Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בשדרוג לוינדוס 8.1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מנסה לשדרג את וינדוס 8 שיש לי על הלפטופ,

נכנסתי לחנות הSTORE של מייקרוסופט,

לחצתי על העדכון,

הכל ירד, הותקן, המחשב עשה כמה איתחולים, הכל טוב ויפה.

הגעתי לשלב של ההגדרות/העדפות אישיות (שליחת מיקום, הגדרות רשת, שימוש בBING, כל השטויות האלה),

בסוף בסוף - יש את השלב האחרון שמזינים סיסמא למשתמש (כבר הייתה קיימת).

מאותו רגע - אני מקבל הודעה "בשלב הבא, תגדיר את החשבון שלך"... ויש את השעון המסתובב של הוינדוס בצד. (אגב, לא יודע למה הוא כותב בעברית - כל המחשב מוגדר לאנגלית).

בשלב הזה הכל "נתקע", כלומר, אין סימני התקדמות, אפילו שיש תנועה בשעון החול (נו העיגול המוזר הזה עם הנקודות),

יש רשת, המחשב לא מראה סימנים של תקוע, אבל אני כבר כמעט שעה על המצב הזה ואין התקדמות.

בעבר ניסיתי לעצור ולבטל את הזנת הסיסמא, אבל אז המחשב באמת נתקע, מראה מסך לבן,

בסוף אני עושה איתחול קשיח (כיבוי ע"י לחיצה ארוכה), ומקבל שגיאה, שאומרת שהעדכון נכשל ווינדוס חזר לתצורתו הקודמת (8.0)...

למישהו יש רעיון איך מתגברים על הבעיה??

בברכה!

יונתן.

פורסם

טוב,

אחרי חפירה נוספת ברשת, ובפורומים של מייקרוסופט, עליתי על הפתרון,

מסתבר שהאנטי וירוס היה האחראי על הבעיה.

מעבר למצב אוטומטי (במקום אינטראקטיבי) באנטי וירוס - פתרה את הבעיה, וההתקנה הסתיימה בהצלחה.

(למקרה שמישהו יחפש את הפתרון כאן מתישהו בעתיד).

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...