Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קלדס האלו ייתנו פעם שירות טוב בלי שיהיה צריך לפתוח ת'רד בפורום עליהם?

מה עם הגומיות במוט של ההגה? לא מצאו לך שמה איזה כמה חופשים? חכה תצא מאחריות...

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי איביזה 1400 שנת 2011 שנגמרה לה האחריות ביולי לפני 3.5 חודשים.

צמפיון מבצעים ריקול לכל האיביזות? גם אלי הם אמורים להתקשר?

פורסם

אין שום קשר למנועי 1.4MPI הוותיקים. (אלא אם יש לך FR/Cupra 1.4TSI)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
בסופו של דבר, הם מחליפים ומתקנים כנדרש (לפחות לאלו שמתלוננים בפורום).

חבל שהדרך, רצופת מהמורות.

התנהלות לא נקבעת רק לפי מה קורה בסוף.

לא יכול להיות שהתשובה הראשונית לתקלה מוכרת, ידועה, שכבר תוקנה ברכבים רבים על חשבון היצרן, תהיה - תשלם... ורק לאחר שעשה הלקוח בלאגן, "באים לקראתו".

זה מוסך מרכזי של יבואן או מקום לגביית מס אשכנזים ומסחארה א-לה באסטה?!

בשביל זה לקוחות משלמים יותר במוסך מרכזי מלכתחילה, לא כדי לממן מדים לבנים לאנשי הצוות, אלא כדי להמנע מקומבינות, ויכוחים ומסחארה. בשביל ללכת לריב על השקלים, הולכים לז'וז'ו ובניו, שותים טורקי ורבים על החשבונית. גם זה מהנה, אבל במרכזי אני משלם בשביל למנע מהספורט הזה...

זה לא מספיק להשקיע בשייש באולם קבלת הפנים, מכונת קפה ומשרדים של יועצי השקעות בבורסה. צ'מפיון צריכים להיות מסוגלים לתת מענה אחיד ומסודר לכלל הלקוחות, ולא לעבוד לפי מה שנראה על פניו "כשיטת מצליח"

זו תקלת ייצור ברורה, שכמוה תיקן היבואן כבר על חשבונו, ולא ייתכן שלפלוני יתקנו על החשבון ומאלמוני יידרשו תשלום, ולו בגלל שארגון כזה צריך את האינטיליגנציה השווקית הבסיסית להבין שזה יגיע אליהם אח"כ בהפוכה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
קלדס האלו ייתנו פעם שירות טוב בלי שיהיה צריך לפתוח ת'רד בפורום עליהם?

מה עם הגומיות במוט של ההגה? לא מצאו לך שמה איזה כמה חופשים? חכה תצא מאחריות...

לא, הם לא.

אצל חבר בלאון - נשברו פתחי המיזוג אוויר, סתם ככה... בנוסף, הכיסוי פלסטיק של לוח השעונים - פשוט נשבר! :shock:

הרכב שלו מטופל ב"קלדס", אז הוא ניגש אליהם והם כמובן שלחו אותו לעזאזל - וזאת אחרי שהם החליפו (לפני כמה חודשים) את אחד מפתחי המיזוג ברכב. זאת בעיה מוכרת וידועה ברכבים האלה (קיימת גם אצל חבר נוסף) והם עדיין מתנערים מהאחריות על כך. כמובן שזאת גם הייתה הגישה לאחר שהוא ואביו אל מחלקת השירות, גם שם הם נתקלו בחוסר התעניינות ורצון לעזרה שהיא.

לגבי ה"Good Will", הפאביה האקסית שלי (TSI) טופלה על ידי אך ורק במוסך מורשה. חבר רכש אותה ממני - וכמובן המשיך לטפל באותו המוסך המורשה. לפני כחודש, הוא קפץ אל "רון" לטפל בחלון שיצא מהמסילה, אז רון הבחין ברעש נוראי מהמנוע ושלח אותו במהרה אל המוסך - שם החבר'ה התווכחו וטענו שאין מדובר בריקול / TSB, כך שהוא ככל הנראה יאלץ לשאת בעלויות התיקון.

אחרי ויכוחים מיותרים, הם הסכימו לשאת ברב (!) עלות התיקון - בעוד שיש כאן מכרים שמטפלים באותו המוסך וזכו לקבל את התיקון על חשבונם של צ'מפיון (עלות מלאה, בלי תשלום שהוא - גם לא עלות העבודה). לא נראה לי ראוי העובדה שלחלק זה מתוקן על חשבון הברון - וחלק נאלצים לשאת בעלות מלאה / חלקית של התיקון. ממש שיטת ה"מצליח"...

מחלקת השירות של צ'מפיון (שגולשת לה כאן באופן קבועה) - צריכה להתחיל לעשות את קסמיה בנידון (והיא יכולה - כשהיא רוצה. כמובן). בדומה לתקלות ה-DSG, הרי שגם כאן ישנה בעיה ידועה (שדווחה באירופה עוד לפני כשנה!) - היה ברור לחלוטין שגם כאן יחלו הבעיות הללו בשלב כזה או אחר... :roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
התקשרו אלי הרגע מהמוסך, הרכב עדיין שם וישאר שם עד מחר לתיקון שרשרת הטיימינג על חשבונם, כנראה שלפורום הזה יש השפעה רבה מאוד, כבר פנתה אלי מישהי משירות הלקוחות שלהם בהודעה פרטית והבעיה נפתרה!ֿ

ֿתודה רבה!

חברים,

אם אתם מכירים בעלי VAGיות שעדיין לא רשומים לפורום , הזעיקו אותם מידית!

כנראה זה הפתרון האולטימטיבי לחוסר האחריות של צ'מפיון.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
התנהלות לא נקבעת רק לפי מה קורה בסוף.

לא יכול להיות שהתשובה הראשונית לתקלה מוכרת, ידועה, שכבר תוקנה ברכבים רבים על חשבון היצרן, תהיה - תשלם... ורק לאחר שעשה הלקוח בלאגן, "באים לקראתו".

זה מוסך מרכזי של יבואן או מקום לגביית מס אשכנזים ומסחארה א-לה באסטה?!

בשביל זה לקוחות משלמים יותר במוסך מרכזי מלכתחילה, לא כדי לממן מדים לבנים לאנשי הצוות, אלא כדי להמנע מקומבינות, ויכוחים ומסחארה. בשביל ללכת לריב על השקלים, הולכים לז'וז'ו ובניו, שותים טורקי ורבים על החשבונית. גם זה מהנה, אבל במרכזי אני משלם בשביל למנע מהספורט הזה...

זה לא מספיק להשקיע בשייש באולם קבלת הפנים, מכונת קפה ומשרדים של יועצי השקעות בבורסה. צ'מפיון צריכים להיות מסוגלים לתת מענה אחיד ומסודר לכלל הלקוחות, ולא לעבוד לפי מה שנראה על פניו "כשיטת מצליח"

זו תקלת ייצור ברורה, שכמוה תיקן היבואן כבר על חשבונו, ולא ייתכן שלפלוני יתקנו על החשבון ומאלמוני יידרשו תשלום, ולו בגלל שארגון כזה צריך את האינטיליגנציה השווקית הבסיסית להבין שזה יגיע אליהם אח"כ בהפוכה.

אני מסכים איתך לחלוטין ולכן כתבתי, "חבל שהדרך רצופת מהמורות".

אולם, קיים הבדל בין המוסכים השונים יש כאלו שירותיים יותר ושירותיים פחות.

לי לדוגמא, לא היתה בעיה בפליקס להפעיל "רצון טוב" (מנוע 160 שהתפגר).

יכול להיות, שיועץ השירות הספציפי של פות"ש "ירה מהמותן", בלי לחשוב פעמיים על האירגון אותו הוא מייצג.

כמו כן, עושה רושם שכאשר המקרים מגיעים לפתחה של שירות הלקוחות.

הם נפתרים, לשביעות רצון הלקוחות ולראיה, 2 המקרים האחרונים כאן בפורום.

שוב אין בכך כדי להצדיק, את הטרטור ועוגמת הנפש שעוברים בעלי הרכבים.

פורסם

אז זהו, זה לא מקרה חד פעמי. בחודשים האחרונים נפתחו יותר מדי שרשורים בהקשר הנ"ל והם נפתרים רק בגלל התערבותה של הילה משירות לקוחות צ'מפיון.

העיקר שאתה yehuda-k העברתם את הבחור עם הלאון 1.8 שהעלה את התקלה לראשונה פה לפורום 7 מדורי גיהנום והאשתם אותו שהוא שקרן וסלפן.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
יכול להיות, שיועץ השירות הספציפי של פות"ש "ירה מהמותן", בלי לחשוב פעמיים על האירגון אותו הוא מייצג.

אם הוא "יועץ שירות" ולא "פקיד גבייה" שחי מעמלות, הוא לא צריך לחשוב, הוא צריך להיות מיודע ומודרך. כבינימט, זו תקלה מוכרת! הפקיד לא אמור לאלתר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אז זהו, זה לא מקרה חד פעמי. בחודשים האחרונים נפתחו יותר מדי שרשורים בהקשר הנ"ל והם נפתרים רק בגלל התערבותה של הילה משירות לקוחות צ'מפיון.

העיקר שאתה yehuda-k העברתם את הבחור עם הלאון 1.8 שהעלה את התקלה לראשונה פה לפורום 7 מדורי גיהנום והאשתם אותו שהוא שקרן וסלפן.

אין שום קשר בין המקרים, כאן (במנוע הזה) מדובר בתקלה ידועה ושם לא.

ואם בשקרנים עסקינן, אז דעתי על הבחור ההוא לא השתנתה כהוא זה.

הנ"ל, מעולם לא הציג שום אסמכתא לדבריו, פשוט הטיל רפש ונעלם.

פורסם
אז מה תגיד על זה? ובמיוחד על ההסבר שבהודעה האחרונה שבאותו הקישור?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=507426

אם כוונתך אליי, אז פעם ראשונה שאני רואה את השרשור הזה.

והוא לא מדד לכלום, ולא מייצג שום דבר.

בכל אופן, נראה לי שאני יודע לאיזה כיוון השרשור הזה הולך.

ולי אין עניין, לשחק את "פרקליטו של השטן".

פורסם

... ואני התכוונתי להזמין את ה-FR 1.2 SC. תאמינו לי שהתחננתי אליהם להאריך את האחריות רק לגבי השרשרת ולגבי הטורבו ל-3 שנים או 60000 ק"ם ולא הסכימו, אפילו שידעו שזה תנאי לקניית הרכב. הייתי אפילו מוכן לחתום להם שאני מוותר על כל האביזרים האחרים שהם נותנים {מע" מולטימדיה, חיישנים, קודנית, הנחה בביטוחים, הנחה על קניית רכב סיאט שני מהם ועוד...}

הם הפסידו לקוח. אבל נראה לכם שאכפת להם מזה בכלל?

פורסם

לי בכל הסיפור הזה מציק דבר אחד:

מי שחבר בפורום פה ומכיר את התקלות ה"קבועות" יודע שיש לו בסיס כלשהו להפעיל לחץ על צ'מפיון כדי שהם יתקנו אותם על חשבונם.

אני מרחם על מי שאינו חבר פורום, בדיוק אותו פלוני אלמוני ממוצע שקונה רכב כזה שמאכיל אותו מרורים ומרוקן את כיסיו.

ברור שאותו אחד לעולם לא יחזור לרכוש רכב שלאבא ואמא שלו קוראים צ'מפיון, אבל כואב הלב על המון המון כסף שהוא הולך לשפוך לחינם על ה-VAGית שרכש.

אגב, עוד דבר מציק לי כשאני חושב על זה, השימוש במונח "GOOD WILL", תפסיקו לעשות שימוש במונח הזה בהקשר לליקויים האלה, זה לא תיקון שצריך להתבצע במסגרת GOOD WILL, אלה תיקונים שצריכים להתבצע מתוך הכרה של היבואן שהוא מוכר רכבים בוסריים שמפתחים בפחות מ-50K קילומטר בעיות שרכבים לא אמורים להתקל בהם גם ב-300K קילומטר.

כשהחליפו לאבא שלי בסיוויק גומיית איטום של הדלת לאחר שהוא הודה שהיא נקרעה במהלך העברת חפץ כלשהו זה היה במסגרת GOOD WILL- הם החליפו לו חלק ללא עלות כאשר הם לא צריכים לכסות את עלותו כיוון שזה נזק שנגרם על ידי בעל הרכב ובערך שנה וחצי מתום האחריות.

לא זה המקרה פה.

ומתפלאים למה יש לצ'מפיון תור ארוך למוסכים..

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הם נפתרים, לשביעות רצון הלקוחות ולראיה, 2 המקרים האחרונים כאן בפורום.

שוב אין בכך כדי להצדיק, את הטרטור ועוגמת הנפש שעוברים בעלי הרכבים.

אני מקווה שאתה שם לב לסתירה שבפסקה האחרונה שכתבת, איך יכול לקוח להיות שבע רצון אם מטרטרים לו את הנשמה עד שהוא זוכה לטיפול שמגיע לו?

ברור שאותו אחד לעולם לא יחזור לרכוש רכב שלאבא ואמא שלו קוראים צ'מפיון, אבל כואב הלב על המון המון כסף שהוא הולך לשפוך לחינם על ה-VAGית שרכש.

אגב, עוד דבר מציק לי כשאני חושב על זה, השימוש במונח "GOOD WILL", תפסיקו לעשות שימוש במונח הזה בהקשר לליקויים האלה, זה לא תיקון שצריך להתבצע במסגרת GOOD WILL, אלה תיקונים שצריכים להתבצע מתוך הכרה של היבואן שהוא מוכר רכבים בוסריים שמפתחים בפחות מ-50K קילומטר בעיות שרכבים לא אמורים להתקל בהם גם ב-300K קילומטר.

למה שלא יחזור לרכוש מהם רכב?

זו תסמונת האישה המוכה, בעלה מפרק אותה והיא בטוחה שזו אשמתה - הרי לא יעלה על הדעת שצאצאי המהנדסים שבנו את טנקי ה'טייגר' שקרעו לבנות הברית את הצורה, או אלה שתכננו את צוללות ה-U שהטביעו את השיירות מארה"ב, ואת המכונית "שנוסעת ונוסעת ונוסעת"- לא מסוגלים לתכנן משהו סביר.

לפיכך, הבעיה היא אך ורק בלקוח והאחריות לכל תחלואי הרכב היא עליו...

לעניין "הרצון הטוב" אני מסכים אתך לגמרי, תראה איך מינוח שיווקי מחלחל לעמקי התודעה ומשנה את דפוסי החשיבה.

פשוט לראות ולא להאמין.

• תוכן חדש...