Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את החיישנים אתה יכול להתקין גם ללא סכמה.

תכניס לרוורס,תאתר את צמת החוטים המובילה לפנס בחלק האחורי של הרכב ותבדוק עם מולטימטר כל חוט עד שתמצא מתח קבוע. תוציא מרוורס ואם המתח נעלם אז תחבר לשם את מוח החיישנים.

אם אתה עצלן אז אתה יכול גם להוציא את הפלאג של האורות רוורס ולהתחבר ישירות אליו.

לדעתי הכי פשוט ולא צריך להפוך את הרשת בשביל זה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

את החיווט של תאורת DRL אתה יכול לאתר בקופסת הנתיכים שבתא המנוע באמצעות נורת ביקורת פשוטה.

אם אתה מתקין ממסר - בחיבור לתיבת הנתיכים יש לך חיבור ראשי עם כבל עבה שאליו אתה יכול להתחבר (אום 13 מ"מ מהדק אותו לתיבת הנתיכים).

לא חושב שתצטרך להתקין ממסר מאחר וצריכת הזרם של DRL היא סופר נמוכה, אבל אם אתה בכל זאת רוצה ממסר, אין לך בעיה להתקין כי כל החיווט בהישג ידך וקל לחיבור. כמובן, לא לשכוח להתקין פיוז בעל ערך נמוך (1-2 אמפר אמור להספיק) עבור החיווט החדש שאתה סולל ל DRL.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני יכול לזהות את תאורת הרברס באופן שתואר אבל אני מעדיף לעבוד עם סכמה חשמלית.

איציק,

האם כוונתך היא לקחת מתיבת הנתיכים מתח כאשר הסוויץ' פתוח?

האם יש חווט יעודי (הכנה) ל- DRL ב- C3?

אני מעדיף שתאורת ה-LED תכבה כאשר התאורה הראשית פועלת ולכן צריך ממסר.

יש גם קיטים אשר מתחברים למצבר ללא צורך במפסק ומזהים שיש טעינה, אבל הם לא מכבים לחלוטין את ה- DRL בעת הדלקת אור דרך אלא רק מורידים את העוצמה שלו כאשר האור דולק.

• תוכן חדש...