Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב לי - קניתי גרוטאה חדשה (ב.מ.וו 318IS E36)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה קטנה, גם אצלך שם מפזרים מלח? ואיך ניתן לשמור על המרכב התחתון או שזה סתם שמועות שזה דופק את הרכב אחרי כמה שנים? פשוט שמעתי ולא יצא לי לראות בעניים.

החיים הם כמו....

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ביקשתי שטיפה חיצונית פלוס פנימית. מחיר: 29 יורו. בשקלים: בערך 140...

מישהו בא לפתוח כאן מכון שטיפה? :wink:

במחיר כזה אני לפחות מקווה שהרכב מקבל שטיפה בסגנון הזה:

hot-car-wash-girls-3.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
שאלה קטנה, גם אצלך שם מפזרים מלח? ואיך ניתן לשמור על המרכב התחתון או שזה סתם שמועות שזה דופק את הרכב אחרי כמה שנים? פשוט שמעתי ולא יצא לי לראות בעניים.

כן, גם פה מפזרים מלח, וזה באמת לא טוב למרכב. הבנתי שאם דואגים לשטוף את הרכב היטב, גם מלמטה, מדי חודש, אז זה בסדר (ועכשיו אתה מבין למה השטיפה פה כ"כ יקרה... :wink: )

במחיר כזה אני לפחות מקווה שהרכב מקבל שטיפה בסגנון הזה:

hot-car-wash-girls-3.jpg

היית מת. כל כך קר בחוץ עכשיו שהאצטוניות (שאמנם באמת נראות ככה) מסתובבות עם שבע שכבות...

בכל מקרה, סתם לעדכן: הלכתי לרשום את הגרוטאה על שמי במשרד הרישוי. במפתיע זה לא זול - בערך 250 שקל - אבל לא צריך ללכת עם המוכר. רק להציג חוזה חתום בין שנינו (שהפקידה לוקחת אליה. ביקשתי שתעשה לי עותק והיא עשתה מיד. בארץ היו לוקחים על זה כסף מהמכונה, החארות).

בנוסף לקחתי את האוטו מהשטיפה והוא סוף סוף נקי מבפנים, אבל ריח הסיגריות לא יצא כמובן. מסתבר שיש להם שתי אפשרויות לזה: מכונה שעובדת חצי שעה ומוציאה את הריח (20 יורו) או ניקוי כימיקלי מבפנים שעושה את האוטו כמו חדש אבל עולה... 135 יורו. נראה לי שאלך על האופציה הראשונה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
היית מת. כל כך קר בחוץ עכשיו שהאצטוניות (שאמנם באמת נראות ככה) מסתובבות עם שבע שכבות...

אני הייתי מת? :lol:

בשעות היום הטמפ' חוצות כאן בקלות את 20 המעלות. בכל חוף טיפוסי אתה יכול למצוא כאלה בחורות כמה שרק תרצה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
תתחדש, אבל אני בטוח שבכל זאת אתה די מתגעגע לארץ.

צודק לגמרי.

אני הייתי מת? :lol:

בשעות היום הטמפ' חוצות כאן בקלות את 20 המעלות. בכל חוף טיפוסי אתה יכול למצוא כאלה בחורות כמה שרק תרצה.

בארץ? תן לי לחדש לך, בתור אחד שבילה את 30+ שנותיו הראשונות בארץ וכבר אחרי חודש כאן באסטוניה הבין: כאלה בחורות כמו שיש כאן, אולי יש בארץ אבל בכמות קטנה בהרבה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הייתי פעם בסרביה/קרואטיה/גאורגיה. הבנות שם יפות ברמה נדירה כמעט כל אחת, וגם גבוהות מאוד 1.80 מינימום. כך שאני מתאר לעצמי מה אתה רואה ביומיום...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

"גרוטאה". זה עצוב מאד. במחיר שרכשת את היפייפיה הזאת, רכשתי את הרכב שלי (זה שבחתימה) לפני 3 שנים בארץ :cry:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הייתי פעם בסרביה/קרואטיה/גאורגיה. הבנות שם יפות ברמה נדירה כמעט כל אחת, וגם גבוהות מאוד 1.80 מינימום. כך שאני מתאר לעצמי מה אתה רואה ביומיום...

באמת? אני דווקא ממש לא מתלהב מהמראה הסלאבי (למרות שאני ממש בעד הצד האוקראיני שלו). בנות אסטוניה הן בלטיות/פיניות במראה, והרבה יותר יפות באופן ממוצע מהמרכז אירופאיות, לטעמי. הן גם מאוד מאוד גבוהות ולרוב עם גוף מצוין.

פה אפשר לראות כמה דוגמאות (ובאמת שכמות מפתיעה שלהן נראית ככה. אגב, הבלונד ב-95% זה צבע):

http://www.balticfriend.com/blog/estonian-girls/

גם רוב מה שכתוב שם די נכון, במיוחד השיחה בהתחלה (שהייתה לי אחד לאחד יותר מפעם אחת).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בתור בעלים של אחת כזו בידיוק כאן בארץ, הייתי רוצה את הג'אנטים שלך ;)

מאוד נדירים בארץ. (במיוחד אם הם מקוריים)

REALITY BEATS FICTION BY FAR!!!

פורסם

תודה. מחר כנראה אנסה את המכונה הזאת שהבחור מהשטיפה טען שאמורה לנטרל את הריח, נראה אם יעבוד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
רישוי (צריך לעשות בחודש הבא) יעלה כ-30 יורו = 150 שקל

אני מצטער, אך אני עדיין תקוע כאן - זה לשנה שלמה ?

מעניין אם זה המחיר המקובל באירופה (פחות או יותר).

• תוכן חדש...