Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב.

מחר ב"ה אני נוסע לבדוק גולף 2005 1.6 אוטו' בחולון ואני רוצה לעשות 2 בדיקות אחת רגילה ואחת לגיר (הרבה אומרים שהגיר עושה בעיות) ואני לא מכיר שם אף מוסך.

בבקשה מי שמכיר מוזמן להמליץ על מקום בחולון דווקא.

ובכלל בכללי על גולף מה הבעיות שלהם?

תודה רבה.

פורסם

בדיקה לקנייה -במעבדה לרכב בחולון.

בדיקת גיר-תברר עם חבר הפורום,אורן שירותי רכב האם יש לו מכשור לרכב הזה (הוא מתמחה בצרפתיות אבל מטפל בכל סוגי הרכב).

הוא נמצא ברחוב המרכבה,באזה"ת של חולון מצד שמאל.

אם אין לו,עדיף לנסוע לת"א למוסך רון,שמתמחה ברכבים האלו.

בכל מקרה נסיעה של חצי שעה מקסימום עדיפה מאשר לשלם חלילה כמה אלפים טובים על שיפוץ /החלפת גיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ברשותי גולף 1.6fsi 2005, הדברים שיש לבדוק הם הנעילות של הדלתות כל מנעול עולה בסביבות ה 1000 שקל , הכי טוב שתיקח את הרכב למוסך רון שיחבר למחשב ויבדוק את הרכב.

פורסם
מה הכוונה הנעילות של הדלתות? איזה חלק אתה מתכוון ? המנעול או המנגנון נעילה חשמלי?

כנראה שהוא מתכוון, למנעול החשמלי זה מגיע יחידה קומפלט עם המנגנון המכאני.

בארץ עולה 1000+ באיביי 200 :wink:

פורסם
(הרבה אומרים שהגיר עושה בעיות) ואני לא מכיר שם אף מוסך.

מי הם ה"הרבה" ואילו בעיות הגיר עושה? אשמח לשמוע.

היה לי בדיוק רכב כזה למשך שנה (1.6FSI) ומעולם לא הייתה שום בעיה (חוץ מהמחשב שממהר להעביר הילוכים,אבל ככה הוא מתוכנת אז זו לא ממש בעיה)

זה לא ה MK4 בדור ה V5 האוט' שהיה צריך קולר גיר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מדובר בגיר של 6 הילוכים מתוצרת יפנית (חברת אייסן) , זה לא הגיר הבעייתי של דור 4 , זה גיר אמין ולא ידוע לי על בעיות מיוחדות איתו , אותו גיר בדיוק שירת בג'טות המשטרתיות ובמקרים רבים עבר מאות אלפי ק"מ לפני שנזקק לשיפוץ.

מאין הגעת למסקנה שמדובר בגיר בעייתי ?

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

• תוכן חדש...