Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. רציתי לשאול לגבי המגאן 2 2005 ידנית 1600 בנזין. זה הדגם היחיד של האצ'בק או שיש עוד דגמים - שימו לב שאני מתייחס רק לגרסה עם ה5 דלתות מגאן II - דור 2 - COMFORT EX ידני 5 דל' 1.6 .

אם ישנם עוד דגמים אשמח להסבר ממי שיש לו את הרכב לגבי מהות ההבדל. האם המגנזיום בא עם הרכב ? אני מצרף תמונה להמחשה. ראיתי כזאת מגאן עם טסות וזה נראה לי קצת תמוה . כי כל המגאן 2 שראיתי עד כה היו עם מגנזיום. כמו כן אם מישהו יודע מה העלות של מגנזיום כאלה אשמח להתייחסות. תודה .

800px-Meganefront.jpg

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

העלית תמונה של מגאן 3 דלתות, לא 5 ובלי מגנזיום

הביאו לארץ 5 דלתות גימור קומפורט "רגיל" (יותר גבוה מהליסינג) אורות ערפל וחיישני גשם ותאורה, וגימור גבוה - פריווילג'

אם אתה מתקשה למצוא 5 דלתות ידני - תתקשה עוד יותר למצוא עם גימור פריווילג'

פורסם
העלית תמונה של מגאן 3 דלתות, לא 5 ובלי מגנזיום

הביאו לארץ 5 דלתות גימור קומפורט "רגיל" (יותר גבוה מהליסינג) אורות ערפל וחיישני גשם ותאורה, וגימור גבוה - פריווילג'

אם אתה מתקשה למצוא 5 דלתות ידני - תתקשה עוד יותר למצוא עם גימור פריווילג'

אני יודע מה העלתי . רציתי להמחיש את המגנזיום המדובר. דגם EX COMFORT אמור להגיע עם מגנזיום?

מה בלי מגנזיום ? בתמונה זה טאסות ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
אם מגנזיום זה השיקול המרכזי, אני בטוח שתצליח למצוא מקורי בפירוקיות. אני שוקל לעשות את זה.

אתה יודע עלות בערך ? ולא זה לא השיקול.

פורסם

זאת מכונית מעולה, רק וודא שטופלה היטב.

עזרתי השבוע למישהו לרכוש אחת כזו סדאן. 15,000 ש"ח, והיא לפני טיימינג, זאת אומרת כמעט 20,000 בגדול, מכונית שמורה ומטופלת ברשת קראסו.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
זאת מכונית מעולה, רק וודא שטופלה היטב.

עזרתי השבוע למישהו לרכוש אחת כזו סדאן. 15,000 ש"ח, והיא לפני טיימינג, זאת אומרת כמעט 20,000 בגדול, מכונית שמורה ומטופלת ברשת קראסו.

אני לא מתחבר לצורה של הסדאן. לא הבנתי מה ההקשר של המחיר לטיימינג. טיימינג עולה 5000 שקל??

פורסם
לא קיים גם דיזל בשנתון הזה?

קיים. ק״מ מתחיל ב200,000

פורסם
בהנחה שאתה צודק ואין פחות מ 200 אלף שעון,

האם עדין לא עדיף ללכת על הדיזל ולא על הבנזין?

למי שנוסע הרבה עדיף. אני נוסע בין 8-10 בשנה.

• תוכן חדש...