Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיג׳ו 308 טורבו שטופלה אך ורק במוסך היבואן.

שם גם החליפו בלמים וצלחות לפני כ30 אלף. וגם אז בעקבות רעידות בהגה בבלימה.

השתמשו בצלחות מקוריות ורפידות מקוריות. וזה שוב חוזר על עצמו.

לחץ אוויר נבדק והוא תקין .

צמיגים תקינים ואיכותיים

ייתכן ושימוש בesp גורם לצלחות להתעקם?

האם ניתן רק לבצע חריטה לצלחות שבמצב הזה?

ממתין למומחי הפורום בעניין

• ספונסר פורום
פורסם

שימוש לא נכון בבלמים יכול לגרום להתעקמות של הצלחות ולתקלות כמו שאתה מתאר. למשל, התזה של מים על צלחות בלימה חמות או בלימות אגרסיביות חוזרות ונשנות שגורמות לחימום יתר של הצלחות. במקרה הזה כדאי לשקול שימוש בצלחות בלימה משופרות, עמידות יותר, ולא המקוריות הרגילות.

פורסם
שימוש לא נכון בבלמים יכול לגרום להתעקמות של הצלחות ולתקלות כמו שאתה מתאר. למשל, התזה של מים על צלחות בלימה חמות או בלימות אגרסיביות חוזרות ונשנות שגורמות לחימום יתר של הצלחות. במקרה הזה כדאי לשקול שימוש בצלחות בלימה משופרות, עמידות יותר, ולא המקוריות הרגילות.

שלום

לא יתכן ששימוש בESP גרם לצלחות להתעקם, ההשערה הזו איננה במקומה. עזרה נתן לך כאן הסבר מצוין על סיבות

אפשריות להתעקמות הצלחות.

היצרן נותן מידה מינימלית לעובי הצלחות , אם העובי מספיק ניתן לחרוט כדי ליישר אותן.

פורסם

היצרן נותן מידה מינימלית לעובי הצלחות , אם העובי מספיק ניתן לחרוט כדי ליישר אותן.

איך ניתן לדעת מה עובי הצלחות המינימלי שאותו קבע היצרן?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

הצלחות המדוברות הוחלפו לחדשות אחרי שגם הקודמות היו מקוריות ולא היו במצב של שחיקה שלא ניתן ניתן לחרוט,

כרגע מציעים לי לחרוט אותן,

יתכן ולא ניתן יהיה לחרוט אותן בגל שהן עקומות?

מדוע דווקא הצלחות הנל מתעקמות אולי בגל סגירה חזקה מידי?

פורסם

אני חייב לציין שהבלימות לא אגרסיביות ביום יום ואין מגע מים בצלחות חמות , אולי רק אם אני נכנס לשטיפה של הרכב אחרי נסיעה, אבל זה לא אחרי נסיעה או בלימה שהיא לא סטנדרטית ולרוב מספר דקות לאחר התנעה קרה. כך שלא מדובר בצלחות לוהטות משימוש יתר וחריג .

ברכב מסוג 307 שהיה ברשותי מעולם לא היה לי מצב שכזה.

• ספונסר פורום
פורסם

כתבת שמדובר בדגם טורבו אז באופן אוטומטי חשבתי שאתה נוהג ברכב באופן אגרסיבי וזה יכול להסביר את ההתעקמות המוגברת.

אם כרגע אפשר לחרוט אז לך על חריטה ובהמשך, אם הבעיה תחזור על עצמה, נסה להתקין צלחות של יצרן אחר במוסך אחר.

פורסם

מדובר על מנוע הTHP של BMW עם psa אם כזה מנוע טורבו הוא מתכון להשתוללות צפו לאלפי סי 4 פיקאסו חורכים את כבישי הצפון בעוד אלפי ילדים במושב האחורים מחפשים לאן עפה להם שקית הבמבה מהידיים.

אם העיקום של הצלחת זה בגלל סגירת ברגים חזקה מידי מה זה אומר על איכות הצלחת?

וגם אם זאת הבעיה העיקום הוא ברמת החלק הפנימי של הצלחת אז במה תועיל חריטה ?

פורסם

אם העיקום של הצלחת זה בגלל סגירת ברגים חזקה מידי מה זה אומר על איכות הצלחת?

שום דבר. אם סוגרים כמו שצריך ולא בשיא הכוח של המפתח, הכל בסדר.

וגם אם זאת הבעיה העיקום הוא ברמת החלק הפנימי של הצלחת אז במה תועיל חריטה ?

כפי הנראה לא תועיל.

דני

• תוכן חדש...