Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעה לבעלי הנסיון בנהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בתור נהג חדש, אשמח לראות שרשור ובו כל מיני טיפים וטכניקות שרכשתם עם הזמן(בקורסים) וכו'.

לפי דעתי שרשור כזה יכול להיות מועיל לכל חסרי הנסיון כאן, אם מישהו מוכן להרים את הכפפה ולחלוק את הידע אני בטוח שהרבה ילמדו מכך.

שבוע טוב :)

פורסם

נושא השרשור המקושר הוא הבחינה של החוק, ואין לו קשר למה שאני הצעתי.

בכל אופן באפשרות החיפוש לא מצאתי משהו מרוכז ומתומצת.

פורסם

במיוחד בשבילך עשרת הדברות לנהג:

1. סע תמיד בנתיב הימני

2. תמיד שמור מרחק

3. בכל מהלך או תמרון תאותת

4. אל תסנוור

5. אל תתעצבן

6. סע במהירות כחוק

7. ציית תמיד לרמזורים ואל תנסה להספיק

8. תמיד תן זכות קדימה

9. תכנן מהלכים שלך מראש וצפה מהלכים של נהגים אחרים, תיערך לכל סיטואצייה מראש

10. תיהיה חכם גם אם לא תמיד צודק

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני בתור נהג חדש, אשמח לראות שרשור ובו כל מיני טיפים וטכניקות שרכשתם עם הזמן(בקורסים) וכו'.

אם אתה מחפש טיפים טכניים, אז הטיפ היחיד ששווה משהו הוא: אם איבדת שליטה לגמרי - לחץ על הברקס עד הסוף.

כל דבר אחר, כמו שחייה, אי אפשר ללמוד בהתכתבות.

לך עשה הדרכה. יש הרבה שרשורים עם המלצות. אם לאחר חיפוש יש לך שאלות, חזור ותשאל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

טיפ קטן, ״דריפטים״ זה כיף וזה מגניב ומלא שיפוני אבל באמת שזה מסוכן. אני כמעט בטוח שתתנסה בזה כמו כל אחד אחר, אז בבקשה ממך תעשה את זה בחניון ענק ללא מדרכות באזור ואל תעבור את ה-40.

גם להיכנס לכיכר במהירות ולזרוק קצת זה נחמד אבל מסוכן מאוד, אם יהיה לי זמן אני יעלה לכאן תמונות של 2 חברים שהשביתו את המכוניות שלהם בגלל השיטות האלו.

באמת תנהג בכיף, בלי תחרויות ובלי שטיות.

• תוכן חדש...