Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 1.6 01-03

inon.salman
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לפני שבועיים הקילאו (2001, 1.4 16V) מתה בתאונה. ביטוח- בסביבות 10,000.

אני יכול להוסיף עוד כמה אלפים (יכול להגיע ל17,000 אם זה שווה את זה.)

מאוד אהבתי את הרכב אבל אני מעדיף לנסות משהו אחר.

אני בן 21, לא צריך איזה רכב גדול.

מחפש רכב קטן, ידני, לא זולל דלק וזריז.

לקליאו שלי היו 100 כ"ס ולפיג'ו יש 110.

לפי נתוני אתר KML- ה-206 מגיעה ל-100 קמ"ש ב3 שנית מהר יותר. משמעותי! ועדיין יותר חסכונית.

האמת? כמעט הגעתי להחלטה.. אני אוהב את העיצוב, אני אוהב את הנתונים ואני אוהב את המחירים.

העניין הוא שאני לא מכיר אף אחד שהיה לו רכב כזה.

אני מחפש חוות דעת- דלק? טיפולים? אמינות? נוחות? מזגן? חלקים? איך הגיר הידני? איך הסאן רוף?

בקיצור, כל פיסת מידע לגבי הרכב- אשמח לדעת.

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם

יש לך מלא מידע על הרכב הזה באינטרנט תעשה חיפוש.

ובקיצור אחלה אוטו בכלום כסף.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם
יש לך מלא מידע על הרכב הזה באינטרנט תעשה חיפוש.

ובקיצור אחלה אוטו בכלום כסף.

על כל רכב יש מלא מידע באינטרנט, למה הפורום הזה קיים?

אני מחפש מישהו שהיה לו את הרכב שיוכל לתת לי קצת מעבר.

נתונים יבשים יש. השאלה האם הוא מהנה, עלות החלקים, זמינות החלקים, נוח לנהיגה, מחלות ספציפיות לרכב הזה.

בקיצור- כל דבר שלא מופיע בנתוני יצרן...

פורסם

אני בעלים של אחת כזאת בציר 01, 16 שסתומים 110 סוסים

רכב חסכוני מאוד מחוץ לעיר צריכה של 1 ליטר ל17 ק"מ עם רגל קלה על הדוושה, עם נוסעים ומזגן ומהירות של 110 תגיע ל15.5 ק"מ לליטר. בתוך העיר הצריכה יורדת לליטר ל10 ק"מ, הצריכה המשולבת בדרך כלל היא בין 1 ל13.5 ק"מ לבין 1 ל14.5 ק"מ תלוי בכמות ההאצות והפקקים.

לגבי מחלות, יש נטיות לקוילים למות בגלל פלאגים גרועים או מזויפים, למנוע יחס דחיסה גבוה יותר ממכוניות סטנדרטיות תדלוק באוקטן 95 מניב צלצולים מדי פעם ועדיף 98 אם יש לך במחיר דומה ל95, תקלות נוספות הן סאנרוף שנוטה לזוז מהמסילות, כריות אוויר בכיסאות שנוטות להקרע מן הריפוד, רדיאטור חימום שלעיתים מחזיר את נשמתו לבורא, חולשה נוספת זה משולשים וזרועות מייצבות. כדאי מאוד להחליף פילטר מזגן שאנשים נוטים להזניח כי אז המפוח חוזר לחיים.

יתרונות: זריז, בעל הגה מתקשר לעומת מכוניות חדשות, חסכוני, תמורה מלאה לכסף, נוח ומוביל בכבוד 5 נוסעים, מזגן וחימום מצוינים.

חסרונות : דורש תשומת לב קפדנית של צרפתיה, תתכן היווצרות בוצה בגלל שמנים מאיכות גרועה, תתכן התחממות יתר כתוצאה משימוש בנוזלי קירור באיכות ירודה.

שמן מנוע : 5W40 סינטטי מלא בלבד! וולווליין סינפאוור נותן למנוע הגנה ושקט מוגבר.

נוזל קירור: טקניק מקורי.

שמן גיר: וולווליין דורה בלנד חצי סינטטי 75W80, כל צמיגות אחרת תגרום לחריקות או להרס הגיר.

נוזל בלמים : DOT 4

נוזל שמשות: ממליץ על SONAX או משהו כחול של פז, לא למזוג בשום אופן מי ברז.

קנה מכונית שכל המפלסים בה מלאים ואין בהם חוסר, בדקתי 10 כלי רכב לפני שקניתי את הרכב הנוכחי, בכולם היו חסרים נוזלים באופן קריטי כולל בלמים ונורות ABS דולקות.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

agent_amos תודה! אלה התגובות שחיפשתי.

שורה תחתונה, ממליץ לקנות אחת כזאת במידה ואמצא אחת שמורה?

פורסם

ממליץ רק תמצא אחת שלא הייתה אצל צעיר, עברה כל מיני הנמכות ושיפורים מיותרים ורצו לעשות ממנה רכב ג'ימקאנות. קנה אחת מאדם מבוגר רק תוודא שטופלה כמו שצריך.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...