Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

כן אני הגזמתי...כבר רכב שלישי שאני לוקח לבדיקה.

הפעם עלינו לשנת 2005 , ציפיתי שהאוטו יהיה שמור

יד יחסית נמוכה..03

האוטו נראה מעולה , נשמע מעולה ובלי יותר מדי קישקושים...

המנוע הוחלף והוא תקין רק שהוא לא רשום ברישיון...חח יש שטר מכר המוכר אמר שהוא יסדר את זה.

המוכר התחייב על שלדה אבל באמת לא היו מכות בשילדה אלא רק למעלה בקורות..משהו מוזר.. ?!?

כן כמו כל הבדיקות המוצלחת גם זאת מככבת ב X.

אני לא יודע חפרתי לבוחן והוא טוען שכנראה הרכב עבר תאונות בשני הצדדים...וליד 02 היה מקיף למה לא הורידו אותו מהכביש??!

בקיצור אני כבר התייאשתי מהמכוניות האלה לגמרי.

נראה לי אתן צ'אנס לעוד אחת ואני יוצא מהמירוץ הזה.

אבל לפחות הקופונים עזרו הפעם :)

1t1.jpg

2t2.jpg

פורסם

אתה רק משתף, או מבקש חוו"ד לגבי הנבלה (סליחה, רכב)?

מנוע שלא ברשיון, תאונות מכל עבר, מדבריך עולה שישנה אפשרות שהוא היה אובדן להלכה.

כמו כן, לא ציינת מהם שאר הליקויים שעלו בבדיקה (ציינת שכל הרובריקות בטופס סומנו כ-X), אך אני מתאר לעצמי שגם שם יש לא מעט פנינים לתפארת הרכב.

מקווה שכמות הנורות האדומות הספיקו לך.

אלי.

פורסם

באיזה שהוא מובן מסויים אתה מזכיר לי את עצמי ! כל שנה וחצי - שנתיים אני מחליף רכב . מתחיל לחפש במגרשים , ליסינג , טרייד אין ,ועוד הרבה ... ונתקל בכל מיני רכבים . כנפיים צבועות , דלתות ומכסי מנוע שהוחלפו , שלדות , קורות ,אין סוף ק"ם , ועוד... יש לי הרבה נסיון בתחום ומראש אני מסנן את רכבים הלא רצויים {כאלה שנראים עייפים עוד לפני שהתנעת אותם}

ואז עולה בשנתון עוד ועוד ועוד , עד שאני אומר אל עצמי , "וואלה אתה קרוב לרכב מהניילונים " . ואז רוכש רכב חדש גם בקבוצה קטנה יותר אבל אז אני יודע ב-99% שאין את כל הבלגן הזה . לא תאונות , לא עיקולים ,שיעבודים , שינויי מרכב , מנוע ,ליסינג, השכרה "זה אותו של דוד שלי" , זיופים ועוד אלף דוגמאות כאלה .

חדש זה חדש . אני מודע לעבדה שאני מפסיד הרבה כסף , בגלל שזה חדש אבל יש לי אחריות ואני ישן טוב בלילה ולא דואג

"מה יקרה אם "... וכועס על עצמי שכביכול אני "תורם 50% מערכו לאוצר " בצורת מיסים .

ולבעייה שלך : כואב לי לראות שאתה נופל עם הרכבים הללו . לפחות תיעזר בחבר שמבין עניין ברכבים הללו לפני שאתה לוקח אותם לבדיקה במכון .

פורסם

רכב ספורטיבי בן כמעט עשור, מה ציפית ?

הרכבים האלה עובדים קשה והטובים באמת נמכרים מפה לאוזן, ובשביל למצוא אחת שמורה תצטרך כמה דברים:

1. סבלנות, להמתין ולשבת על הלוחות עד שתצוץ אחת ואם אין אז לא להתפשר

2. בשביל לא לגמור את כל התקציב שלך עוד בשלב הבדיקות, תפסול מראש אחרי פגישה פנים אל פנים רכבים, אם המוכר שקרן/תאונות שנראות לעין או משהו שלא דופק. אחרת

תמצא את עצמך שופך לא מעט כסף כבר בשלב הבדיקות

3. אל תפסול רכב עפ נתונים יבשים לעיתים ואף לרוב רכב יד 7 יהיה שמור יותר מיד 1 , ידיים זה זניח אבל קמ דווקא כן, לא פחות חשוב בייחוד בסגמנט הזה של רכבים, ספר טיפולים מלא לרכב יכול לעזור לפסול רכב עוד לפני הבדיקה אם צץ איזשהי תקלה שמטופלת באופן סידרתי זו נורה אדומה

בהצלחה ואל יאוש זה לוקח זמן אבל בסוף זה משתלם, כי את החיוך שתקבל בנהיגה ברכב שאתה רוצה ואוהב אף כחול לא יכול למחוק :)

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...