Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא שאל על דגם מסויים MKII, ודימה ענה לו (ולדעתי גם התבלבל וחשב שהוא שאל על הDotech Ovation), בין אם קיים ובין אם לא אני מאמין שצריך לענות לו על הדגם שהוא ביקש.. מסכים?

JL Audio

פורסם

תראה, תשמע.

אפילו הטמפו לא מנוצל כהלכה ללא מגבר, על אחת כמה וכמה הדוטק.

לי אישית היו טמפו 6.5 ללא הגברה - ממש נהניתי מהם. לחבר יש את אותם הרמקולים מוגברים ע"י GTO1004 - ויש חתיכת הבדל.

לדעתי כרגע תקנה רק HU עם טמפו, שים כמה שקלים בצד ואז תוסיף מגבר. (לחלופין חפש אחד שמור משומש)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בדקתי את הרמקולים, וה-mb quart יחסית למורל על הנייר נראים פחות טובים:

ההספק של ה-mb quart הוא 40 RMS

לעומת הטמפו שבאים עם הספק של 120 RMS

ההבדל במחיר הוא די פעוט אז על הנייר הטמפו נראים עדיפים.

צרף לעניין שכולם מאוד ממליצים על המורל ואני לא מכיר את mb quart, אז נראה לי שהבחירה הנכונה בין שניהם זה דווקא המורל.

פורסם
בדקתי את הרמקולים, וה-mb quart יחסית למורל על הנייר נראים פחות טובים:

ההספק של ה-mb quart הוא 40 RMS

לעומת הטמפו שבאים עם הספק של 120 RMS

ההבדל במחיר הוא די פעוט אז על הנייר הטמפו נראים עדיפים.

צרף לעניין שכולם מאוד ממליצים על המורל ואני לא מכיר את mb quart, אז נראה לי שהבחירה הנכונה בין שניהם זה דווקא המורל.

בתקציב שלך כך טמפו כי זה הכי זול, והחזק ביותר... (זה לא אומר שהם טובים\איכותיים יותר).

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

פורסם
אם אתה כל יודע איך אתה ממליץ על חברה שבתקציב זהה תתן תוצאה סופית נמוכה יותר גם בכוח וגם באיכות כאחד.

וחביבי, אם הרצת חיפוש על ״מורל טויטר שרוף״, תופתע לגלות שכל אחד שנשרף לו הטויטר פשוט מאוד לא יודע לכוון את המערכת שלו, נכון אמנם הם טויטרים רגישים אבל אם הם מנגנים נכון אין שום סיבה בעולם שישרפו (גילוי נאות: אני בעל סט של מורל דוטק אוביישן כבר שנתיים, תופתע לגלות שהטויטרים לא נשרפו! חדשות מרעישות אה?? ושלא תטעה לרגע! הסט מקבל 150RMS טהורים לכל צד, ועדיין לא נשרף דבר!).

ושוב- ליצן.

לא מבין מה ההתלעבות, מ10 אנשים ל1 נשרף... אז אתה בר מזל! (לספר לך איזה רמקולים עמדו אצלי? ואף אחד לא נשרף) אני לא כתבתי שאני כל יודע, אבל יודע יותר ממך זה בטוח.

ושוב - חמור כל יודע.

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

פורסם

זה שהרמה בארץ נמוכה ולאנשים נשרפים טויטרים על ימין ועל שמאל לא אומר שאני בר מזל.

ולא באמת מעניין אותי מה יש אצלך, זה לא הופך אותך למבין גדול...

JL Audio

• תוכן חדש...