Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתאר לעצמי שרובכם כבר ראיתם אבל מי שלא - לא לפספס!

וזה אמיתי לגמרי! בלי תעלולי מצלמה, בלי אפקטים - אמיתי!

כאן זה כשמסבירים לואן דאם מה הוא הולך לעשות (אני בטוח שזה כבר מבויים)

http://www.youtube.com/watch?v=GHES6m-6F3Q דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

וכאן הפרסומת עצמה:

http://www.youtube.com/watch?v=M7FIvfx5J10 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הם אחרי זה עשו עוד פרסומת בסגנון בה מהלכת חבל עברה בין שתי המשאיות בזמן נהיגה וקפצה למשאית השניה רגע לפני שהחבל נקרע בין שתי מנהרות - אמיתי גם כן!

תהנו - ונ.ב ואן דאם בן 53 היום - פשוט מדהים!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מדהים, הבחירה של השיר מתאימה בול.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

דווקא הבחירה של השיר לא מובנת לי בכלל כי זה השיר הרשמי שנבחר בסופו של דבר להנצחה של 9.11 אסון התאומים

:?

אבל כן, ENYA עושה מוזיקה מדהימה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דווקא הבחירה של השיר לא מובנת לי בכלל כי זה השיר הרשמי שנבחר בסופו של דבר להנצחה של 9.11 אסון התאומים

:?

באמת? יש שיר רשמי לזה?

פורסם

בסופו של דבר לאחר האסון, התשדיר הלאומי שלהם לאסון התאומים היה עם השיר הזה ברקע שלו.

בכל מקרה - השיר מהווה בחירה מוזרה בשבילי לפרסומת.

Pioneer TS-X150

פורסם

השיר מתאים כי הוא מתחבר למה שהפרסומת מנסה לשדר- רוגע, דיוק ושלווה (הכל מכיוון הנהיגה כמובן) עד כי כך שניתן למתוח את הביצים על המראות של המשאית.

שאפו לוואן דאם.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
?? :shock:

סליחה שאני לא עוקבת אחרי התשדירים הלאומיים בארה"ב מלפני 12 שנים...

כל מה שקורה שם אחרי קלינטון רק מדכא אותי.

ולעניין הפרסומת - הלוואי עלי שהייתי גמישה כמוהו בגילי (והוא בן 53...) :shock:

פורסם

תגידו, אחרי כל הסרטים והתעלולים שהוא שיחק בהם - באמת היה צריך להביא לו 2 דגמי משאיות ולהסביר לו מה הוא צריך לעשות

אם היו אומרים לו "תעלה פה למעלה ואת ההמשך כבר תבין" לא היה מספיק?

אני במקומו הייתי רואה את ההסבר כזילזול בשמי 8)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בגיל 53 אני לא הייתי מאמין אם מישהו היה מאמין שאני עוד בכלל מסוגל לעשות שפגאט

:-P

רגע, בעצם אני לא מסוגל לעשות שפגאט בכלל :? ואני בן 36!

Pioneer TS-X150

פורסם

אבל כן, ENYA עושה מוזיקה מדהימה.

רציתי להגיד לך תודה, לא הכרתי את השם ENYA, בזכותך נחשפתי למוזיקה מדהימה, לא פחות. :mm_yeah:

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

יופי של קמפיין. לא חסרים להם סרטונים מוצלחים,

אבל זה של ואן דאם הכי קולע.

זה המקום להמליץ על אחד הסרטים המוצלחים והיוצאי-דופן בכיכובו - JVCD.

תשכחו מכל הסרטים הקודמים, לא בכיוון בכלל. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...