מעבר לייחצנות לשמה), הבעיה שזה פחות מביא גולשים וגולשים, זה מה שכל אתר צריך.

גם במכירות, שעולות לכבישי ארצנו יותר מאזדות ויונדאי מסקודה לדוגמא, גם אותם קונים הם מגיבים בתשלום? כי אם נסתכל על המצב בחוץ, יש יותר אהבה למאזדה ויונדאי מאשר לסקודה. אז איך זה הגיוני שסקודה תקבל אחוזי הצבעה יותר גבוהים? להם אין מגיבים בתשלום? הם לא מזייפים הצבעות?

מסריח, מסריח מאוד הסקרים האלה.

BW

פורסם
נהגתי, ואין לי על מה לחלוק כרגע ניסיון. זה לא נושא השרשור. הנושא הוא למה יש הבדלים כאלה גדולים בינהם לבין אתרים אחרים?

למה? כי דעות באתרי רכב הן סוביקטיביות ותלויות בעולם הציפיות של הבוחן, בהכרות שלו עם מכוניות אחרות וכמובן במדינה שבה מבצעים את המבחן (יכול להיות כמובן עניין של אינטרסים זרים - אבל אם אין הוכחות לא ניתן להתייחס לזה).

הנה דוגמא שחוויתי בעצמי --

בקיץ שכרתי בקנדה קרייזלר 300. חרשתי את האינטרנט במחקר מקדים לפני הטיסה וראיתי שקרייזלר המגודלת זכתה לביקורות טובות ביקורת בארה"ב. לאחר החזרת הרכב לסוכנות הסכמתי עם הביקורות האלו - לדעתי הרכב היה חזק, מאובזר, התנהגותו מרוסנת, בידוד NVH משובח.

אולם ב-5th gear האנגלי קטלו את אותו רכב בדיוק ללא רחם, האשימו אותו בהתנהגות כביש לקויה ולא מרוסנת, רמת גימור גרועה (המראה התפרקה להם) וכו' - אם אני לא טועה הרכב קיבל משהו כמו 5 מ-10.

מי צודק?

• תוכן חדש...