Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פששש, איזו החלטיות. אני מעריך שביצעת מבחנים עיוורים רבים בנושא?

אתה רומז שאתה רוצה שאני יוראה לך שכן יש הבדלים?

כמו שאמרתי מי שרוצה תשובה הוכחה בנושא מוזמן לפנות אלי בפרטי.

יצא לי ללמוד ממש לפני כמה ימים קצת ממישהוא שהסביר לי על מגברים למיניהם הוא הראה לי תמונות של מעגלים והראה לי מה כול חלק ומה היתרונות שלו למול האחרים הוא הראה לי של חברות שונות ומה מאפיין כול חברה(הסוג בניה של המגברים) והוא הסביר לי עוד מלא מלא מלא וזה רק חלק קטן.

והיה גם לוח של מגבר ממוצע למדיי ולמולו מגבר קצת הרבה יותר רציני וככה רואים הבדלים באיכות עמידות הספקים צריכת חשמל וכו.

פורסם

תמונות זה נחמד, הבעיה שאי אפשר לשמוע אותן :)

אני לא רוצה שתוכיח לי שיש, אני יודע בדיוק מה יש ומה אין. שאלתי אם ערכת מבחן עיוור בין מכשירים. אם כן, אשמח אם תפרט. אם לא אז לא ערכת מבחן כזה שנותן לך את הזכות לקבוע מה טוב יותר ומה פחות ואם ההבדלים גדולים מאוד שכן הוכח כבר בעבר שבמחבחן מדעי הנבחן מתקשה למצוא את אותם ההבדלים ששמע כשעיניו היו פתוחות וכשהוא ידע איזה מכשיר מחובר.

אנחנו שומעים גם עם העיניים, בין אם נרצה או לא. רק אחרי מבחנים עיוורים תוכל יותר לסמוך על האוזניים וגם אז לעיתים העיניים ישפיעו.

פורסם
alpine cda-9827 אני לא בטוח אם הוא 1700 בערך אבל שווה תחריגה הקטנה
את ה-7600 ניתן לרכוש בכ-1400 ש"ח.

הבדל של כ-300 ש"ח שלדעתי אין כל הצדקה לשלם.

מבחינת פיצ'רים, הפיוניר עולה על ה-9827 ומבחינת איכות צליל - קשה לי להאמין כי ניתן להבחין בהבדלים כלשהם.

המלצתי לפותח הת'רד - מכשירי הפיוניר, לדעתי, הכי קוסט-אפקטיבים. תשקול את שאר הדגמים (4600,5600...) הכול בהתאם לדרישותייך.

אם אינך צריך פילטרים, דולפינים קופצים וכו', אתה יכול לרכוש את ה-4600 או 3600 במחיר של כ-990-1000 ש"ח.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני קניתי את ה - 4600 לפני שבועיים, ואני מבסוט עד הגג.

לי אפילו אין מגבר, קניתי רק עוד רמקולים של פיוניר (בנוסף לרמקולים המקוריים של הרכב) ובאמת הסאונד מעולה, הווליום גבוה, והתצוגה מגניבה.

פורסם
אתה רומז שאתה רוצה שאני יוראה לך שכן יש הבדלים?

כמו שאמרתי מי שרוצה תשובה הוכחה בנושא מוזמן לפנות אלי בפרטי.

יצא לי ללמוד ממש לפני כמה ימים קצת ממישהוא שהסביר לי על מגברים למיניהם הוא הראה לי תמונות של מעגלים והראה לי מה כול חלק ומה היתרונות שלו למול האחרים הוא הראה לי של חברות שונות ומה מאפיין כול חברה(הסוג בניה של המגברים) והוא הסביר לי עוד מלא מלא מלא וזה רק חלק קטן.

והיה גם לוח של מגבר ממוצע למדיי ולמולו מגבר קצת הרבה יותר רציני וככה רואים הבדלים באיכות עמידות הספקים צריכת חשמל וכו.

את ההסבר שאתה רוצה לרשום לו בפרטי תרשום פה או שתפתח תרד בשביל זה

אני בטוח שזה יעניין הרבה נאשים ( בטוח שאותי...)

פורסם

בקשר למה שטוען advant , לדעתי , צודק.

גם אני יודע שיש הבדלים שמיעים בין ר"דים .

למי שפתח את הת'רד, אם אתה מחפש MP3 , לדעתי, קח את הפיוניר, כי את האלפיין ממילא לא תנצל. אז לפחות יהיו לך דולפינים והמכשיר מבחינת קפיצות דרך- סופר אמין.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
בקשר למה שטוען advant , לדעתי , צודק.

גם אני יודע שיש הבדלים שמיעים בין ר"דים .

למי שפתח את הת'רד, אם אתה מחפש MP3 , לדעתי, קח את הפיוניר, כי את האלפיין ממילא לא תנצל. אז לפחות יהיו לך דולפינים והמכשיר מבחינת קפיצות דרך- סופר אמין.

שלומי

עוד משהוא, את הרדיו דיסק שיש לי כרגע (JVC LH 300) אחת מהסיבות שקניתי היתה בגלל התצוגות עבר כבר זמן מה וזה הדבר האחרון שמעניין אותי!

לפי דעתי מכשיר טוב ואיכות זה בסיס טוב למערכת טובה.

ומי שמעוניין בימי שבת אני פנוי לעשות מבחנים למניהם (האוטו שלי הפך למעבדה כבר) יש לי רדיו דיסק כמו שאמרתי LH300 והאיכות צליל שלו לא משהוא בכלל!! ולעומת קלריון שלפי דעתי כמעט ההפך!!

ואני מתכוון לכול מכשיר שיש לקלריון גם הזולים שבניהם,כך שמי שרוצה לשמוע את שניהם על אותה מערכת מוזמן לקבוע איתי ולראות או לשמוע את ההבדלים.

• תוכן חדש...