Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז התחדשתי לי ב 206XS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אחרי חודשיים של חיפושים נמצאה הכלה.

התקציב שהקצבתי לרכב הייה 40K, חיפשתי אחרי רכב קטן וזריז מצד אחד וחסכוני מצד שני.

בתור מישהו שהיו לו עד היום רק קורולות במשפחה, הייתי נעול בהתחלה על היאריס ספורט 05-06, אך במהלך התקופה הנ"ל לא הופיע שום אקזמפלר רלוונטי ביד 2.

אחרי זה נדלקתי על האלפא 147 02-03, אחרי שנהגתי על אחת והתמכרתי לצליל של המנוע, אמרתי שזה הרכב שאני רוצה.

בגלל המחלות הידועות של הרכב, החלטתי שאני לא מתפשר על רכב שאינו מושלם, עם היסטוריה מלאה.

אך גם במקרה הזה אחרי חודש של חיפושים, למעט רכב אחד ש"ברח" לי בין הידיים, לא מצאתי משהו שלא נאנס וטופל כראוי.

ואז במקרה פגשתי חבר מהתיכון, בעלים של 206XS.

אחרי סיבוב קצר על האוטו, החלטתי שהגיע הזמן להרחיב את אופציות החיפוש.

באותו הערב בדקתי מה יש ליד2 להציע, כאשר רכב אחד משך את צומת ליבי, מודל 2006, כחולה, יד 3 עם 100 אלף ק"מ על השעון שגם נמצאת לא רחוק ממני.

למחרת בבוקר התקשרתי, אחרי שעתיים כבר ראיתי את הרכב ובדקתי אותו, למחרת בבוקר (אתמול) הרכב נלקח לבדיקה במכון ואחרי שהבדיקה למעט בלאי טבעי יצאה פיקס, נסענו לדואר לבצע העברת בעלות.

אז זהו, מהיום אני הבעלים של הצרפתייה שבתמונה:

mkjvwnzwk5o0.jpg

הרכב עוד לא נשטף מהגשם האחרון, אז תמונות טובות יותר יסופקו אחרי שטיפה ראויה והרכב יזכה לענוד את המדבקה של הפורום.

אני מעוניין להכניס את הרכב בשישי ליישור קוו, למרות הבדיקה, אני מעדיף לדעת בדיוק איזה נוזלים זורמים אצלי באוטו ומתי בדיוק הם הוחלפו בפעם האחרונה.

כמו כן יש היסטוריה מלאה ממוסך רשמי, למעט הטיפול האחרון שהבעלים לא מוצא את הקבלה, לטענתו בוצע טיימינג, אכן הרצועה נראת חדשה, אך אני לא רוצה לכחת סיכונים.

קבלתי המלצות לשלושה מוסכים באזור תל אביב: גבע, אמ הדרך, שאפט.

הבנתי ששלושתם אמינים ומתמחים ברכבים צרפתיים.

יש העדפה לאחד מהם?

תודה!

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש! רכב כיפי, לא מוכן להחליף את שלי! (שנת 2001)

אני מטפל אצל גבע כי שמעתי המון ביקורות טובות וגם קרוב לעבודה שלי. לי אין שום טענות והם חברה טובים ומשקיעים.

המחירים סבירים, השירות מעולה, מיקום נוח. לא חיפשתי משהו אחר

ד"א בפורום PSI היו להם 113 עמודים של ביקורות

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • אחראי פורום
פורסם

תתחדש.

לך למוסך ובקש את התיעוד האחרון. זה טיימינג, לא החלפת נורות. קריטי לדעת מה הוחלף (ואם בכלל,

תיעוד על טיימינג הייתי מקפיד במיוחד לשמור) שם בהתאם לקמ"ז.

אני הייתי מאוד מרוצה משאפט בפעם-פעמיים שטיפלתי שם וכך גם אחי, לא מכיר את האחרים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תכניס לרשימה את אורן שירותי דרך מחולון. ידיים זהב ויחס אישי ואפילו משפחתי.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אורן שירותי רכב, אישית מגבע נכוויתי ולא רק אני (יש חוות דעת שלי במספר שרשורים) ואחרי שפגשתי את אורן אני יכול להגיד לך לתת את הרכב בעיניים עצומות, יחס אישי, אנשים שכיף לעבוד איתם.

רכב פשוט מבחינה מכנית, מנוע מצויין, אישית אני גם בעלים של אחת כזאת, חסכונית בדלק (אני מתדלק 98 ), רק להזהר עם הקום 2000 שגם לאורן יש פתרון הרבה יותר זול.

להקפיד על שמן סינטטי מלא של וולווליין 5W40

שמן גיר מקורי 75W80 אפשר של אסו או וולווליין

נוזל קירור מקורי של טקניק

פלאגים אירידיום

להחליף נוזל בלמים וולווליין או ATE

ופילטרים מקוריים אפשר גם תחליפיים של MANN אבל ההפרש זניח מאוד.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

תתחדש על הרכב, נראה מצויין.

גם אני ממליץ על מוסך גבע ועל אורן שירותי רכב, שניהם מציינים.

ודרך אגב אם אתה מחפש להחליף את הג'אנטים...8)

פורסם

קבעתי עם גבע לשישי בבוקר.

לרכב יש היסטוריה מלאה מהרגע שהוא עלה לכביש עד לפני שנה וחצי. שלחו לי הכל בפקס.

את הטיפול האחרון שהבעלים טוען שהוא ביצעה כולל הטיימינג, בוצע במוסך אלכס בקריות.

לא מכיר את המוסך הנ"ל..

אני אבקש חוות דעת מהמכונאים של גבע, ואם יש צורך נעשה גם טיימינג.

עוד שאלה, הרכב כולו מקורי למעט 2 הפנסים הקדמיים הקטנים בצדדים, שאחד הבעלים החליף ללדים כחולים, הנ"ל נראה מצועצע ואני מתכוון להוריד אותם, אבל עד אז, האם הנ"ל חוקי? יכולים לקנוס אותי?

שלמי - לא רואה סיבה להחליף את הגאנטים, שני הסמלים על הזוג האחורי נתלשו, אז אני כן מחפש איך להחזיר אותם.

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם

תתחדש! הרכב הנ"ל היה למכירה הרבה זמן ביד 2, בכמה קנית אם אפשר לשאול?

אתה מוזמן להגיע למפגש ביום שישי הקרוב בחיפה, המון צרפתיות מעניינות יהיו :lol:

Peugeot 206XS

• תוכן חדש...