Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת שטיפה קרשר ב 379 שקלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי קשר עסקי (לצערי), אבל ללקוחות לייפסטייל של הסופר פארם, מוצעת מכונת שטיפה של קרשר, הכי בסיסית, 100 באר, דרך וולאה שופס ב 379 שקלים (איסוף עצמי ממודיעין. משלוח עוד 50 שקלים).

על מנת לשטוף בוץ מהג'יפ ופעם בחודשיים את האוטו זה נראה לי אחלה מחיר.

אם מישהו מהמנהלים חושב שזה לא ראוי או לא המקום או רציני מידי בהשוואה לגיבוב או למגורים באוטו גלידה - אני מתנצל. אפשר למחוק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

המפקד, חיובי המפקד!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

קטר,

בדיוק מהשיקול שרץ לך עכשיו בראש ("זה כבר לא 600 או 700 שקלים, זה לא בשמים") הזמנתי לי אחד.

לשעבר:

פורסם

זה דורש חיבור חשמל 220V לא?

אין משהו על סוללות/מצת רכב בארץ?

אחי הזמין משהו חמוד מסין ב30$ שמיתחבר למצת, כמובן שלא מדובר בלחץ כמו פה אבל מספיק בשביל שטיפה כיפית ונוחה.

אין משהו בסיגנון אבל של חברה איכותית שלא תעלה מעל 400 ש"ח?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

זה מחייב חיבור לחשמל וחיבור למים.

בפחות מ 400 שקלים אני לא חושב שתהיה עסקה טובה יותר.

לשעבר:

פורסם

כן, במקום שיהיה לי חיבור לחשמל יהיה לי גם צינור למים, אבל בביניין קומות זה בעיה- אין לא את זה ולא את זה.

זה בערך מה שהזמנו מאליאקספרס, ממלאים את ה20L בחדר אשפה וזה מספיק גם לסיבון וגם לשטיפה (לשטיפה רגילה, לרכב מטונף צריך למלאות שוב).

כעת אני שוקל ליבנות עצמאית משהו דומה על סוללות.

T2Lw2fXotXXXXXXXXX_!!722691083.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

זה יוריד את הלכלוך הקשה,אך תמיד ישארו חלקיקים קטנים ואם תנגב את המים בלי סבון בלי כלום,אתה תשרוט את הרכב כשתנגב אותו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
זה יוריד את הלכלוך הקשה,אך תמיד ישארו חלקיקים קטנים ואם תנגב את המים בלי סבון בלי כלום,אתה תשרוט את הרכב כשתנגב אותו.

אז אם מה שהיום אני עושה זה:

מרטיב את האוטו עם מים זורמים בצינור ומוריד כמה שיותר לכלוך בדרך המסורתית "לחיצה על הצינור להגברת הלחץ":lol:

ממלא דלי מים עם סבון, וביחד עם מגבת מקרצף את האוטו.

לסיום, מוריד את הסבון עם צינור מים ומנגב את הרכב עם מגבת יבשה.

איך בדיוק המכונה הזאת חוסכת לי עבודה אם בכל זאת אצטרך לקרצף את הרכב?

פורסם
כן, במקום שיהיה לי חיבור לחשמל יהיה לי גם צינור למים, אבל בביניין קומות זה בעיה- אין לא את זה ולא את זה.

זה בערך מה שהזמנו מאליאקספרס, ממלאים את ה20L בחדר אשפה וזה מספיק גם לסיבון וגם לשטיפה (לשטיפה רגילה, לרכב מטונף צריך למלאות שוב).

כעת אני שוקל ליבנות עצמאית משהו דומה על סוללות.

אני חייב לדעת,אתה מחבר את זה לשקע המצית,זה אומר שהרכב אמור להיות מונע או סוויץ פתוח :

1.אם הרכב מונע בזמן שטיפה זה לא בעייתי ? אם אתה רק שם סוויץ האם זה לא יכול לגמור את המצבר?

2.אתה אמור לסגור את הדלתות, יש אפשרות לסגור את הדלתות שהכבל עובר ? ושהמים משפריצים על הכבל זה לא בעייתי?

לפני הרבה זמן ראיתי את המוצר ועלו לי השאלות האלו,הייתי מזמין את הקרצ'ר בכיף הבעיה הגדולה היא שאין לי חיבור חשמל זמין.

Miata ND2

פורסם

אני חייב לדעת,אתה מחבר את זה לשקע המצית,זה אומר שהרכב אמור להיות מונע או סוויץ פתוח :

-תלוי ברכב, אצלי אני חייב מפתח בסוויץ' ברכבים ישנים שהמצת תמיד מחובר אז לא.

1.אם הרכב מונע בזמן שטיפה זה לא בעייתי ? אם אתה רק שם סוויץ האם זה לא יכול לגמור את המצבר?

-הרכב לא מונע, מדובר על מנוע 60W מקסימום אז השפרצה של אפילו חצי שעה זה כלום למצבר רכב.

2.אתה אמור לסגור את הדלתות, יש אפשרות לסגור את הדלתות שהכבל עובר ? ושהמים משפריצים על הכבל זה לא בעייתי?

-מדובר על כבל פשוט שאין בעיה ליסגור עליו את הדלת ואין בעיה עם המים על הכבל בתנאי שלא הרסת אותו ומקסימום המצת מוגן בפיוז.

אני מתכנן שבעתיד אני אפעיל על סוללת ליפו גדולה של 4S 5000MAH שאמור להספיק בקלות לשטיפה אחת + מתח גבוהה יותר מהמצבר לביצועים טובים יותר.

לפני הרבה זמן ראיתי את המוצר ועלו לי השאלות האלו,הייתי מזמין את הקרצ'ר בכיף הבעיה הגדולה היא שאין לי חיבור חשמל זמין.

-אני בידיוק באותה הבעיה, למרות שהמכשיר הזה לא מספק לחץ שמוריד את הליכלוך בעצמו- מדובר על פיתרון מצויין שגם חוסך המון מים- ב20 ליטר אני גם מסבן וגם שוטף רכב מאובק.

תשובות בכחול.

ניראה לי אני אפילו חושב ליבנות כזה בעצמי עם משאבת לחץ של 80PSI, אמור לצאת זול יותר + הביצועים עדיפים.

פורסם
אז אם מה שהיום אני עושה זה:

מרטיב את האוטו עם מים זורמים בצינור ומוריד כמה שיותר לכלוך בדרך המסורתית "לחיצה על הצינור להגברת הלחץ":lol:

ממלא דלי מים עם סבון, וביחד עם מגבת מקרצף את האוטו.

לסיום, מוריד את הסבון עם צינור מים ומנגב את הרכב עם מגבת יבשה.

איך בדיוק המכונה הזאת חוסכת לי עבודה אם בכל זאת אצטרך לקרצף את הרכב?

המכונה הזו היא לא בשביל לחסוך לך עבודה,אלה בשביל לעשות עבודה יותר טובה.

ואל תשכח שעם צינור הבזבוז מים הוא עצום.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...