Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

205 ct שנת 88 לא CTI

shim3n
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופס, ליביו, התכוונתי שאת הבעיות המכניות (שהם לא בעיות מכניות, בעיות פרונט), ניתן לפתור עד 3000 ש"ח, וזה בהערכה גסה.

פנימית, אין לך הרבה מה לעשות חוץ מלארגן מצחיה לשעונים :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אל תצחיקו אותי - לפי מה שמתואר פה גם 20K בקושי מיישרים קו לרכב הזה.... כדי שיהיה במצב סביר וסטנדרטי...

מצד שני, כמו שכתב פה מישהו חכם לפני....

תלוי מה הסטנדרטים שלך!!!

לא הייתי נוגע.... גם לא ב 5K ואני לא מגזים.

אלון

פורסם
אל תצחיקו אותי - לפי מה שמתואר פה גם 20K בקושי מיישרים קו לרכב הזה.... כדי שיהיה במצב סביר וסטנדרטי...

מצד שני, כמו שכתב פה מישהו חכם לפני....

תלוי מה הסטנדרטים שלך!!!

לא הייתי נוגע.... גם לא ב 5K ואני לא מגזים.

אלון

לקחתי את האוטו לחבר שלי המכונאי, הוא אמר לי לקנות ב-2000 ואז זה יהיה משתלם לשיפוץ :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
לקחתי את האוטו לחבר שלי המכונאי, הוא אמר לי לקנות ב-2000 ואז זה יהיה משתלם לשיפוץ :)

אם תקנה ב 2000 ותוסיף עוד 20000 ליישור קו תגיע בחשבון פשוט ל 22000.

בסכום הזה - עדיף מראש למצוא כבר CTI יד יותר נמוכה ובמצב טוב (יש כמה כאלו בארץ) ולקנות אותה.

חשוב להבין שרכב כזה דורש המון תחזוקה. ה CTI שלי עושה בממוצע פחות מ 1000 ק"מ בחודש ועדיין אני פעם בחודש מתעסק בתקלה כל שהיא (והרכב שלי עוד אחרי יישור קו ב 45000 ש"ח שנעשה משנת 2000 ולא נגמר עד היום - אבל שוב, תלוי בסטנדרטים שלך, אני - אם מרים הטורים לא מעלה ל 1150 סל"ד אלא ל 1400 כשאני מפעיל את המזגן - אני רץ למוסך) :wink:

לא הייתי ממליץ לקנות CTI אלא למי שמוכן להשקיע - בעיקר הרבה זמן בנושא... וגם כסף.

אלון

פורסם
אם תקנה ב 2000 ותוסיף עוד 20000 ליישור קו תגיע בחשבון פשוט ל 22000.

בסכום הזה - עדיף מראש למצוא כבר CTI יד יותר נמוכה ובמצב טוב (יש כמה כאלו בארץ) ולקנות אותה.

חשוב להבין שרכב כזה דורש המון תחזוקה. ה CTI שלי עושה בממוצע פחות מ 1000 ק"מ בחודש ועדיין אני פעם בחודש מתעסק בתקלה כל שהיא (והרכב שלי עוד אחרי יישור קו ב 45000 ש"ח שנעשה משנת 2000 ולא נגמר עד היום - אבל שוב, תלוי בסטנדרטים שלך, אני - אם מרים הטורים לא מעלה ל 1150 סל"ד אלא ל 1400 כשאני מפעיל את המזגן - אני רץ למוסך) :wink:

לא הייתי ממליץ לקנות CTI אלא למי שמוכן להשקיע - בעיקר הרבה זמן בנושא... וגם כסף.

אלון

אם כל חודש, בפחות מ1000 קמ אתה מסדר משהו אחר שנדפק, והמרים טורים שלך מעלה ל1400 סלד עם המזגן, אז כנראה שאין לך את הסיטיאיי הכי מושקעת ושמורה בארץ כפי שטענת.

הרי אני יכול להראות לך סיטיאיי שעושה 10 אלף ונכנסת לטיפול, חוץ מזה אין תיקונים כמעט. ובטח לא כל 1000 קמ

ואם שמת יישור קו של 45 אלף שקל על האוטו שלך... והרי אתה מכונאי, אז עבדת על עצמך, ולקחת מעצמך יותר מידיי כסף.

אני אישית הייתי תובע את עצמך אם הייתי אתה. :)

אסף.

פורסם

סראק אט איך שלא קוראים לך , עם כל הכבוד , כמו שאלון כתב הכל תלוי בסטנדרטים שלך , ויש אנשים שנקראים פדנטים שכל דבר באוטו שלהם הוא לא עובד סתם אילה עובד פיקס , ואין רמז של סדק בדשבורד , או קרקושים מיותרים , או בולמים חלשים , או זיופים אילו ואחרים , וזה באמת להגיע לרכב ברמה גבוהה , זה שאתה כנראה לא רגיל לפגוש רכבים כאילו אילה רכבים שמטופלים מטיפול לטיפול ובאמצע מקבלים שטיפות בלבד לא אומר שהרכבים ה"אמינים" באמת אמינים יותר , אילה שפשוט דואגים להם פחות.

באמת אבל באמת שאין הרבה CTI אם בכלל ברמה של זאת של אלון.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אם כל חודש, בפחות מ1000 קמ אתה מסדר משהו אחר שנדפק, והמרים טורים שלך מעלה ל1400 סלד עם המזגן, אז כנראה שאין לך את הסיטיאיי הכי מושקעת ושמורה בארץ כפי שטענת.

הרי אני יכול להראות לך סיטיאיי שעושה 10 אלף ונכנסת לטיפול, חוץ מזה אין תיקונים כמעט. ובטח לא כל 1000 קמ

ואם שמת יישור קו של 45 אלף שקל על האוטו שלך... והרי אתה מכונאי, אז עבדת על עצמך, ולקחת מעצמך יותר מידיי כסף.

אני אישית הייתי תובע את עצמך אם הייתי אתה. :)

אסף.

נחמד כקוריוז - לא יותר מזה...

אלון

• תוכן חדש...